Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi5s Plus ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (233. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.953
Cevap
75
Favori
280.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Edindiğim tecrübeyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Şu anda aospextended v5.7 kullanıyorum. Önceden 17 saat civarı bekleme ve 5 buçuk saat ekran süresi alırken, rootlu cihazlarda yapıalbilen; data/system/battery stats.bin (her şarj oluşta bu dosya oluşuyor ve şarj verileri loglanıyor) dosyasını sildim. bu işlemi yaptıktan sonra 25 saat bekleme ve 7 saat ekran süresi aldım ve gözlerime inanamadım. bu işlemiBybapıp test edecek arkadaşların deneyimlerini merakla bekliyorum.
  • pubg 0.7.0 sürümünde az önce test yaptım tekrar,bu sefer çözünürlüğü gfx tool ile 1080p ye çektim,hdr aa ve gölgeler açık,test görselleri ekte,30fps civarı rahat oynatmakta
    ★ Xiaomi Mi5s Plus ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★★ Xiaomi Mi5s Plus ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★★ Xiaomi Mi5s Plus ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★★ Xiaomi Mi5s Plus ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★★ Xiaomi Mi5s Plus ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★★ Xiaomi Mi5s Plus ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★★ Xiaomi Mi5s Plus ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★★ Xiaomi Mi5s Plus ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★★ Xiaomi Mi5s Plus ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★★ Xiaomi Mi5s Plus ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★★ Xiaomi Mi5s Plus ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★★ Xiaomi Mi5s Plus ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★★ Xiaomi Mi5s Plus ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★

• _EsEsLee_ kullanıcısına yanıt
    ★ Xiaomi Mi5s Plus ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★

Denemek istiyorum ama battery ile ilgili sadece bahsettiğiniz dosyayı silmek yeterli mi? Günlük tutan sanırım daily yazan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dj_yuxexes D kullanıcısına yanıt
    Battery stats yazan herşeyi silmiştim. Ki hala her şarj sonrası siliyorum. 🤣 Bugün 27 saat bekleme 6 buçuk saat ekran süresi aldım sadece mobil veri kullanıldı yanlış anlaşılmasın 😎

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _EsEsLee_ -- 26 Temmuz 2018; 17:25:28 >
  • _EsEsLee_ kullanıcısına yanıt
    3 adet dosya var o zaman onları siliyoruz. Ben de sildim ama şarj etmeden sildim şimdi baktım yine oluşmuş. Tabi ben sadece battery stats.bin dosyasını sildim 3 ünü de değil. 😁

• dj_yuxexes D kullanıcısına yanıt
    100 olduktan sonra hepsini siliyorum. İşimi şansa bırakmıyorum 🤓

• ByBlaCk4 kullanıcısına yanıt
    Böyle bir sorun nasıl olabilir anlamak mümkün değil mevcut stok ayarlarlar ve romla oynamak imkansız 3 saniye de bir FPS drop oluyor en düşük ayarlarda bile. 635li cihazda yağ gibi akan oyun bu cihazda kasıyor saçma sapan yapılmış kernel yüzünden sinir bozucu telefonu kırasım geliyor. Sizin işe gelince mantıklı ama riskli işlemciyi yakmak istemiyorum kaç dereceye geldiğinde frekans kısıyor ona bakmak lazım. Birde Şöyle bir saçmalık var mevcut işlemci 2.3 GHz'e kadar çıkmasına rağmen geliştirici salaklar fazla pil tüketmesin diye max 1.5 ghz'e çekmişler büyük çekirdekleri. Bu bile performansdan kısıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rezn0v.dll -- 28 Temmuz 2018; 4:50:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rezn0v.dll

Böyle bir sorun nasıl olabilir anlamak mümkün değil mevcut stok ayarlarlar ve romla oynamak imkansız 3 saniye de bir FPS drop oluyor en düşük ayarlarda bile. 635li cihazda yağ gibi akan oyun bu cihazda kasıyor saçma sapan yapılmış kernel yüzünden sinir bozucu telefonu kırasım geliyor. Sizin işe gelince mantıklı ama riskli işlemciyi yakmak istemiyorum kaç dereceye geldiğinde frekans kısıyor ona bakmak lazım. Birde Şöyle bir saçmalık var mevcut işlemci 2.3 GHz'e kadar çıkmasına rağmen geliştirici salaklar fazla pil tüketmesin diye max 1.5 ghz'e çekmişler büyük çekirdekleri. Bu bile performansdan kısıyor.
    nerdeyse bir haftadır dediğim işlemi test ettim ve etmeye devam ediyorum,normal yazılıma nazaran az biraz ısınma ve pil kullanımı fazla ama benim için problem değil bunlar,işlemciyi yakcak kadar ısınmaya daha denk gelmedim,umarım gelmemde,düzgün bir config dosyası yazılırsa bu sorundan kurtuluruz diye düşünüyorum yada düzgün yazılımları tercih etmeliyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByBlaCk4 -- 28 Temmuz 2018; 21:15:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ByBlaCk4

