Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi5s Plus ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (231. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.953
Cevap
75
Favori
280.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Enginesin_55

Oreo nasıl yükseliyor aciklarmisiniz

Alıntıları Göster
    Mi6 yada türevleri gibi yeni cihazlar hariç hiçbir Xiaomi cihazinda oreo yok olmasida şuan imkansız. Herkes miui10 ile bekliyordu oda olmadı siz bence karistirdiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyamas

miui, stabil bir yazılımdır. performansı ön planda tuttuğu için çok şarj harcıyor diye eleştiriliyor sadece. kasma donma yapmaz
    Mi3 ten bu yana kullanırım ama stabillik maalesef ara ara gelen guzel güncellemeler oldu ama tırt gerisi. Fanboyluk yapmam yapana da hoş gözle bakmam. Şimdi bazı sorunlar var daha da olacaktır. Lakin bu problemler bazen kullanıcıların genelini kapsar ken bazen de kişisel olabiliyor. Sırası ile kullandığım xiaomi cihazlar mi3,note3 sp,note4x,mi note 2,mi5,mi5s premium,mi5s plus,mi 6 ve tekrar mi5s plus benim sorunum geneli kapsıyor. Malûm bu cihazda pubg oynamak çile kasmadan oyun zevk vermiyor wot biraz daha iyi sayılır. Çoğu kullanıcıda olan wi fi sorunu kopma olmasada çekim azlığı ki bu oyunu etkiliyor. Yani bunlar yazılım kaynaklı sorunlardır adamlar 2 çekirdeği kapatıyor sen oyunda saçmalıyorsun hâliyle. Daha çekirdek kodlarını veremediler bu sebeple adam gibi custom rom yok hatta adamlar bu cihazı resmen yok sayıyorlar. Bundan önce çıkan mi5 her türlü desteği alırken bu üvey evlat oluyor daha güçlü donanıma rağmen. Bazı arkadaşlar diyebilir neden kullanıyorsun öyleyse mecburiyet ten desem. 6/128 lik sıfır gibi Gold renk daha imei bile atılmadı 2018 model etiketlerini ben söktüm varsa isteyen vereyim 1200 e .

• quote:

Orijinalden alıntı: Elitekdr17

Bi ben mi wot ta en düsük ayarlarda 60fps aliyorum ayarlari orta yapinca 40fps ye dusuyor
    Ben direk fabrika ayarlarında hic ellemeden 61 fps alıyorum. Genelde ayarlara pek ellemem

• quote:

Orijinalden alıntı: aysberg34

Telefonu USB ile pc'ye bağlayınca yalnızca telefon sarj oluyor. Diğer seçenekler çıkmıyor. Çözümü olan var mı ?
    Mtp yi seç bağlantısını başka türlü bağlanamazsın. Türkçesi dosta aktarma Yani.

• Enginesin_55 E kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam.

Eu Stabil Rom kurdum, dertlerimden kurtuldum.

2-3 kez PUBG oynama fırsatı buldum, hiç donma takılma olmadı. Nazar değmesin.
  • quote:

Sağolun hocam.

Sorunun çözüldü ise ne mutlu geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Enginesin_55

Mtp yi seç bağlantısını başka türlü bağlanamazsın. Türkçesi dosta aktarma Yani.

Alıntıları Göster
    Mtp seçeneği de çıkmıyordu. Geliştirici seçeneklerinden de MTP seçmeme rağmen olmuyordu. Sorun Type-C dönüştürücüsü kullanıyordum, ondan kaynaklıymış.
  • quote:

Mtp seçeneği de çıkmıyordu. Geliştirici seçeneklerinden de MTP seçmeme rağmen olmuyordu. Sorun Type-C dönüştürücüsü kullanıyordum, ondan kaynaklıymış.

Alıntıları Göster
    Evet doğrudan bağlanmanız gerekiyor cihazı arada aparat olmadan. O aparatlar sadece şarj etmeye yarar çünkü. He dosya için kullanılan yokmuş var ama arayıp bulmak gerekiyor.

• quote:

Sağolun hocam.

Hangi sürüm yuklediniz stabil mi developer mi.8.7.12 çıkmış developer.

Risk almayayım dedim, stabil sürümü yükledim. Developer daha mi iyidir sence hocam?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Risk almayayım dedim, stabil sürümü yükledim. Developer daha mi iyidir sence hocam?
    Dün gece developer yükledim bende şu anlık sıkıntı yok. Aralarındaki yeni özellikler daha önce gelir hepsi bu bence

Ben de fırsat bulursam deneyeyim bir o zaman.
    Buyrun arkadaşlar oreo imkansız birşey değil. Ayrıca xiaomi cihazlarda rom işleri bolca var isterseniz aosp (saf Android) tabanlı isterseniz miui tabanlı bolca seçenek var.

