Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi5s Plus ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (229. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.953
Cevap
75
Favori
280.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ses kısma ve güç tuşuna basılı tutunca fastboot moda geçiyor ve pcye bağlayınca görüyorsa. Mi flashtool ile orjinal yazılım atılır sorun çözülür. Bootlooder kilidi açık görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dj_yuxexes D kullanıcısına yanıt
    Fastboot ekranını da açmıyor. Ekran geliyor gidiyor menüyü açmıyor. Servisi aradım muhtelemen yazılımsal gönderin dediler. Bugün kargoya vereceğim.
  • Ben sattım kurtuldum, darısı sizlere...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elitekdr17

Ekran parlaklığı %10 idi sıcaklık sinirimi çok bozunca bende crdroid v4.4 kurdum sicaklik simdi pubgdeyken en fazla 70-75 derecelerde geziyor şarj olarak lineageye göre kat kat iyi gece %96 biraktiğim telefonu sabah %95 de aldim normal kullanımda cihaz hem isinmiyor hemde şarji çok az yiyiyor şarj konusu bayağı iyi
    Yazılımda bug varmı hocam birde kamera nasıl orijinali aratirmi

• cümleten selamın aleyküm. sorunum şu; hangi wifi ağına bağlanırsam bağlanayım saniyede 2mb geçmiyor. forumlarda yazılımsal olarak kısıtlama olabileceği twrp üzernden dosya flaşlanbarak sorunun çözüldüğü yazıyor. Konuyla ilgil ne yapmalıyım. mi flash ile temiz kurulum yap diyen var. konuyla alakalı ciddi muzdaribim. acil yardımınızı rica ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _EsEsLee_ -- 27 Haziran 2018; 8:52:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EsEsLee_

cümleten selamın aleyküm. sorunum şu; hangi wifi ağına bağlanırsam bağlanayım saniyede 2mb geçmiyor. forumlarda yazılımsal olarak kısıtlama olabileceği twrp üzernden dosya flaşlanbarak sorunun çözüldüğü yazıyor. Konuyla ilgil ne yapmalıyım. mi flash ile temiz kurulum yap diyen var. konuyla alakalı ciddi muzdaribim. acil yardımınızı rica ediyorum.
    ilginç bi bug,büyük ihtimalle bi sınırlama var yazılımda,size tavsiyem cihazınızda twrp kurulu ise miui.pro kurup miui kullanmaya devam edebilirsiniz,miui.pro da bug yok,en azından ben bulamadım,derseniz ben sıkıldım farklı arayüz olsun,lineageos-rremix-pixelexp.-aospext. offical olarak bizim cihazımıza verilen romlar ve bu tarz buglara rastlamazsınız,ben lineageos15.1 kullanıyorum,tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: ByBlaCk4

ilginç bi bug,büyük ihtimalle bi sınırlama var yazılımda,size tavsiyem cihazınızda twrp kurulu ise miui.pro kurup miui kullanmaya devam edebilirsiniz,miui.pro da bug yok,en azından ben bulamadım,derseniz ben sıkıldım farklı arayüz olsun,lineageos-rremix-pixelexp.-aospext. offical olarak bizim cihazımıza verilen romlar ve bu tarz buglara rastlamazsınız,ben lineageos15.1 kullanıyorum,tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    hocam önce sabrın ve seni her eklediğim post'a şevkle yorum yazdığın için gerçekten teşekür ederim. bana da yazılımsal kısıtlama varmış gibi geliyor. son olarak şunu sorayım senin telefonda wifi çekim gücü nasıl? ben aynı ev içerisinde bile bazıu odalarda wifi'yi görmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _EsEsLee_ -- 27 Haziran 2018; 12:13:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _EsEsLee_

hocam önce sabrın ve seni her eklediğim post'a şevkle yorum yazdığın için gerçekten teşekür ederim. bana da yazılımsal kısıtlama varmış gibi geliyor. son olarak şunu sorayım senin telefonda wifi çekim gücü nasıl? ben aynı ev içerisinde bile bazıu odalarda wifi'yi görmüyor.