nerdeyse bir haftadır dediğim işlemi test ettim ve etmeye devam ediyorum,normal yazılıma nazaran az biraz ısınma ve pil kullanımı fazla ama benim için problem değil bunlar,işlemciyi yakcak kadar ısınmaya daha denk gelmedim,umarım gelmemde,düzgün bir config dosyası yazılırsa bu sorundan kurtuluruz diye düşünüyorum yada düzgün yazılımları tercih etmeliyiz

Alıntıları Göster
    Hocam bende dayanamayıp denedim sildim o termal dosyaları gerçekten ısınma bariz ama FPS droplar kayboldu sadece oynarken ısınma eli rahatsız ediyor biraz. Ayrıca o dosyaları silmeden kernel düzenleyici uygulamalar ile de termal den devre dışı bırakılabiliyor. Bu arada önerdiğiniz kamerası felan düzgün çalışan kerneli düzgün olan bi rom var mı aosp tabanlı olur farketmez. Ben lineage indirdim ama kurmadım henüz yedek alıp bir denemek istiyorum oyun performansını felan merak ettim özellikle pubg

• quote:

Orijinalden alıntı: dj_yuxexes

Denemek istiyorum ama battery ile ilgili sadece bahsettiğiniz dosyayı silmek yeterli mi? Günlük tutan sanırım daily yazan.
    Battery stats dosyasını silmeniz yeterli diğerlerini silmenize gerek yok

• mi5s için 70 100 tl arası güzel ses alabileceğim bir kulaklık önerebilirmisiniz
  • 3 nü de siliyorum ama bariz bir fark yok yine aynı sonuçları alıyorum. 😁

• Mrb bende mi5s plus mevcut son 1 haftadır youtube da video izlerken ilk 5. Sn sonra görüntü anlık duruyor fakat ses devam ettiği için ses görüntü senkronizasyonu bozuluyor başına böyle birşey gelmiş olan veya çözümünü bilen arkadaşım varsa yardım ederse sevinirim. Sistem yükünü boşaltıp gene denedim geçmedi bilginize.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rezn0v.dll

Hocam bende dayanamayıp denedim sildim o termal dosyaları gerçekten ısınma bariz ama FPS droplar kayboldu sadece oynarken ısınma eli rahatsız ediyor biraz. Ayrıca o dosyaları silmeden kernel düzenleyici uygulamalar ile de termal den devre dışı bırakılabiliyor. Bu arada önerdiğiniz kamerası felan düzgün çalışan kerneli düzgün olan bi rom var mı aosp tabanlı olur farketmez. Ben lineage indirdim ama kurmadım henüz yedek alıp bir denemek istiyorum oyun performansını felan merak ettim özellikle pubg

Alıntıları Göster
    crdroid rremix ve lineage os öncelikli olmak üzere her türlü aosp romu tavsiye ederim,hepsi başarılı yazılımlar

• MIUI10 Beta'ya geçiş yaptım. Görsellik açısından mükemmel bir sürüm geliyor ama batarya performansından memnun kalmayacağız gibi.
  • siyamas kullanıcısına yanıt
    Oyun performansı nasıl hocam ?
  • aysberg34 kullanıcısına yanıt
    Maalesef oyun oynamıyorum.

• Ablama mi note 3 aldık daha önce kullandığı telefonu Hard reset ile sıfırladım ama kurulumda mi hesap etkileşmesini istiyor ama ablam malesef şifreyi unutmuş.Daha önceden girdiği maili de hatırlamıyor.Bu durumda ne yapılabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: mdogan44

Ablama mi note 3 aldık daha önce kullandığı telefonu Hard reset ile sıfırladım ama kurulumda mi hesap etkileşmesini istiyor ama ablam malesef şifreyi unutmuş.Daha önceden girdiği maili de hatırlamıyor.Bu durumda ne yapılabilir?
    cihaz eğer unlocked ise twrp kurup doğrulama istemeyen miui yazılımlarından birini kurabilirsiniz
  • mdogan44 M kullanıcısına yanıt
    sorunuzun cevabı ekteki link'te mevcut

https://forum.miuiturkiye.net/konu/xiaomi-miui-hesabi-sifresini-unutursaniz-ne-yapacaksiniz.6040/
  • 
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.