Şimdi Ara

Xiaomi Mi11 serisi ve Redmi note 10 serisi alanlar, geçmiş olsun imei repair olmuyor artık.. (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.195
Cevap
45
Favori
473.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • K40 gaming direnç işleri neden pahalı ya 900 tl'den kapıyı açıyorlar. Uyguna işinin ehli yapan var mı?

• sevgigsm kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba redmi note 11 pro ve redmi note 10 pro için direnc imei sıkıntı olurmu?

Yapan yer varmı DM den yazarsanız teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Areka2002 -- 28 Mart 2023; 21:1:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Richard Parker kullanıcısına yanıt
    İşin ehli uyguna cihaz yapmaz kardeşim. Ucuza yapan işin ehli değildir. Ufacıcık bir hatada cihazın çöp olsa canın sağolsun demez kimse. İş her zaman risk teşkil eder, hem donanımsal hem yazılımsak müdahale görecek bir cihaza gayet iyi bir rakam. Bir örnek vereyim mi 12t pro’yu 1.500 liraya yapıyoruz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Areka2002 kullanıcısına yanıt
    Note 11 pro 4G direnç işinde sıkıntısız ama note 10 proya direnç ile müdahale ettirmeyin tavsiyem. Note 11 pro direnç işi diğer modellere göre daha uygun daha ucuz ve sorunsuz.

• electrogas E kullanıcısına yanıt
    Malesef repair destekleri yok.

Anladım hocam , yazılımsal kayıt format ve güncellemede gidiyor ama onu 200 liraya falan yapıyorlar burda. Ağustos'a kadar vaktim var zaten.

Bu kadar pahalı olması sanırım riskinden dolayı

Vallâhi usta orası neresi bilmem ama yazılımsal müdahale için bile bence gayet uygun fiyat. Açık konuşmak gerekirse biz o fiyatlara redmi mote 8, note 8 pro falan yapıyoruz.

Evet yazılımla müdahale edilince güncelleme ve formatta gider. K40 direnç olayı k50 den sonra çıktı desek yeridir. Yani tabi ki zor bir işçilik söz konusu ve emekçi ona göre fiyat belirliyor.

Hangi işlemi yaptıracaksanız şimdiden hayırlı olsun, iyi kullanımlar dilerim.

• Note 11 pro mu tavsiye edersiniz note 10 promu? İkiside malum yollardan

Teşekkürler,adana 'da uygun yapıyorlar tabi yanına götürürsen . Bakalım kısmet

Adanada bu işi yapan çok sağlam bir kardeşime yönlendiririm sizi isterseniz.

• LeHospitall L kullanıcısına yanıt
    Biri mediatek biri qualcom işlemci ama bana göre note 10 pro daha üstün.

• S.A imei kayıt ile ilgili hiç bilgim yok cihaz almayı düşünüyorum ama. Mesela eski çalışmayan telefonun imei numarası yeni telefona atılınca operatör cihazın xiaomi fakat imei numarasının samsung olduğunu anlamıyor mu. O konuyu anlamadığım için soruyorum
    Yani 5g cihaza 4g imei numarası atınca problem olmuyor mu. Mobil operatör bunu anlayıp cihazı kopya imei listesine almıyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeyesCC3 -- 31 Mart 2023; 22:16:49 >

Ankara'da da tanıdık var mı hocam?

• creed90 kullanıcısına yanıt
    Malesef ustam.

hocam Xiaomi 13'e dirençli repair çıkmış diye duydum. doğru mudur?

• xiaomi repair
    Xiaomi Repair - Xiaomi Kayıt Olan Cihazlar Listesi
    https://xiaomirepair.net

• mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

13 ve 13 lite yapıyoruz. 13 pro çift katman anakart tehlikeli.

özelden yazıyorum hocam

Selam, işlem yapıldıktan sonra güncelleme yapabilecek miyiZ? Xiaomi eu romu kullanmak istiyorum

• Mşui 14 bekliyorum. akabinde hemen direnç işlemine gideceğim uygun bir yere.. avrupa yakası ya da maksimum kadıköy civarı düzgün bir yer olursa süper olur.. güvenilir uygun.. sanırım nisan sonu kapanma riski var telefonun.. imei uzatma da yok sanırım.. belki çok darda kalırsam turkcell den sanal sime geçerim fiziksel sim den bi 4 ay da öyle götürür gibi

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.