Şimdi Ara

Xiaomi Mi11 serisi ve Redmi note 10 serisi alanlar, geçmiş olsun imei repair olmuyor artık.. (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.195
Cevap
45
Favori
473.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1000 lira diyelim, genel olarak.

Siz anlıyor gibisiniz bu direnç işlerinden. Daha uygun fiyata yapsanız da herkesin işi görülse, siz de nasiplenseniz. 🙃

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jay jay justified kullanıcısına yanıt

hocam genelde çekik gözlü dostlarımız araştırıyor, şirket çalışanları "secret" anakart şemalarına ulaşıyor vs derken anakart şeması sızdırılıyor. sonra bunlar 3-5 program üzerinden kullanım başına "kredi" ödenerek okunabiliyor. şifrelemeyi kaldırmak için sanırım donanım ile oynuyarak yazılımı bypass ya da düzgün çalışmamasını sağlıyorlar ki dediğim gibi zaten tüm yönergeler bu kredi ödemeli programlarda var. kısaca telefon tamircilerinin çoğu fıs ve fazlasıyla aç gözlü.

hangi direnç olduğunu bulmak; tamircilerin para hırsı ve bilgi paylaşırsa zaten yaptığım iş kalifiye değil eldekinden de olmayalım kafası yüzünden oldukça zor. Türkçe olan cart curt gsm zart zurt mobil gibi sitelerden bulunacağını sanmıyorum, belki yabancı ve özellikle rus arkadaşların forumlarından yönergelere ulaşılabilir.

• agmerhamto kullanıcısına yanıt
    Olay araştırıp bulmak değil de, devrelerden, lehimden, elektronikten anlamak. Benim için iş değil bunları bulmak ama hayatta uğraşmam, öyle bir yapım yok. Uğraşan olursa yardımcı olurum. Umarım forumdan birileri çıkar, katkımız olur.

• Redmi Not 11 pro Viva Çift sumkiartta yazılım ile imei atıldı Android 12 den Android 11 e düşürdüler Güncellemeyi de bypass ettiler.Sorum Şu Mi Flaşh Tool ile flaslama yapsak imeiller gider mi? Cevabınız için teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • prof01 P kullanıcısına yanıt
    Gider hocam.

• avratkoylu A kullanıcısına yanıt

Pendik istanbuldayız.

• DRACON1C kullanıcısına yanıt
    Senin cihazın mi 11 (Venüs) düz olan modelse miui 12.5 harici eu rom dahi kursan cihaz çöker. Aman diyim usta yazılımı hiç elleme… 12.5 harici EU rom dahi kursan cihaz patlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevgigsm -- 6 Mart 2023; 0:56:23 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • glumerna G kullanıcısına yanıt

Mi 10 ultrada dirence gerek olmadan direk yazılım ile mi imei atılıyor? Mi 11 ultrayı kafaya takmıstım aslında ama donanım olayına dokunulması pek güven vermiyor acıkcası.Mi11 ultraya sanırım direnc olmadan işme atma gibi bir durum gelmez ilerleyen zamanlarda. yoksa 0 olarak alıp 8 ay cift hat ile kullanıp süresi dolunca direnc islemi yaptırayım diyorum.

• Direnc uygulaması yapılmadan sadece yazılım ile imei atılabilen fiyat/performans telefonu önerisi olan yazabilirse memnun olurum. Yukarıdaki mesajda yazıdıgm gibi Mi 11 Ultrayı düsünen ama direncten dolayı cekinen birisi olarak önerilerinizi bekliyorum.

• mathematiche kullanıcısına yanıt
    Yazılımla yapıyorlar. Ben 2. El almıştım pixel 7 pro ya geçtim.

• sevgigsm kullanıcısına yanıt

Eyvallah hocam. Zaten ne olabilir ki diyerek test ettim ve cihaz EDL moda düştü. Yetkili hesapla zar zor kurtardık.

Neden başka yazılım olmuyor çok saçma değil mi?

Direnç kaynaklı da, sonuçta direnç harici donanımda değişen bir şey yok. Xiaominin aldığı bir ekstra güvenlik midir anlamadım.

• DRACON1C kullanıcısına yanıt
    Hocam zar zor kurtarılmaz yani her türlü kurtarmak basit, yetkili hesap haricide yöntemi de vardı ama neyse nasip. Evet o model biraz problemli bir model. Güncelleme aldığında direk edl moda düşüyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevgigsm -- 15 Mart 2023; 3:1:52 >
  • sevgigsm kullanıcısına yanıt

merhaba, redmi note 12 pro plusa imei yazılabiliyormu

• hocam merhaba

imei repair olayını çözdünüz mü? biz de bu cihazdan aldık fakat bulunduğum yerde imei repair yapabilen yok. siz ne yaptınız cihazı

@sevgigsm hocam siz de baktınız mı? oluyor mu

redmi note 11 pro + 5g 256gb (mediatek dimensity 920 with 5g) yazıyor

• ANDROIDER kullanıcısına yanıt
    12s ultra ve 12t pro harici her cihaz riskli malesef.

• axil kullanıcısına yanıt
    Malesef şu an üzerinde çalışılan bir model ama henüz bir gelişme yok.

• Merhaba arkadaşlar,
    Abd'de bir ağabey telefon getirecektir. Amazon'da bahar indirimleri var. Motorola telefonlar çok iyi ama snapdragon işlemci. 200 ile 300 dolar arası, 8gb ram veya üstü, sorunsuz imei repair yapılabilir telefonlar önerebilir misiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Motorola telefonlar islemcisine göre imei repair yapılabilir mi?
    Örneğin
    Motorola Moto G Stylus 5G (2022)
    için
    Qualcomm SM6375 Snapdragon 695 5G (6 nm)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.