< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xiaomi Mi TV Stick 4K [ANA KONU] (21. sayfa)
-
-
https://www.hepsiburada.com/techstorm-fire-tv-y-otg-kablo-p-HBV00000Q7JQZ?magaza=Techstorm&url_src=and-product-detail
Bu Ürünü sipariş ettim hocam mouse takıp bu sıkıntıdan kurtulabilirim inşallah.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bence sorununuzu çözersiniz o kablo ile
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnşallah hocam
Arkadaşlar USB hub ile harddisk bağlayıp, KODI vs üzerinden uygun soundbar veya ses sistemi ile dolby atmos film izleyen var mı aranızda?
Soundbar konusunda sözü geçti de deneyen varsa bir bilgi versin bize
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/83289199/sonsayfa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi procaptain -- 20 Aralık 2022; 15:42:43 > -
Arkadaslar benim kumandada menu tusuna xiaomi tv uygulamasi atanmis. Bunu tekrar menu tusu olarak nasil kullanabilirim ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bilen var mi acaba cocuk kilidi nerede?
hocam ne yaptınız benimde ipTV alma düşüncem var aynı zamanda netflix te izlemek istiyorum hangi cihazı aldınız ? öberiniz var mı acaba iptv performansı nasıl 100mbit internet var evimde yeterli mi
-
Bu 4k modelini kullanipda sanal mouse programı kurup başarılı olan var mı?
1-2 gundur onun cozumunu ariyorum. Menu tusuna patchwall diye bir uygulama atamislar. Patchwall u pasif hale getiriyorum bu sefer buton bosa cikiyor. Button mapper kurdum ama o da ucretli. Netten apk bakip deneyecegim.
Reddit’te de patchwall icin yorumlar var. insanlar kullanmak istemiyor pek gordugum kadariyla.
Hocam bu dedikleriniz ile mouse uygulamasının ne alakası var anlayamadım. Button mapper falan mouse uygulaması degilki. Mouse uygulamasının adı mouse toggle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 26 Aralık 2022; 19:23:21 >
Mouse toggle uygulamasini kurduktan sonra aktif olmasi icin menu tusuna basiyorsunuz 2 kere. Mi stickde bazi modellerde menu tusu yerine patchwall uygulamasi gelmis. Dolayisiyla mouse u aktif edemiyorsunuz. Bemde patchwall yerine tekrardan menu ozelligi koymak icin button mapper uygulamasini indirdim fakat pro versiyon istiyor menu tusu atamak icin.
Uzun lafin kisasi bazi kumandalarda durum farkli, siz de oyle bir sorun yasadiniz sandim hocam.
bende lg tv var orada iptv kullanıyorum
bunu kendim için değil tanıdık komşu için sormuştum
oda bir uyducudan wellbox marka cihaz aldı şimdi kullanıyor memnunmuş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Xiomi stick 4k aldım hocam ona yükleniyor mu bilmiyorum çok anlamıyorum bu konulardan tv smart olmadığı için bunu aldım ekstra bir cihaz almaya gerek var mı yoksa playstoredan yükleniyor mu ki
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Menü tuşunu ayarlamaniza gerek yok.Button mapper uygulamasına gerek yok. İstediğiniz her hangi bir tuşu ayarlabilisiniz. Ama bubyeni stick modelinde mouse simgesi geliyor ekrana ama her hangi bir programda çıkan reklam kapatma işaretine tıklama yapmıyor.
Tarif edebilir misiniz hocam ? Mouse simgesi cikmiyor ekranda bir turlu. Stick’i kapatip acinca kisa sureligine ekranda beliriyor sonra kayboluyor.
Oda çalışmıyor zaten sadece ekranda gözüküyor gerek yok yani
Hocam arkadasin stick 4k da calisiyor. Zaten ondan gorup kurmaya calistim ama kumandalarimizdaki menu tuslarinin simgesi farkli. Bizde patchwall atanmjs o tusa.
Mouse toggle 1.0.6 versiyonu kurulu bende. Mouse aktivasyon tuşunu geri tuşuna tanımladım eğer kullandığınız uygulamada sıkıntı yoksa çarpı işaretlerini problemsizce kapatıyor. Cihaz açıldığında otomatik arka planda çalışıyor lazım olduğunda devreye alıp çıkarabiliyorsunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen o kurulu ama içinde reklam çıkan uygulamadaki reklamı carpiya basınca kapatmıyor. Bende geri tuşunu atadim. Ana ekrandaki uygulamalara giriyor mouse ile sorun yok ama ne ilginçdirki reklamları kapatmıyor. Bütün izinleri de verdim. Özel mesaja bakar mısın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 27 Aralık 2022; 21:56:52 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X