Bildirim
Xiaomi Mi5 Tüm ROM'lar (Video)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
teşekkürler, yakında xiaomi mi5 alacağım, faydalı olur cidden
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: THECERN
teşekkürler, yakında xiaomi mi5 alacağım, faydalı olur cidden
rica ederim -
Emeğinize sağlık hocam, kuracaklar açısından kısa bir bilgilendirme ve tanıtım konusunda güzel videolar hazırlamışsınız. Yalnız bazı videolardaki şarkılar çok tiz olduğundan sesi kısarak izlemek zorunda kaldım, daha hafif şarkılar koyabilirsiniz. Beğenmediysen kapa sesi kendin aç derseniz de ona diyecek lafım yok -
quote:
Orijinalden alıntı: alperen450
Emeğinize sağlık hocam, kuracaklar açısından kısa bir bilgilendirme ve tanıtım konusunda güzel videolar hazırlamışsınız. Yalnız bazı videolardaki şarkılar çok tiz olduğundan sesi kısarak izlemek zorunda kaldım, daha hafif şarkılar koyabilirsiniz. Beğenmediysen kapa sesi kendin aç derseniz de ona diyecek lafım yok
doğrudur muziklere pek bakmıyorum ncs de ne gelirse süreye göre onu indirip atıyorum telifsiz müzikler olduğundan dolayı normal şarkılara benzemiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gerçekten baya emek var. Bir şey sormak istiyorum. Telefonun donanımıyla uyumlu çalışan (sensörler vs) ve herhangi bug bulundurmayan tavsiye edeceğiniz bir rom var mı? Benim denediklerimde mutlaka bir şey oluyordu bu sebepten xiaomi eu romlarından başka kullanamıyorum. Ama miui çok sıktı artık. Zaten çok sevdiğim bir arayüz değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frt-_-ctn -- 31 Temmuz 2017; 11:28:43 >
quote:
Orijinalden alıntı: frt-_-ctn
Gerçekten baya emek var. Bir şey sormak istiyorum. Telefonun donanımıyla uyumlu çalışan (sensörler vs) ve herhangi bug bulundurmayan tavsiye edeceğiniz bir rom var mı? Benim denediklerimde mutlaka bir şey oluyordu bu sebepten xiaomi eu romlarından başka kullanamıyorum. Ama miui çok sıktı artık. Zaten çok sevdiğim bir arayüz değil.
sorunsuz olan official romlar var lineage os , resurection remix gibi onlari oneririm bide paranoid Android var çok sade ve hızlı bi rom
Emegine sağlık Çift tık aç kapa olan rom var mı içlerinde
quote:
Orijinalden alıntı: teeKin
Emegine sağlık Çift tık aç kapa olan rom var mı içlerinde
son attığım citrus da vardı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X