< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xiaomi Mi TV Stick 4K [ANA KONU] (23. sayfa)
-
-
kutusunda 4k yazmayan ürünü neden alayım tv de 4k
-
Hoppp 1 dk. Mistick ayrı cihaz mi stick 4 k ayrı cihaz. Bir saattir 4k dan bahsediyorum deyip Bakü Tiflis atarı yapıp bana mistick probleminden bahsetme kardeş. Daha neden bahsettiğini hangi cihazı kullandığını bilmiyorsun elindeki karayı sağa sola sürmeye çalışıyorsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Altına imzamı atarım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sana 4k kutulu mi stick satmışlar 2. El mi almıştın?
xiaomi yazıyor stick üstünde 4k olmayanda mi yazar biliyoruz
-
mi store da kapalı kutu aldım mi stick 2.el almaya değecek pahalılığı yok ki 2.el alalım
-
kardeş 4k stick atarı boşa yapma 4k olduğunu iddaa ediyoerum 4k olmazsa iphoe 13 ümü veririm sana yarın gel bak
kardeş 4k kutulu faturalı alet atarcı kartal kardeş
ilkokul çocuğu gibi ahahah o 4k değil demekde ne bileyim
böyle bi sorun var maalesef
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-33F8B6E44 -- 28 Aralık 2022; 22:51:0 > -
4k çıkarsa da imza atar mısı faturalı alet
-
Derdim senin elindeki cihazın ne model olduğu değil bilader. Senin iddia ettiğin ama ispatlayamadığın sonra da kıvırdığın gibi bir problemin bu cihazda olmadığı. 4k internet problemi yaz bir sürü şikayet var deyip sonra mi sitck şikayetlerini bu cihaza aitmiş gibi savunmana takıldım. Birde senin alım gücün bizi ilgilendirmez sen ikinci el almamış olabilirsin ama bir sürü insan 1400 tl vermemek için ürünün ikinci elini alıp kullanıyor buna da dikkat etsen fena olmaz, iki lafın arasına cambaza bak der gibi dikkati senin cümlelerinden uzaklaştırmak için yok iphone 13 ümü veririm yok cihaz zaten ucuz diye cümlelerle konuyu dağıtmaya çalışma.
4k alette de sıkıntı var oelindeki 4k değil diye bu kadar iddalı nasıl oluyorsun seni tanımak istiyorum yiğit
-
aletim 4k olmasıa rağme bağlatı sorunu yaşıyorum sen kıvırmayı daha iyi bilirsin aklına hemen kıvırma geldiğine göre
-
Yine altına imzamı atarım :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bütün cihazlarda sıkıntı olabilir kardeş, ama sen buraya gelip "Alet çöp internete bağlanma sorunu var almak isteyen düşmesin para boşa gitti
4k modeli siz hiç duymamışsınız internete yazın mi stick 4k internet sorunu diye." diye yazarsan millette sana ironi olsun diye emin misin diye sorar ama sen onun sorulma şeklinden ironi olmadığını bile anlamazsın. Sana cihazınla mutluluklar dilerim. İyi akşamlar.
sana da iyi kıvırmalar
-
mi sitick internete bağlanma sorunu yazarsanız görürsünüz linke gerek olmadan demişim 4k yazarsaız dememişim sen nasıl çarpıtarak öce 4k yazdın sonra kıvırdın diyebiliyorsun
-
4k olmayan mi stick kullanıp sorun yaşamayanda var o zaman onların kutusuna düz miyi alıp 4k koymuşlar :) 4k çok güzel kusursuz ya :) 4K muhteşem ya :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-33F8B6E44 -- 28 Aralık 2022; 23:21:23 > -
sen 4kyı hiç gördün mü dersen bende sana derim ki gel 4k değilse hem mi sticği hem ip 13 ü al götür yiğit. sanki çok pahalıymış gibi farklı anlamlar yükleyen sensin 1169 liralık aleti sen hiç gördün mü demekte bu nasıl egodur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-33F8B6E44 -- 28 Aralık 2022; 23:37:10 > -
Sana cevap vermeye değmez aslında ama son kez açıklamaya çalışayım.İşine gelmeyeceği için anlamayacağına da eminim ama neyse. Sen benim cihazım 4k demedin mi? Bu cihaz çöp internet bağlantı problemi var internette arattırısanız görürsünüz diyen sen değil misin? Sonrada 4k internet arızası diye arattırıp sonuç çıkmayınca ben 4k demedim ki deyip kendinden başkasını mı kandırdığını sanıyorsun? Sen hiç corolla arabamın aküsü arızalı internette heryerde yazıyor zaten deyip te auris akü probleminin linkini ,problemini corolla arabının kronik problemiymiş gibi paylaşan gördün mü?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X