Alıntıları Göster
    rica ederim,benim bir sorunum olduğundada yardım almak isterim,o yüzden yardım etmek lazım
    wifi konusuna gelirsek ev içinde full e yakın çekmekte,evin neresinden olursa olsun pek çekmeme gibi sıkıntı yaşamadım,bu arada modem evin tam ortasında,dışarı çıktığımda dahi evden 15-20 metre uzakta çekmekte,wifi çekim konusunda eski telefonum xperia m5 ile kıyaslarsam m5 ev içinde doğru düzgün çekerken dışarı çıkınca zar zor algılamaktaydı,bu sorunu mi5s+ ile daha yaşamadım,çekim gücü bence gayet iyi,wifi konusu her ne kadar donanımsal olsada yazılımından etkisi var diyebilirim,çok önceleri galaxy ace 2 kullanmaktaydım,stock romda sürekli kopmalar çekmeme gibi problemler vardı onda,işin ilginç yanı cm11 kurduğumda o cihaza kopma ve algılama sorunu çözüldü,donanım aynı ama yazılım farklı diye olmuş olabileceğini düşünüyorum,mi5s+ ında bazı romları kusurlu,romdan öte telefondaki modem(yazılım dosyası) yazılımındanda kaynaklı olabilir,denemek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: ByBlaCk4

rica ederim,benim bir sorunum olduğundada yardım almak isterim,o yüzden yardım etmek lazım
    wifi konusuna gelirsek ev içinde full e yakın çekmekte,evin neresinden olursa olsun pek çekmeme gibi sıkıntı yaşamadım,bu arada modem evin tam ortasında,dışarı çıktığımda dahi evden 15-20 metre uzakta çekmekte,wifi çekim konusunda eski telefonum xperia m5 ile kıyaslarsam m5 ev içinde doğru düzgün çekerken dışarı çıkınca zar zor algılamaktaydı,bu sorunu mi5s+ ile daha yaşamadım,çekim gücü bence gayet iyi,wifi konusu her ne kadar donanımsal olsada yazılımından etkisi var diyebilirim,çok önceleri galaxy ace 2 kullanmaktaydım,stock romda sürekli kopmalar çekmeme gibi problemler vardı onda,işin ilginç yanı cm11 kurduğumda o cihaza kopma ve algılama sorunu çözüldü,donanım aynı ama yazılım farklı diye olmuş olabileceğini düşünüyorum,mi5s+ ında bazı romları kusurlu,romdan öte telefondaki modem(yazılım dosyası) yazılımındanda kaynaklı olabilir,denemek lazım

Alıntıları Göster
    tekrar tekrar teşekkür ederim.

• arkadaşlar bende 5s plus alacam ama 64gb mi 128 mi karar veremedim 6gb ddr ile 4gb ddr arasında her hangi fark var mı? 128 gb lık olanı almaya değer mi. birde forumu bayağı bi baktım devamlı bir şeyler yükleme silme gibi program yorumları var. ben pek anlamıyorum. gerekli güncelleme geldimi yükler onu kullanabilirim daha ötesini bilemem. onun için normal bir kullanıcı olmam nedeniyle bu cihazı bana tavsiye edermisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax009

arkadaşlar bende 5s plus alacam ama 64gb mi 128 mi karar veremedim 6gb ddr ile 4gb ddr arasında her hangi fark var mı? 128 gb lık olanı almaya değer mi. birde forumu bayağı bi baktım devamlı bir şeyler yükleme silme gibi program yorumları var. ben pek anlamıyorum. gerekli güncelleme geldimi yükler onu kullanabilirim daha ötesini bilemem. onun için normal bir kullanıcı olmam nedeniyle bu cihazı bana tavsiye edermisiniz?
    birde 4,5g çekim konusunda xiaomi sıkıntılı deniyor bu konuda sıkıntı yaşayan yada yaşanıyorsa düzeltilebilme imkanı var mı

