Bende benim 4k mi sticki birine kakalayabilirsem bende başka markalara yönelicem |
Xiaomi Mi TV Stick 4K [ANA KONU] (25. sayfa)
-
-
Sizin attığınız 1. nesil, bu sanırım 3. nesil ve daha ucuz. Bu mu alınmalı ve galiba kumandası yok?
www.hepsiburada.comGoogle Chromecast 3.Nesil Fiyatı - Taksit Seçeneklerihttps://www.hepsiburada.com/google-chromecast-3-nesil-p-HBV00000K4HXM@fatih7676 sen de bir bak hocam.
-
Siz kumandalı modeli alacaksınız. Sizin attığınız linkdeki i sakın almayın o sadece yansıtma yapar.
Bunu alın https://www.hepsiburada.com/google-chromecast-hd-2022-beyaz-p-HBCV000037PF1J?magaza=Gelecek+Evimde&url_src=and-product-detail
Şimdi attığım 4k olmayan modeli isterseniz 4k olanı da var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 29 Aralık 2022; 15:20:19 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar en iyi f/p iptv öneriniz nedir bu cihazda kullanabilecegimiz?
-
Mouse toggle uygulamasını tekrar inceledim. Örneğin herhangi programın içindeki ileri geri durdurma ikonlarina da tiklamiyor hocam. Yani tam manası ile kullanılmıyor
Hocam program aslında düzgün çalışıyor ama mi tv stick yazılımıyla tam uyumlu değil. Bendeki diğer cihazda bahsettiğin menülerde problemsiz çalışıyor. Mi tv stickte bana sadece reklam kapatma işini yapması yetiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sağol hocam m stick 4k pişmanlıktır. akım korumalıdan tv kapatıyorum. akşam tvyi açıyorum mi stick açılmıyor neymiş fişi çıkarıp takmam gerekiyormuş akım korumalı priz bunu yaparmış. sonra tekrar hayda saat tarih ayarı yapmaya hergün tarih saat ayarı yapıyoruz akım korumalı prizin şalterini kapatırsam. eğer kapatmazsam bekleme modunda bırakrsam onda sıkıntı yok. o da 10 günde 1 internet ağı göremiyor bazen evde herşeyde internet var bunda yok oluyor saat tarih tekrar bi güncelleme yapınca buluyor ağı
-
Arkadaşlar selamlar. Deneyimleyen arkadaşlarıma bazı sorularım var. Cevaplarsanız çok sevinirim.
-Cihaz ile Disney'de 4K içerik oynatmada bir sorun yaşanıyor mu?
-Doğrudan Tv'ye mi bağlamalıyım yoksa kutudan çıkan uzatma kablosu ile kullanmak, ısınması konusunda vs bir avantaj sağlar mı?
-2.4 Ghz ile bağlayacağım ben modemimde 5 yok. Kesin olarak sorun yaşar mıyım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyah1beyaz0 -- 2 Ocak 2023; 20:44:7 > -
Herkese selam. Dün bu cihazı aldım güzel kullanışlı görünüyor.
Ancak apk kurmanın kolay yolu yok mu? Örneğin telegram kurmak istesem nasıl bir yol izlemem gerek?
Lütfen cevap verebilir misiniz? Disney'de 4K görüntü alamıyorum. Desteği mi yok acaba Disney'in?
-
Tarayıcı olarak playstore'dan tv bro'yu kurun. Uygulamalar, güvenlik ve kısıtlamalar, bilinmeyen kaynaklar burdan tv broya yükleme izni verin. Telegramın sitesinden telegramı yükleyebilirsiniz.
Eğer bir bluetooth fare, klavye ya da bluetooth air mouse lu kumanda ya da y otg kablo alırsanız da usb alıcılı bir klavye, fare ya da air mouse ile google chrome, opera gibi tarayıcıları da kullanabilir bunlar üzerinden de apk indirebilirsiniz.
Bir diğer yöntem android telefonunuza indirdiğiniz apk'ları google drive adresinize gönderin. Stick cihazınıza play store'dan x-plore file manager uygulamasını indirin. Google drive hesabınızı uygulamaya girin. Telefonunuza indirip drive'a yolladığınız uygulamaları burdan göreblirsiniz. Bunları drive adresinizden indirip cihazınıza yükleyebilirsiniz. Ya da tv bro ya da diğer bir tarayıcıdan google drive hesabınıza girip drive adresinize yüklediğiniz uygulamaları indirebilirsiniz.
4k modeli yaklaşık kullanıyorum 10 günde 1 fişi çıkarıp takmazsam telezizyonda açılmıyor, fişi çıkarıp takınca stick çalışıyor çözümü var mıdır
-
Taktığınız tv hdr destekliyorsa açın. Mi stick hdr i açın. Stick görüntü ayarlarından 4k aktif mi emin olun Disney 4k yı sadece hdr üstünden veriyor yoksa hd gösterir.
Çözünürlük 4K ama TV hdr değil bildiğim kadarı ile. Demek ki ondan göremiyorum 4K. Çok teşekkür ederim değerli bir bilgilendirme.
-
mi tv stick 4k açılmıyor fişi çıkarıp takınca açılıyor herkeste aynı mı
-
sağolun teşekkürler.
-
arkadaşlar ses açma kapatma tuşları (+ ve - ) bende çalışmıyor. hatta power tuşuna da basınca hiçbir şey değişmiyor.
böyle bir sorun yaşayan var mı?
-
Selamın aleyküm. Hayatımda bu kadar saçma bir cihaz görmedim. Hataların hepsini bir şekilde hallediyorum ama son zamanlarda saçma sapan bir hata ile karşı karşıyayım. Cihazı açıp internet ile ilgili çalışan bir uygulama kullanmaya başladığım anda tüm evin internetin de sorun yaşıyoruz bağlantı kopmaları ve yavaşlama oluyor. İnternetim Superonline . Mi stick ile 2.4 GHz bağlantı sağlıyorum. 5ghz de bağlantıda da aynı sorunu yaşıyorum. Mi router ile bağlantı yaptığımda da aynı sorunu alıyorum. Sıfırlama yapıyorum biraz gidiyor sonra tekrar başa sariyoruz böyle bir sorunla karşılaşan var mı acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinterzi -- 7 Ocak 2023; 18:48:3 >
burda bide xiaomi fanboyları bu mi stick 4k çok üstün cihaz 4k olmayan kullanıyordur sorun yaşayanlar diye ahkam kesiyorlardı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X