Şimdi Ara

Xiaomi Mi TV Stick 4K [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.529
Cevap
95
Favori
143.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İroniyi anlamayan adama dert anlatmaya çalışıyoruz. Sal biz kardeş al cihazını, apple tvin, 4K televizyonun ve iphone 13 ünün yanına koy .

• kartel1 K kullanıcısına yanıt

sen yapınca ironi dimi kardeş yiğit adamsın ya keşke yüzyüze uzatsak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-33F8B6E44 -- 28 Aralık 2022; 23:39:30 >

kartel gel senle karteli dinleyelim kartel 1 umara diyelim ama o zamanda heehfsdfesdfsdfdsfesf hehehe yapacak mısın bakalım

çöp aletinle başarılar sana en teknolojik aletinle hehehe yapmayı unutma yiğit adam

yüzyüze söyleyemeceğin hiçirşeyi klavyeden yazma sana tavsiyem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-33F8B6E44 -- 28 Aralık 2022; 23:46:32 >
  • Xiaomi Mi TV Stick 4K [ANA KONU]

Xiaomi Mi TV Stick 4K [ANA KONU]

Bu mesajı ben mi yazdım? Hani 4K yazmamıştın? Diğer mesajları değiştiriken bunu unutmuşsun sanırım. Düzelt hemen karizman çizilmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartel1 -- 28 Aralık 2022; 23:52:51 >

Kardeş "yuzyuze görüşelim" diyen adamla niçin hala polemik yapıyorsun anlamıyorum. Seviyesini hala anlamadın mı :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xiaomi Mi TV Stick 4K [ANA KONU] 

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt

noterci geldi :)

seviyen belli senin

oğlum sorun yaşarken 4k yazıp aratmıyorum mi stick diye aratıyorum 4k demek hatasız demek mi

daha öce başlık açılmış herkeste oraya yazmış şimdi 4k başlığı açılmasımı bekleyelim derdin nedir senin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-33F8B6E44 -- 28 Aralık 2022; 23:58:56 >
  • geforce now icin alacagim isimi gorur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahahaha sana 4K yerine normal stick satmışlar kazıklamışlar ahahaha demeni kalvyeden değilde yüzüme söylemeni istemek mi seviyesizlik

ben bu alet çöp param boşa gitti derim senin karşında sende bana sen hiç 4k olanını yakından gördün mü diyebilmeni karşımda söylemeni istemek mi seviyesizlik donanım bordo klavyecileri sizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-33F8B6E44 -- 29 Aralık 2022; 10:25:2 >
  • Mi TV Stick veya Box almam gerekiyor fakat bu aletler çok pahalılanmış yahu...

• XanthiN kullanıcısına yanıt
    Box da güzel ama çok eskidi. Yeni çıkan stick 4k modelini alın

Annem evdeki akıllı olmayan 1080p televizyonundan Netflix izlemek istiyormuş. Ucuz yollu başka alternatif ne olabilir? İlla Xiaomi olmak zorunda değil. Tek amaç Netflix ve biraz da YouTube.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 29 Aralık 2022; 13:44:38 >
    Yani fiyatlar hep bu Aralık da. Ben bu cihazı tavsiye ederim (dikkat edin yeni çıkan stick 4k modeli olacak eskisi değil) . Bundan daha uygun olan chromecast in 4k olmayan modeli var oda güzel cihaz. Linkini atayım
    https://www.hepsiburada.com/google-chromecast-hd-2022-beyaz-p-HBCV000037PF1J?magaza=Gelecek+Evimde&url_src=and-product-detail

fiyat yakınmış, buna da bi bakalım olmazsa

internet kesintisi bile yoktur bu modelde mi stick şikayetleri oku brick olanlar bile var

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.