Şimdi Ara

Xiaomi Mi4 'Çinlilerin en iyisi(?)' video inceleme (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
1
Favori
9.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

bu telefonu ıphone benzetiyor ama salak özelliklerine baksa ıphonenin hiçbir modelinin bunun yanından geçemez ıphone kadar dandik ve pahalı telefon görmedim.ıphone çinde yapılıyor xioami mi 4 te ama ıphone abd malı xioami çin malı yani çinliler yakında ıphone çöpe attırır.çünkü müzik indirmek dert bilgisayara veri aktarma hak getire kullanıcıyı zora sokuyor akıllı telefona bak tam bir gerizekalı.ayrıca mi4 türkiyede olsa satış rekoru kırar.

Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş, iPhone hakkında ne bildiğin ortada :)

• Kardeş ne kadar itici bir anlatıcısın ya o nasıl bir ses tonu o nasıl bir hitabettir. *** inceleme mi yapıyosun karalama mı yapıyosun belli değil. Sanki alacak adam senin lafını dinleyecek boru kafası seni. bi ara senin gibi samsung a da ayfon çakması yazılım var diyenler mevcuttu artık göremiyoruz onları seni de görmeyelim daha fazla.

• ARKADASLAR SEMERS ILETISIM SATISA BASLADI

• Güzelmiş cihaz !!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi4 hepsiburada.com'da satışa sunuldu ve bende Az önce sıcak fırsatlar bölümüne konu açtım. Bir arkadaş konuya zenfone 2 mi mi4 mü diye yazınca inceleme videdosunu izlemesini tavsiye ettim. Ve bende izleyeyim dedim. Ama bir baktım bu inceleme değil karalama videosu olmuş resmen. Ki uzun vadede kullanan neredeyse kimse bu kadar çok şikayet belirtmemiş. Çok şaşırdım aşırı kötülemişsiniz cihazı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vega -- 2 Ekim 2015; 13:44:52 >
  • GTA V hangi sistemlerde nasıl çalışır konusunda video çekip oyun kasinca çözünürlüğü full hd ekranda 1280x1024 yapip ayarlardan HIGH dan medium a almayı akil etmeyen bir editörün incelemesine güven olmaz.O yüzden inceleme tamamen giydirme dır.

• 16gb hafıza ve arttırılamıyor bu benim için alınmaması için iyi bir sebep.bari arttırılabilir hafıza olsaydı.

• Sayın Mesut Çevik. Performans konusunda eleştirinizi anlıyor ve hak veriyorum. Ancak yazılım konusunda eleştirdiğiniz bir çok şeyin ayarlarda seçenekleri mevcut. Lütfen yazılımın tamamını incelemeden böyle eleştiriler yapmamanızı rica ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoburPirana -- 7 Ekim 2015; 11:32:19 >
  • NİYE BU KADAR GÖMDÜNÜZ???

• Emeğinize sağlık, aydınlatıcı ve başarılı bir çalışma olmuş...

• Sponsorluk anlaşması olmadığı için yerin dibine gömmüşsünüz. Kesinlikle ön yargılı ve taraflı bir inceleme. İzlemeye değmez.

• DH grubu maalesef sponsorluk reklam vs ile diğer firmları gömmede oldukça başarılı

heleki uzun zmana önce çinde çekilen bir video da arkadaş millete limitsiz paranız olsa ... diye başlayan sorusuna iphone 6 alırmıydın ile bitirmesi kadar salak sorular yönlendiren bir grup

sanki dünya samsung iphone gibi markalar üzerinde dönüyor gibi

bu markalar maalesef dünyadaki ençok kullanıcı hatası diye teknik servisden geri döndüren yazılım update i esnasında cihazlarını kilitleten firmalar
    adı şanı duyulmamış birçok firma var

xiaomi firması birçok konuda hatalı işleri mevcut ama birim satın alınan ürün ile elde edilen teknoloji yani fiyat performansı açısından pek fazla rakibi yok