yada bu muadilde şu model telefonuda alabilirsin diyebileceğiniz bir telefon var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax009 -- 27 Haziran 2018; 17:1:0 >
  • ceka16 kullanıcısına yanıt
    yazılımda ufak tefek sorunlar vardı(müzik uygulaması bi şarkıya tıkladığınızda 5 şarkı atlıyordu uygulamalar arada bir duruyordu) orjinal kamera uygulaması daha iyi benim için en büyük sorun çok ısınıp çok şarj yemesiydi bende mıuı'a flashlayıp geri döndüm artık fps sıkıntısı çekmiyorum gfx ile orta ayarlarda 50 fps alıyorum arada bir drop giriyor 1 fps ye düşüyor ama çok onemli değil ve en önemlisi cihaz ısınmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elitekdr17 -- 28 Haziran 2018; 9:21:0 >
  • madmax009 M kullanıcısına yanıt
    acele etmeyecksen mi 8 se yi bekle derim çünkü ekran gövde oranı daha iyi yüz okuması var 8 çekirdekli sd710 var ki sd 821 den daha güçlü band 20 kullanıyor buda kırsal alanda daha iyi çekim olanağı sağlıyor ben sakaryada yurtta bu band 20 sorunundan çok çektim arkadaşlarım 4g 5 diş çekerken ben 1 diş çekiyordum bazen 3g ye düşüyordu vodafondan bahsetmiyorum zaten telefon çekmiyordu yada acele ediyorum diyosan mi note3 veya mi6 öneririm
  • 7r7 kullanıcısına yanıt
    Hocam kaça sattınız? ne aldınız?
  • ★ Xiaomi Mi5s Plus ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★

Yeni güncelleme gelmis beyler

• Güncellemeler bi halta yaramıyor :/
  • aysberg34 kullanıcısına yanıt
    Bi umutla güncelliyoruz iste

• Haftada bir güncelleme geliyor deneyelim bakalım....

• quote:

Orijinalden alıntı: madmax009

arkadaşlar bende 5s plus alacam ama 64gb mi 128 mi karar veremedim 6gb ddr ile 4gb ddr arasında her hangi fark var mı? 128 gb lık olanı almaya değer mi. birde forumu bayağı bi baktım devamlı bir şeyler yükleme silme gibi program yorumları var. ben pek anlamıyorum. gerekli güncelleme geldimi yükler onu kullanabilirim daha ötesini bilemem. onun için normal bir kullanıcı olmam nedeniyle bu cihazı bana tavsiye edermisiniz?
    bende mi5s+ alırken kararsız kalmıştım,sonra fazla para vermeye gerek yok diyip 64gb olan modeli aldım ve şuan çok memnunum,6gb ve 4gb ram olan modeller arasında fark varmı derseniz en fazla multitasking konusunda fark olur,bu farkda dağlar kadar olmaz,gözle görülür bir fark hissetmezsiniz,ama paranız varsa ve fotoğraf video çekmeyi seviyorsanız 128gb olan modeli alın derim,malum hafıza önemli bi detayyazılım konusuna gelirsek ben cihazı aldığımda içinde stock olarak global rom yüklü geldi,uzun bir süre o yazılımla sıkıntısız kullandım,herhangi bir hata yada benzeri birşey olmadı,tabi bir yerden sonra sıkılıp yazılımı değiştirdim ve şuan lineageos kullanıyorum,siz normal bir kullanıcısınız anladığım kadarı ile,yazılım değiştirmeden rahatça kullanabilirsiniz telefonu,zaten cihaz orjinal olarak miui arayüzünü kullanmakta ve bu arayüz gayet akıcı,hatta yakında miui10 güncellemeside alıcaktır,miui10 güncellemesini mi5s için port yapmışlar,deneyimleme fırsatım oldu,cidden gayet başarılı,bizim cihaza o güncellemede geldimi tadından yenmezxiaomide 4.5g sıkıntı diyenler olmuş,ben daha sıkıntı yaşamadım ama sanırım büyükşehirde yaşamamdan kaynaklı,band20 bulunduğunuz bölge için önemli ise 4.5g konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz,ama büyük şehir yada baz istasyonları yakınlarında yaşıyorsanız pek sıkıntı yaşamazsınız,en azından ben izmirde daha bir kere bile kopma yavaşlık gibi soruna denk gelmedim,eski telefonum xperia m5 di,onda ara sırada olsa kopma olurken şimdiki mi5s+ cihazımda kopma olmaması benim dikkatimi çekti,lafı daha fazla uzatmadan saadete geleyim,güzel cihaz,ben memnunum,tavsiye ederim

• madmax009 M kullanıcısına yanıt
    Bence MI5S Plus almak için geç kaldın. 2 yıl önce çıkan bir telefonu alma bence..
  • 
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.