Kamera yazılımdan kaynaklı kötü Evet ama gcam ile harika işler de çıkarıyor. Mesela gece çektiğim bir resim atayım benim yeterli seviyede portre modu da fena değil hani 😊

• Bu da portre bir arka biri ön kamera ile çekildi

• Gece çekimi

• quote:

Orijinalden alıntı: dj_yuxexes

Buyrun arkadaşlar oreo imkansız birşey değil. Ayrıca xiaomi cihazlarda rom işleri bolca var isterseniz aosp (saf Android) tabanlı isterseniz miui tabanlı bolca seçenek var.

Kamera yazılımdan kaynaklı kötü Evet ama gcam ile harika işler de çıkarıyor. Mesela gece çektiğim bir resim atayım benim yeterli seviyede portre modu da fena değil hani 😊

Bu rom kesinlikle ne MIUI nede kendi orijinal romu gibi tat vermez kardeşim. Zaten bir süre sonra değiştirecek son o romu. Xiaomi bu cihazın çekirdek yazılımını vermediği için düzgün rom çıkmıyor ve çıkmayacaktır da. Sana nacizane tavsiyem MIUI 8.7.12 rom kurup cihazın tadına bakman olacaktır. Bu rom da kesinlikle ısınma ,donma, takılma, şarj ı içme gibi durumlar söz konusu olmadığı gibi ayrıca orijinalden port olduğu için sıkıntısız kullanırsın.

• Arkadaşlar merhaba

Facebook ta bir gönderi yazacakken klavye çıkmıyor ve yazmiyor. Yine ekşi sözlük e girince konulara tıklayınca acmiyoe çıkan reklamlarda ki kapat butonu tıklanmiyor.

Şimdilik bazı yerlerde olan bazi hatalar bunlar neden kaynaklandığı hakkında fikri olan var mı iki gündür soğudum telefondan

• quote:

Orijinalden alıntı: merzer

Arkadaşlar merhaba

Facebook ta bir gönderi yazacakken klavye çıkmıyor ve yazmiyor. Yine ekşi sözlük e girince konulara tıklayınca acmiyoe çıkan reklamlarda ki kapat butonu tıklanmiyor.

Şimdilik bazı yerlerde olan bazi hatalar bunlar neden kaynaklandığı hakkında fikri olan var mı iki gündür soğudum telefondan
    Çözüm twrp kur en.miui rom yükle yağ gibi kullan

Şuan için mevcut rom dan gayet memnunum. Tat verip vermeme konusu göreceli ve beklenti ile alakalı. Miui arayüzünü sevdiğim doğrudur. Ama bu rom da yabana atılacak gibi değil bir çok özelleştirme de mevcut. Daha önce ki miuipro romun da tadı başkaydı. Bahsettiğin sürüm sanırım bu hafta yayınlanan 8.7.12 global beta rom. Ah bir de miui da çalışan adam akıllı gcam olsa. Resimler yukarıda paylaştım stok kamera ile ne yazık ki bu şekilde foto çekememek kötü.

• quote:

Orijinalden alıntı: dj_yuxexes

Şuan için mevcut rom dan gayet memnunum. Tat verip vermeme konusu göreceli ve beklenti ile alakalı. Miui arayüzünü sevdiğim doğrudur. Ama bu rom da yabana atılacak gibi değil bir çok özelleştirme de mevcut. Daha önce ki miuipro romun da tadı başkaydı. Bahsettiğin sürüm sanırım bu hafta yayınlanan 8.7.12 global beta rom. Ah bir de miui da çalışan adam akıllı gcam olsa. Resimler yukarıda paylaştım stok kamera ile ne yazık ki bu şekilde foto çekememek kötü.
    Evet rom bu ama ben eu.miui rom kullanıyorum yani adaar çin romunu alıp bir güzel temizleyip eksralarla donatıp gönderiyor bizede kullanmak kalıyor. Mesela dun gece cihazı 86 da bıraktım 84 de sabah aldım wi fi ve 2g açık senkrenizasyon açık giden sadece 2. Kimse orjinal stok romda 5 ile 10 arasindan daha aşağı alamaz pil olarak geceden sabaha. Kamera gayet güzel pubg hd ayarda on numara yağ gibi benden tavsiye olunur kurun keyfinize bakın.

• 
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.