Şimdi Ara

Xiaomi Mi TV Stick 4K [ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.529
Cevap
95
Favori
143.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

@kordem Ayarlardan ve yanılmıyorsam oradan aksesuarlar/kumanda ayarlarından CEC Control'e girin; CEC Switch, One key play ve One key power off aktif değilse bu üçünü aktif hale getirin.

• Arkadaşlar konu altında kişisel tartışmalara girmeyin lütfen. Çok daha iyi cihazlara sahip olabilirsiniz, kendi konularına yazın lütfen. Cihaz hakkında bilgi sahibi olmak isteyen kişiler bir karmaşaya dahil oluyor konuda. Konu sahibi olarak cihazı uzun zamandır kullandım. Ara ara tuhaflıklar yaşasamda şuan problemsiz şekilde çalışıyor. Her lisanslı cihazda aynı işletim sistemi var sonuçta, aralarında atla deve performans farkı yok. Donanıma özgü kasmalar donmalar olabilir.

• şu an daha iyi bir cihaza sahip değilim mi stick 4kya sahibim ve sorunlar var maalesef işin ilginci hala cihazı nasıl satıyolar mi storeda hayret ediyorum bir cihazı alırsın takarsın kullanırsın ama kullllanamıyorsun haliyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-33F8B6E44 -- 7 Ocak 2023; 23:57:40 >
  • Bende yeni aldım cok mu kötü cihaz iptal mı etsem? stick değilde box olanı mı alsam?

• ercan_elo_bil kullanıcısına yanıt
    6 aydır kullanıyorum hiç bir sorun yaşamıyorum. İşlemci ve Ram olarak ve av1 codec desteği olarak boxdan çok daha üstün

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bence iptal etmeyin, forumda ürünlere yazılan kötü yorumların %90'ı çöp. Bu forumda sevmesem de Apple TV konusunun haricinde diğer ana konular çok yanlış anlaşılmış. Biraz kaba olacak ama açıkçası ana konuların çoğu ağlama duvarına dönmüş. Mesela adam ISS kaynaklı sorun yaşıyor geliyor cihaza sallıyor. Bir diğeri korsan IPTV kullanıyor, donuyor diyor cihaza sallıyor. Yine bir diğeri cihazı kullanmasını bilmiyor cihaza sallıyor.

• Der Meister. kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Birde bende böyle bir sorun yok deyince fan boy oluyoruz :) yok bende sorun. Yalandan yere var mı yazalım anlamıyorum. Aynı şey cep telefon forumlarında da oluyor. Yav yok diyorum bende sorun. Adam cep teline uyumsuz tema yüklüyor sonra telefon kasıyor diyor. Her neyse bu cihazda sorun yaşayankarin çoğu internet sorunu veya Modem sorunundan dolayı yaşıyor. Birde Vodafone veya comnet internet kullananlar da oluyor. Vodafonda cigaz fişten çekilince saat ve tarih ayarı yapmak lazım örneğin. Bu bir örnek.

• arkadaşlar selam, mi stick 4k aldım ancak 4k 30hz gösteriyor maksimum. 1080p 60hz yapınca örneğin çok akıcı oluyor ancak 30 hz arayüzü çok yavaş gösteriyor . 4k60hz için çözümü bilen var mıdır ?destekliyor yazıyor özelliklerinde . tv LG 55UH770V

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Der Meister. kullanıcısına yanıt

Bilgi için teşekkürler, sparişi iptal etmedim stick de devam edeyim 15 gün içinde iyice denerim olmadı iade ederim.

• Apple tv 4k 32 gb da kullandım onda da sorunlar yaşadım hiçkimse de çok güzel alet çok keyifli ben keyifle kullanıyorum demedi onda da ara sıra resetleme için fişten çıkartma vardı kafama uymadı sattım onu da eleştridim hiçbir alet sorunsuz değil burada sorun yaşayanlar yazınca hemen markayı sahiplenmek nedir babanızın şirketini mi eleştriyoruz ceo'su musunuz anlamadım he belki mi store franchise sahibi olabilir aramızda onlar hemen eleştiriye hayır diyebilir

adam yaşadığı sorunları yazarkende sizden izin mi alacak

yaşadığı sorunları buraya yazmasın burada alete aşık olanlar Xiaomi mi stick çok sevenler var gitsin başka yere yazsın derseniz okey

hiç kimse bu başlığa kötü yazmasın alet çok güzel çok keyifli akşam olsa da eve gitsem tvyi açsam diye sabırsızlanıyorum oldu mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-33F8B6E44 -- 11 Ocak 2023; 10:22:38 >
  • disney plus yüklenir mi bu alete stick tv mi daha iyi box tv mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanmuratctn -- 13 Ocak 2023; 10:41:32 >
  • gokhanmuratctn G kullanıcısına yanıt

Dsney plus uygulaması yükleniyor

• mi stick 4k daha sonra çıktı mi boxtan

• Evet aynen destekliyor,

Xiaomi Mi TV Stick 4K [ANA KONU]

Eğer desteklemeseydi şöyle oluyor

Aynen 4k yüklü bende de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-33F8B6E44 -- 13 Ocak 2023; 12:18:39 >
  • Arkadaslar ben bugun aldim uzaktan kumandada cihazi kapatma dugmesi ve ses arttirma azaltma calismiyor , mikrofondan yapiyorum o zaman oluuor, garantideyken destek mi almaliyim degistirilmesi mi gerekir

• Merhaba arkadaşlar, A101 de satılan realme stick 4k ile mi stick 4k arasında kaldım. Hangisini almalıyım, realme a101de şuan indirimde o yüzden acele cevap bekliyorum. Bir de ithalatçı garantili veya tr garantili arasında fark var mı acaba

• catkara C kullanıcısına yanıt
    Tabiki mi stick

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.