Evet dirençle yapılan bir çok model güncelleme konusunda sorunsuz. Format atılmayacak sadece. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Mi11 serisi ve Redmi note 10 serisi alanlar, geçmiş olsun imei repair olmuyor artık.. (52. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Cihazınızın marka modeli nedir bilmiyorum ama Pendik çarşıda yerimiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yüksek model kullanan her xiaomi kullanıcısına şiddetle tavsiyem
LÜTFEN CİHAZLARINIZIN BOOTLOADER KİLİTLERİNİ AÇIN ERTRLEMEYİN
sevgi gsm youtube
Botloader kilidi nedir, bootloader kilidi başvurusu nasıl yapılır.https://www.youtube.com/watch?v=5Yc56x3zj-8&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
snapdragon 695 işlemcili Poco X4 Pro 5G ve Note 11 Pro 5G telefonlara dirençli repair başlamış.
-
Mi 11 Ultra arıyorum bir türlü bulamadım. Var mı satan veya satanı bilen birisi ?
-
Merhabalar hocam bende mi 11 lite 5g ne var direnc işlemi yaptırmak için telefoncu ya götürdüm bana şebeke varsa dirençsiz işlem yapabileceğini söyledi ben de size sormak istedim
Doğrudur fakat yapılışı gerçekten zulüm....
-
Şebeke yoksa da yapılır fakat şebeke varsa bootloader kilidi açmak için kolay bir yöntem olacağı için bunu söylemiş. Şebekesi kapanan cihaza müdahale etmek çok farklı açık olana müdahale etmek çok farklı.
-
11 lite 5g ne cihazda dirençsiz işlem yapılıyor mu hocam?
Birkaç yere sormuştum yok dediler. Uğraşmak istemedim yeni telefon aldım ben de
12t aldım yazılımsal çıkması için takipteyim. Dongle gerekmezse evde kendim yaparım diye düşünüyorum kısmetse. Zamanında box olmadan olmaz dedikleri Samsung S3 cihaza yapmıştım evdeki bilgisayarda.
11 t pro yazılımla çözülüyor mu? Çözülebiliyorsa güncelleme ya da fabrika ayarlarına dönüldüğünde sorun olur mu?
-
11 T pro 256 gb - 12 ram 1 fiziksel 1 de fiziksel olmayan simli model telefonum var kullanım suresı dolmak uzere.. fiziksel sim den diğer sim e nasıl geçiliyor?
veya dirençsiz olarak işlem yapılabılıyor mu kapanmadan yaptırayım.
yapılınca guncellemede sorun olur mu
-
Direnç ile çift sim kayıt mümkündür. Güncelleme ile numaralar silinmez, TWRP ile sıfırlanması gerekir.
-
istanbul avrupa yakası veya kadıkoy cıvarlarında bıldıgınız bır yer var mı onerebılecegınız
-
konuya yazan sevgigsm senin işini halleder hocam.
-
@mahmut_emmi gerekli cevabı yazmış. Güncelleme sorunsuz format problem ancak twrp olursa formatta sorun olmaz oda rahat güncelleme alsın diye twrp ile cihaz vermiyorum ben temiz rom atıp öyle veriyorum
Doğru söylemişler dirençsiz olmaz. 12t henüz yöntemi yok ama çıkarsa da ücretli araçlar ekleyecektir free olarak yapmanız zor.
Red mi note 11 pro + mediline IMEI atilabilir mu ?
Malesef
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X