şahsın yıllar önce logitec kamera inceleme videosunu seyretmiştim o zaman da incelemesini beğenmemiş idim şimdi de beğenmiyorum
    kendisini bu konuda tek otorite gibi tavırla yorum yapması ve isminin sanki bir mihenk taşı gibi görüyor olması da cabası

birçok inceleme ve testleri ürün firmasının verdiği cümleleri okumaktan ibaret olan bir test grubunun yorum ve incelemesi ancak bu kadar olur

ayakta alkışlayıp ....el.... sallıyoruz

• Mesut beyin incelemesinden sonra gelen mi4 ü 6 ay ardından mi note u da 6 ay kullandım.
    sağlamlık, sarj süresi ve yazılım olarak mi bir numara. herkese ısrarla tavsiye ederim...
  • Karalamanız için para mı verdiler? Cihazı 1 haftadır kullanıyorum fakat dedikleriniz ile uzaktan yakından alakası yok. Cihazlar hakkında ki tecrübenizden ve bilgilerinizden şüphe duymaya başlıyorum artık, fazla cahil kalmışsınız. Hoparlörüne kadar iPhone ile kıyaslamanız fazla ironik olmuş bu arada. Adamlar ne yapsa iPhone havası diyosunuz. :)

Alacak arkadaşlar en ufak çekincesi olmadan alabilirler. İncelemeyle uzaktan yakından alakası yok cihazın. Gayet performanslı ve sağlam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peocawe -- 17 Aralık 2015; 19:52:53 >
  • Her zaman olduğu gibi tüketici dostu ve dürüst açıksözlü bir inceleme yapmış Mesut Bey. Gsmarena'nın incelemesi de Mesut beyi ısınma sorunu konusunda doğruluyor. Gsmarena'nın incelemesinde sonradan çıkan Xiaomi Mi4i modelinde de aşırı ısınma sorunundan şikayet ediliyor. Demek ki Xiaomi bir şeyleri yanlış yapıyor. En son çıkan Xiaomi Mi 4c için iyi diyorlar. Türkiye'de 3GB versiyonu garantisiz 1000 tl civarında satılıyor. Bakalım emin olursam almayı düşünüyorum. Ama tabii ki diğerleri (Mi4 ve Mi4i) alınmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesincır

Her zaman olduğu gibi tüketici dostu ve dürüst açıksözlü bir inceleme yapmış Mesut Bey. Gsmarena'nın incelemesi de Mesut beyi ısınma sorunu konusunda doğruluyor. Gsmarena'nın incelemesinde sonradan çıkan Xiaomi Mi4i modelinde de aşırı ısınma sorunundan şikayet ediliyor. Demek ki Xiaomi bir şeyleri yanlış yapıyor. En son çıkan Xiaomi Mi 4c için iyi diyorlar. Türkiye'de 3GB versiyonu garantisiz 1000 tl civarında satılıyor. Bakalım emin olursam almayı düşünüyorum. Ama tabii ki diğerleri (Mi4 ve Mi4i) alınmaz.

Mi4W kullaniyorum. Isınma falan yok. Mi4 4g her türlü alınır

• Sende olmadığına göre hiçbirinde yok demek ki. Tamam anlaşıldı.
  • quote:

Sende olmadığına göre hiçbirinde yok demek ki. Tamam anlaşıldı.

Performans modunda ısınma olayı var doğrudur. Hatta performans modunda 4K çekim yaparken ekran parlaklığını sona getirdim telefona neredeyse dokunamıyordum. Ancak şu var, piyasaki birçok telefondan performans olarak çok daha iyi. Kısa bir süre iphone 6s ve samsung note 4 kullandım. İnanın bu telefon onlarla yarışır, hiçbir eksiği yok.

Hatırlatma, sony xperia bile video çekerken çok ısındım kapanıcam deyip kapatıyor telefonu.
  • quote:

Sende olmadığına göre hiçbirinde yok demek ki. Tamam anlaşıldı.

Telefon bazı kullanımlarda ısınabilir ama bu telefonda ısınma problemi diye bir sey yok

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.