Şimdi Ara

Xiaomi Mi11 serisi ve Redmi note 10 serisi alanlar, geçmiş olsun imei repair olmuyor artık.. (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.195
Cevap
45
Favori
473.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sanırım one plusun malzeme kalitesi xiaomiden daha kaliteli duruyor. Dikkatimi çeken bu cihazların arama ve mesajlaşma uygulamaları kendine has değilmi ? Ürünün Bütün fotoğraflarda hep google arama mesajlaşma filan var.

Bir ürün ne kadar google uygulamalarından uzak ise o kadar kullanışlı oluyor. Kendine has galerisi kendi kamerası ,arama mesaj vss vss

• Ronaldinho26 kullanıcısına yanıt
    Merhaba. OnePlus 9 dışında (daha üst segment de olabilir), yurtdışı hangisini önerirsiniz? OnePlus 7 Pro almıştım zamanında, OP maalesef yazılım konusunda çok sıkıntılı bir marka.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aliveli90 kullanıcısına yanıt

Çoğu uygulaması kendinin ama telefon ve SMS Google.

Çok araştırmadım ancak değiştirilebilir diye düşünüyorum, araştırmak lazım bende yeni kullanmaya başladım detayına girmedim.

One plus sade ve elit bir marka algısına sahip olmaya çalışan bir firma yazılımı olabildiğince sade ancak hiç bir android cihaz Google vurduğu zincirlerden tamamen kurtulamaz maalesef.

Ama burada şans çok fazla geliştiricisi olması hemen her türlü kullanıcı tarafından problem olarak algilanabilecek şeyler çözülüyor ufak modlar veya ara yazılımlar ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jay jay justified kullanıcısına yanıt

Yazılım konusunda hemen her firma sıkıntılı

android tarafında en sade arayüze en az buga sahip olan firmalardan biri bence, tabi bu söylediklerim günlük kullanıcı için, incigini cincigine herşeye bakarım ve takarım diyen için sorunsuz firma yok.

İlk iPhone 12 çıktığında almıştım ben 2 ay bildirim problemi ve cihazın çok geç açılması problemi mevcuttu ve bunu Apple da kabul edip yaklaşık 2.5 ay sonra ufak bir güncelleme ile çözmüştü yarım yamalak ...

Bakın dikkat ederseniz günlük kullanıcı için f/p önerisinde bulundum ben .

İnsanımız hep en iyisini arıyor ama en iyi veya kusursuz bir firma olmadı, olmayacaktır . İnsanları yöneten reklam ve oluşturulan algilardir karar alma sürecinde.

Öneri olarak ben en iyisini istiyorum dersen belli o Apple alacaksın ama ben olsam o fiyata tercih etmem, android tarafında one plus sevmiyorsanız oppo üst segment cihazlar stabil ve güzel cihazlar.

Ama asla hiç biri bugsuz veya kusursuz değil

Mi 12 t pro tam alınacak cihaz.

• Ronaldinho26 kullanıcısına yanıt
    Op 9 şu an gerçekten fp kralı. Kamerası yeter yahu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

👍 Aynen öyle.

6 yıl önce çıkmış her şeyi ile yıpranmış iPhone x'lere 7000 fazla isteniyor piyasada .

Sosyal medya içerik üretmiyor ise iPhone günlük kullanıcıya bir getirisi yok ama şu cihazın tasarımı, 30 dakikada fullenmesi falan dehşet güzel..

• Forumdaslar Şuan YD Xiomi Redmi Not 11pro kullanıyorum Dün IMEI repair yapan bir dükkana gittim konuştum Direnç değişimi Olmadan RSA kilidini açarım ve Eski kullanmış oldugun tlf IMEI yazarım İstediğin gibi güncelleme ve format yapabileceğimi siyledi.Dikkat eğer IMEI klona düşerse TLF açılmaz onun için sağlam ömürlük IMEI bulun.

• prof01 P kullanıcısına yanıt

Sağlam ömürlük IMEI diye birşey yoktur.

Kesinlikle yaptırmayın, IMEI sadece başka cihaza kopyalayinca klona düşmez benim eski kendi kullandığım IMEI işlemini kendi yaptığım 3 IMEI son iki yılda klona düştü.

Kaldı ki faturalı alınan cihazlarda bile bu problem olabiliyor

• glumerna G kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler arkadaşlar. 12T Pro yerine aşağı yukarı aynı cihaz olan K50 Ultra + 120W şarj aletini 9 bine aldım.

12T Pro'da dikkate değer bir artı göremedim. Umarım yanılmamışımdır.

• Bu arada OnePlus 9'da kayıt işlemi eskisi gibi basit mi? Bootloader kilitleri halen açık mı?

Hayırlı olsun hocam nereden ve kaça aldın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emurat -- 5 Şubat 2023; 23:38:39 >
    Kamera olarak içinden geçer 12 t pro anlayan biri olarak yazdım oyun telefonu almışsın 👍

• emurat E kullanıcısına yanıt

Yazmıştım, 9 bine, 120W orijinal adaptörü dahil. Cizreli bir arkadaştan, Facebook grubu falan da var.

• glumerna G kullanıcısına yanıt

Hocam ayfonun yanına ikinci telefon olarak kullanıyorum, kamera gibi şeylerin pek önemi yok. 4 bin liraya yakın fark istiyorlardı 12T Pro için. Bana hızlı şarj, çipset, pil, ekran boyutu falan aynı olsa yetiyordu. Bayağı baktım, hepsi aynı yanlış görmediysem. Bin lira civarı fark olsa 12T Pro bakardım ama o kadar farkı megapiksele dökemem.

Oyun telefonu derken, öyle bir ibare görmedim. K50 Gaming diye bir şey vardı, bilmiyorum ne artısı var diğerlerinden ama oyunlarla hiçbir işim yok. K50 Ultra ile 12T Pro kıyaslayan 1-2 video gördüm. Yine de maddeler halinde farkları yazarsanız, konuya bakanlar için faydalı olur kanaatindeyim.

Kamera önemli dediğiniz için yazdım yoksa güzel seçim 👌👌 kamera önceliği olan mi 11 ultra mi 12 t pro iyi gider.

• sevgigsm kullanıcısına yanıt

Üstadım kolay gelsin. Ben Xiaomi mi11T aldım. Telefonu açtıktan MIUI13 güncellemesi yaptım. Şimdi telefona IMEI yüklense MIUI13 güncellemesi kalır mı. Yoksa tekrar başa yani MIUI12 ye mi döneriz

Hocam Farklar aşağıda koyu renkli gözüküyor. Global sürümden Bazı 4G Bandları eksik gibi. Şebeke çekiminde etkisi nasıl olur bilemiyorum.

Hocam birde Pm attım bakabilir misin?

12T Pro K50 Ultra

Xiaomi Mi11 serisi ve Redmi note 10 serisi alanlar, geçmiş olsun imei repair olmuyor artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emurat -- 6 Şubat 2023; 17:50:22 >
  • emurat E kullanıcısına yanıt

çin pazarına üretilmiş cihaz almış arkadaş. dediğin gibi 4g bandında hatta 5g bandında bile çekim problemi yaşayabilir. keşke iyice araştırmadan almasaydı

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.