Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi5s Plus ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (228. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.953
Cevap
75
Favori
280.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kilit açık geldi bana da tekrar kilit açmadım. Sizin de açmanıza gerek yok. Her türlü rom root twrp işlerini rahatlıkla yapabilirsiniz. Ben miuipro kullanıyorum normal miui ara yüzüne göre daha fazla ince ayar var ve gayet memnunum. Ancak bir ra ben de aosp tabanlı bir rom kurup deneyeceğim sırf batarya performansı için. Normalde 6 saat filan ekran süresi alıyorum pro rom da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_yuxexes

Kilit açık geldi bana da tekrar kilit açmadım. Sizin de açmanıza gerek yok. Her türlü rom root twrp işlerini rahatlıkla yapabilirsiniz. Ben miuipro kullanıyorum normal miui ara yüzüne göre daha fazla ince ayar var ve gayet memnunum. Ancak bir ra ben de aosp tabanlı bir rom kurup deneyeceğim sırf batarya performansı için. Normalde 6 saat filan ekran süresi alıyorum pro rom da.
    MiuiPro'da 6 saat ekran süresini mi5s plus ile mi alıyorsunuz. MiuiPro normalde şarj olarak çok vasat bir romdur. Performans ön planda, şarj pek düşünülemez. Son sürümleri nasıldır bilmiyorum ama. Epeydir AOSP kullanıyorum,

• Hârimi kullanıcısına yanıt
    Evet 6 saat alıyorum. %20 lerde 5 saat garanti alıyorum. Hatta geçen aralıksız kullandım 8 saate yakın ekran aldım. Rom çok güzel zaten miui arayüzünü de çok beğeniyorum.

★ Xiaomi Mi5s Plus ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★

★ Xiaomi Mi5s Plus ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★

• dj_yuxexes D kullanıcısına yanıt
    hocam son sürüm miuipro romu nereden bulurum ve nasıl'yu? az cok bilgim var, cihazda twrp yüklü.

MiuiPro'nun pil konusunda böyle bir performans göstermesi beni epey şaşırttı. Epeydir miuiOs'tan uzağım. Son ubdate ler ile düzelmiş alabilir pil kullanımı. . Şuan kullandığınız sürüm nedir. Bir de Ns ve F Id var mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: ByBlaCk4

pil süresi konusunda miui romlar aosp tabanlı romlara göre biraz daha iyi,ama ikiside günü çıkarır,ben lineageos kullanıyorum,offical olarak güncelleme almakta,tavsiye edebilirim

system has been destroyed hatasına gelirsek,cihaz hard brick değil,soft brick olur,yani hata yazılımsaldır ve yazılımla çözülebilir,donanıma zarar vermez,hatanın sebebi yanlış yükleme yapılması yada stock firmware ile 3.parti yazılımların birlikte yanlış bir şekilde kullanılmasından kaynaklıdır,size tavsiyem cihaza twrp kurup kurdukdan hemen sonra custom rom flashlamanız olucaktır,bazı stock yazılımlar twrp ile o hatayı vermekte,miui kullanmak istersez miui.pro miui ms gibi birçok miui custom rom mevcut stock miui dan artısı var eksisi yok diyebilirim

Alıntıları Göster
    bilgilendirme için teşekkür ederim. forumlarda okuduğum kadarıyla AOSP olarak masik rom,aospextended, RR rom ve pixelence romlarının iyi olduğu söyleniyor. kararsız kaldım tekrar başınızı ağrıtırım. tekrar teşekkürler.

