< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xiaomi Mi TV Stick 4K [ANA KONU] (22. sayfa)
-
-
Problemi hallettiniz mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dongle kablo alıp mouse özellikleri olan kumanda ile problemi çözdüm
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sevindim sizin için
Teşekkürler sağolun. Bende chromecast de var ama inanın bu cihaz bana menüsü falan şah güzel geliyor
Iptv almadıysanız iletişime geçin yardımcı olayım.
Alet çöp internete bağlanma sorunu var almak isteyen düşmesin para boşa gitti
-
Bu aleti hiç gördünüz mü? İlk çıktığı günden beri kulllanıyorum 1 kere bile internete bağlanma problemi yaşamadım. Başka bir model kullanıyor olmayasınız.
Hiç öyle bir sorunum olmadı ve yok. Gayet güzel. Hatta çok övülen chromecast den bile daha iyi. Sizin dediğiniz bir önceki model olabilir. Gerçi ondada bir sorun yoktu. Dikkat edin bu 4k modeli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 28 Aralık 2022; 22:27:6 >
4k maalesf sahip olduğum
-
yok hiç görmedim nasıl bişey acaba kredi çekip alayım ya da tiflise gidip alayım hiç görmedim benimde olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-33F8B6E44 -- 28 Aralık 2022; 22:35:36 > -
Sizde olan bir sorunu tüm cihazda var diye yazmanız yanlış. Modeminiz in kanal ayarlarını değiştirin.
şikayet var ve forumda da çok var sadece şahsıma ait değil arama yaparsamız görürsünüz. apple tv 4k da kullandım
-
Aynen sizin yazdığınız gibi arattırdım sadece 1 kişi şikayey vara yazmış oda muhtemelen kendi modeminden kaynaklı problem. Siz link atarsanız beraber bakalım nerede yazıyor bu aletin internete bağlanamadığı yada bağlantı problemi yaşadığı.
Ben ilk defa duyuyorum. Ama hala iddia ediyorum o hata ilk çıkan modelde bazı kişilerde vardı ama bubyeni model ile ilgili ilk defa sizden duyuyorum ve hiç yaşamadım
Gördüğünüz cihazı 4 k sanıyor olabilirsiniz hatta gerçekten 4k modeli de olabilir ama sizden başka bu problemi yaşadığını söylediğiniz sayfanın linkini paylaşırsanız bakalım neymiş bu kadar çok şikayet edilen konu.
mi sitick internete bağlanma sorunu yazarsanız görürsünüz linke gerek olmadan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X