Şimdi Ara

Xiaomi Mi11 serisi ve Redmi note 10 serisi alanlar, geçmiş olsun imei repair olmuyor artık.. (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.195
Cevap
45
Favori
473.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

imei atıldıktan sonra yapılması gereken işlem için detayları zaten var hocam https://www.webirinci.com/telefon-imei-sorgulama/

• blacksss kullanıcısına yanıt
    Twrp yüklemek için öncelikle cihazı miui 12.5 sürümüne çekmek zorundasınız. Stsbil olarak twrp o sürümde çalışır. Bootloader açıksa rahat rahat yazılımı düşürülür ve twrp yüklenir. Daha sonra yapmak istediğiniz işlemi yapabilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zeen Z kullanıcısına yanıt
    Merhaba, one pluslarda formatta imeileri siler. Xiaomi konusunda en yüksek modelleri dahil format atışmadan kullanılmak zorunda. Yani sıfırlama ve güncelleme sorunu yaşamamak için yüksek model önermem mümkün değil. Mi10t pro, note 11 pro 4g gibi cihazlar alabilirsiniz ancak. En sorunsuzu onlar.

• Sheva24 kullanıcısına yanıt
    Note 11 pro dirençsiz olur fakat format ve güncelleme yapmamalısınız. Önerdiğimiz yöntem o modelde direnç.
    Note 10 pro ise yazılımla kayıt yapılabilir fakat güncelleme yapmamalısınız..

• Bu arada aşağıda belirteceğim modellerde yapılmaya başlandı..

Mi 12t pro,
    Mi 12s ultra
    Poco F4/K40S
    Mi 11i/K40Pro/F3Pro
    K50 Gaming/F4 Gt Repair

• sevgigsm kullanıcısına yanıt
    Mi 12t pro direnç yaptirip aliyoruz.
    Format atmiyoruz.
    Ama guncelleme alabiliyor muyuz hocam ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Marka model Eski yeni farketmez, Şu ana kadar öyle yada böyle, kayıtlı kayıtsız, dirençli dirençsiz farketmeksizin alindiktan sonra Her türlü kafa rahat uzun zaman kullanilabilecek telefon hangisi arkadaşlar.. Var mı önerisi olan şu telefonu al her türlü kayıtlı dirençli sıkıntısız kullanırsın dediğiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sedat. kullanıcısına yanıt
    Ben 2 hafta önce xiaomi mi 11 ultra aldım her yönden çok memnunum kamera ekran ses muazzam güzel tavsiye ederim 👍

• Redmi Note 11SE 5G almamı tavsiye eder misiniz? IMEI atma, güncelleme yapma, format atma problemleri yaşanır mı? Bu telefon modelini tavsiye eder misiniz? Bilmediğim için bilenlerden yardım istiyorum. Teşekkürler.

Mi 11t icin durum nedir ustad.birde ilerde r.note 10 pro icin imei ucmadan format ve guncelleme cikar mi

• Zeen Z kullanıcısına yanıt
    Doğrudur

• blacksss kullanıcısına yanıt
    Tek sorun bu tip cihazları sallayınca ses geliyor tık tık. İos oto odaklama olan her cihazda bu sorun var malesef. Şayet ben takıntılıyım o tip seslere. Ama genel olarak çok iyi cihaz.

• ÜmitBey Ü kullanıcısına yanıt
    O model yazılım ve format konusunda problem çıkarır. Ben şahsen beğenmiyorum ve tavsiye etmiyorum

• murat1981pls kullanıcısına yanıt
    Mi 11t düz olan modelde format ve güncelleme sıkıntısı devam etmekte. Note 10 pro için birşey söyleyemiyorum ama bana öyle geliyor ki bu problem sanki aşılmayacak gibi.

Yani redmi note 10 pro imei atildi.

Guncellemeyecem veya format atmayacam.

Birde verdigim imei atildi.format attim gidiyor,tekrar ayni imei atiliyor mu

• murat1981pls kullanıcısına yanıt
    Formatta hiç bir sıkıntı yok. Güncelleme yapmayacaksınız. Velev yapıldı nv data corrupted hatasına düştü tekrar modem düşürülerek hayata döndürülür. İmeiler gitmiş olsa dahi aynıları yazılabilir.

• Hocam redmi note 11 pro 4g alma arifesindeyim. Direnç siz mümkün müdür. Eğer mümkünse güncelleme ve veya sıfırlama işleminde sıkıntı oluyor mu eğer ki oluyorsa ne gibi işlemler gerekiyor. Vereceğiniz cevap için şimdiden teşekkür ederim.

Affiniza siginarak soruyorum hocam.

Ben r.n.10 pr0 aldim henuz kilidini acmadim.

Buna 7 ay sonra diyelim ki imei attirdim,bir yil kullandim telefon sisti ve format attim yani imei silinmiyor mu.kendi icinde ki fabrika ayarlarina sifirla yaparak

Bana o özelliklere yakın özelliği olan tavsiye edbileceğiniz hangi model telefon olur.

Bana o özelliklere yakın özelliği olan tavsiye edbileceğiniz hangi model telefon olur.

INFINIX NOTE 12 sizce nasıl hocam. Bunun fiyatları donanımına göre uygun. Tavsiye eder misiniz?

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.