Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi5s Plus ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (226. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.953
Cevap
75
Favori
280.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dahili hafızanın markası ne acaba bizim telefonların.. İşlemciye bütünleşik mi yoksa harici bir hafıza mı. Bence hafıza kalitesi iyi değil boşken bu kadar kasmıyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mutafik M kullanıcısına yanıt
    Format atacağım telefona, bakalım durum değişecek mi?
  • aysberg34 kullanıcısına yanıt
    Değişir mutlaka benim anladığım kadarıyla ram yetersiz kalıyor veya hafıza dolmaya başlayınca kasıyor. Gerçi 30 gb boş alan var bende. Sizlerde nasıl hafıza durumu? Tam dolu kullanan var mı?

Ram de gerçi 4 GB, az daha değil. Çözemediğim bi durum var telefonda. Hafıza da yarısı boş durumda neredeyse.

Grafik kalitesi olarak da kötü telefon, Note 3'e göre.
  • Format attın mı nasıl durum. Sanki miui 9 dan sonra daha çok kasmaya başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutafik -- 17 Mayıs 2018; 20:45:45 >
    Yok hocam atmadım daha, fırsat bulamadım.
  • Arkadaşlar turkcell hat ile ahizeden ses çok az geliyor. Telefonu dışarıda duymuyorum neredeyse. Yaşayan ya da sorunun çözümünü bilen var mı? Biraz soruşturdum düzgün bir cevap bulamadım
  • MIUI hangi sürüm kullanıyorsunuz? 8 sürümünde ses gayet iyi idi, 9'a geçince sanki azaldı gibi.
    9.5.2 sürüm. Aslında ben Turkcell e geçince oldu diye düşünmüştüm de güncellemeden sonra oldu galiba. Telefonu dışardayken neredeyse duyamıyorum sinirimi bozuyor. LG G2 kullanırken sesini kısıyordum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de zenfone 2'den buna geçince ses çok yüksek gelmişti. Gürültülü bir ortamda çalıştığım için de, baya iyi olmuştu. Ama son güncellemeden sonra biraz düştü ses seviyesi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 6/128gblik model almaya değmez mi arkadaşlar ? Pubgde akmıyor demiş biri,bu cihaz akmiyorsa 1000tl bandında hangi cihazı neden tercih etmeliyiz,fikri olan var mı ?

• Nicksiz1i N kullanıcısına yanıt
    Akmıyor diyenler s9 da birde Apple 8plus ta denesin oyunu .. sonuç..... Yine kasma donma droplar ..kisacasi oyun mobilde biraz sorunlu

• engova kullanıcısına yanıt
    hocam p9 lite 2017 ve j7de deneme fırsatı buldum 2 cihazdada dediğiniz kasma falan olmadı,yani gayet stabil mobilde.Bu cihazda genel olarak bu şekilde yorum gelmiş o yüzden eleme aşamasındayım.
    şu an beklentim akıcı ve fiyat aralığına göre kamerası iyi telefon.
    p smart-meizu m6 note-mi note3 var bakalım şu an elemeden geçen,p smart tasarım için seçilecek gibi duruyor.
  • engova kullanıcısına yanıt
    Hocam onu bunu bilmiyorum ama face de bile kasma var şu an ,Artık telefonda bir şey mi var bilemiyorum. Şarjda hele acayip kasıyor . Dahili hafıza da 30 gb boş alan var.

• quote:

Orijinalden alıntı: mutafik

Hocam onu bunu bilmiyorum ama face de bile kasma var şu an ,Artık telefonda bir şey mi var bilemiyorum. Şarjda hele acayip kasıyor . Dahili hafıza da 30 gb boş alan var.
    Hocam sen iyisi mi temiz bir stabil rom bulup yükle bence çok iyi olur. Ben de kullanıyorum tel on numara. Kendinizi yıpratmayın .

• Yeni gelen güncelleme ile ram kullanımı azaldı. Eskiden 10 uygulamaya banamisin demiyordu, şimdi 100mb da hafıza doluyor hemen. 🎃

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benb u telefondan ıyıce sogudum. mobile legends de bile donuyor. sony z2 ve samsng note 4 bile daha stabildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7r7

benb u telefondan ıyıce sogudum. mobile legends de bile donuyor. sony z2 ve samsng note 4 bile daha stabildi
    Yaklaşık bir kaç aydır Aex rom kullanıyorum, artık miui kullanacağımi sanmıyorum. Bootloader açıksa deneyin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 7r7

benb u telefondan ıyıce sogudum. mobile legends de bile donuyor. sony z2 ve samsng note 4 bile daha stabildi
    Ben de ne heveslerle almıştım ama hüsran oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aysberg34 -- 29 Mayıs 2018; 18:11:42 >
    telefon garantili. root falan atammam o yuzden malesef
  • 
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.