• quote:

bilgilendirme için teşekkür ederim. içimi rahatlattınız.
  • arkadaşlar pubg ve wot blitz de yaşadığım fps probemlerinden dolayı rom atıp lineage os 15.1 kurdum cihaz bayağı rahatladı oyunlarda artık fps problemi yaşamıyorum ama cihaz artık aşırı ısınıyor işlemci 85 dereceyi gördü parmağımı ekrana dokunduramıyorum artık
    önerdiğiniz başka fps sıkıntısı yaşamayacğım ısınma sorunu yaşamayacağım bir rom var mı? veya bu romda ısınmayı nasıl düşürebilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elitekdr17 -- 19 Haziran 2018; 17:34:30 >
  • Bir kaç aydır bu telefonu kullanıyorum ve hiç memnun değilim. Mi note 3 ü benden alan kardeşim geri vermem diyor. Az önce bir güncelleme geldi 9.5.4 umarım bu biraz akıcılık sağlar telefona.

• siyamas kullanıcısına yanıt
    Miuipro.by sitesinden bulursunuz. Cihazınıza göre olan sürümü indirin. Bazı cihazlar için global tabanlı romu da çıktı. Android 8 alanlar magisk i sonradan flashlamaları gerek.

• Hârimi kullanıcısına yanıt
    Ben hangi miui arayüzünü kullanırsan şarj olarak hep aynı performansı aldım. Ama içlerinde en fazla detaya sahip miuipro çıktı. Face id var. Ns yok. Ns i de çok dert etmiyorum. Fazlaca msj laşan biri değilim. 😊 Kullandığım sürüm 8.5.14 beta 9.5.2.0 kararlı da kullandım onda face id yok.

• Elitekdr17 E kullanıcısına yanıt
    Çok fazla ısınmış ekran parlaklığı ne alemdeydi o da ekran ısınını etkilemiştir. Bence romu güzel bir format data yapıp tekrar kurun ya da pixel experience deneyebilirsiniz ligeage OS gibi aosp tabanlı bir rommuş google apk ları içinde gömülü diyorlar ben de henüz kullanmadım. Ama Official sürümü olması beni denemeye sevk ediyor.

• ProgreSsive aTTacK kullanıcısına yanıt
    Sizin şuan kullandığınız telefon ne tam anlayamadım mi note 3 mü yoksa mi 5s plus mı? Mi 5s plus son global kararlı sürümü 9.5.2.0 dır. 9.5.4.0 sanırım mi note 3 e geldi.

• quote:

Sizin şuan kullandığınız telefon ne tam anlayamadım mi note 3 mü yoksa mi 5s plus mı? Mi 5s plus son global kararlı sürümü 9.5.2.0 dır. 9.5.4.0 sanırım mi note 3 e geldi.
    Ben şu an mi5s plus kullanıyorum ve güncelleme bana da geldi . 9.5.4

• quote:

Ben şu an mi5s plus kullanıyorum ve güncelleme bana da geldi . 9.5.4

• Dün itibariyle banada güncelleme geldi. Farkları yazalım arkadaşlar. Özellikle donan telefonlarda var mı fark.

Ekran parlaklığı %10 idi sıcaklık sinirimi çok bozunca bende crdroid v4.4 kurdum sicaklik simdi pubgdeyken en fazla 70-75 derecelerde geziyor şarj olarak lineageye göre kat kat iyi gece %96 biraktiğim telefonu sabah %95 de aldim normal kullanımda cihaz hem isinmiyor hemde şarji çok az yiyiyor şarj konusu bayağı iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elitekdr17 -- 20 Haziran 2018; 9:53:24 >
  • Güncelleme notlarında oyun hızlandırması ile ilgili bir şeyden bahsediyordu, bakalım PUBG'de düzelme olacak mı ?
  • yeni gelen güncellemeyi yaptım. ancak ne tür değişiklikler olduğu hakkında herhangi bir bilgim yok! bilgi sahibi olan var mı?
  • ★ Xiaomi Mi5s Plus ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★

Telefonun şarj %5 de iken kapanmış. Bir daha şarj olmamış şarja takınca da resimde ki ekran sürekli gidip geliyor. Açmaya çalışınca arada bir altta Android yazısı gelip bir iki saniye içinde tekrar bu ekrana dönüyor. Servise göndermeden çözüm yolu var mı ???
  • 
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.