Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi5s Plus ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (234. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.953
Cevap
75
Favori
280.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşlar MIUI 10 ile flu efektli fotoğraflar çekebileceğiz artık. Şimdilik ön kamerayı denedim; doğal ışık olmayan ortamlarda bile bulanıklığı saçmalamadan ekledi. Arka kamera için flu efekti seçeneğini bulamadım. Şimdilik gelmedi sanırım.
    NOT: Gelirse de yazılımsal gelir. Bizim 2. kameramız flu için değil, siyah-beyaz fotoğraf için koyulmuş sisteme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByBlaCk4

crdroid rremix ve lineage os öncelikli olmak üzere her türlü aosp romu tavsiye ederim,hepsi başarılı yazılımlar

Alıntıları Göster
    Kameraları nasıl hocam peki? Birde tekrar stock roma dönerken komple biçimlendirmek gerekiyormuş sanırım doğru mu öyleyse sıkıntılı olur 20gb Media var cihazda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdogan44

Ablama mi note 3 aldık daha önce kullandığı telefonu Hard reset ile sıfırladım ama kurulumda mi hesap etkileşmesini istiyor ama ablam malesef şifreyi unutmuş.Daha önceden girdiği maili de hatırlamıyor.Bu durumda ne yapılabilir?
    İstanbulda isen eğer o işi hallediyorlar cihaz sıfır oluyor. Fatihte bu işleri yapan bir arkadaş var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rezn0v.dll

Kameraları nasıl hocam peki? Birde tekrar stock roma dönerken komple biçimlendirmek gerekiyormuş sanırım doğru mu öyleyse sıkıntılı olur 20gb Media var cihazda.

Alıntıları Göster
    tekrar stock miui roma dönerken maalesefki data dizinini okuyamadığı için silmeniz gerekiyor,sanırım son twrp 3.2.2 ile çözülmüştü ama test etmedim,oreo nougat dizin uyuşmazlığı gibi birşey var,cihazı stock roma dönmek isterseniz resetlemeden önce pc ye atar dosyanızı öyle resetlersiniz problem olmaz,kamera konusuna gelirsek ben gayet başarılı buldum,özellikle gece çekimlerinde gcam ile hdr kullanınca çok iyi işler çıkarmakta,gündüz ışıklı ortamdaki çekimler zaten fazlasıyla iyi,tavsiyem kurup deneyimlemeniz yönünde

• Merhaba herkese

5 s plus cihazı Delta servise gönderdim, home tuşu çalışmadığı için. 13 günün sonunda cihaz geldi, telefonu açarken mi şifresi istedi şifreyi girdim kabul etmedi. Delta servisi arayıp durumu bildirdim, cihazı gönderin sıfırlamamız gerekiyor ve ücretli dediler. Ücretini bir kenara koydum tekrar cihazı 13 gün beklemek garibime gitti.

Bu durumla karşılaşan var mı ne yapabilirim.

• erkanerk kullanıcısına yanıt
    Kardeşim hiç bişey yapma cihazı tekrar kendin sıfırla onlar sanırım bunu bilerek yapıyorlar kendilerine ait bir mi hesabı açıp yolluyorlar. Sen şimdi cihazı kapat açarken ses açma ile güç tuşuna basılı tut recovery ekranı gelinde wipe data yap cihaz yeniden açılacak kurulum ekranı gelecek kendi mi hesabın ile giriş yap. Tahmin ediyorum ki açılacak

• Teşekkür ederim akşam deneyeyim.

• Mi hesabına şifreyi girdim hata verdi. Format atmadım. Servis Eminönü'nde ev Pendik' te yakınlarımdan biri bugün servise gidecek. Artık öyle olacak.

Yalnız anlayamadığımız şudur ki; bu bu kadar zor olmamalı.

• erkanerk kullanıcısına yanıt
    Servisin ne kadar gereksiz olduğu ve ülkede ithalatçı garantili yerine direk garantisiz daha ucuza almak gerektiğinin göstergesidir bu. Aslında format basit bir işlemdi ama olmadıysa uğraşmayın servis madem yakın. Bir de pc den mi hesabınıza aynı şifre ve kullanıcı adıyla girmeyi dener misiniz acaba şifre ile alakalı br problem varmı denemiş olursunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: erkanerk

Mi hesabına şifreyi girdim hata verdi. Format atmadım. Servis Eminönü'nde ev Pendik' te yakınlarımdan biri bugün servise gidecek. Artık öyle olacak.

Yalnız anlayamadığımız şudur ki; bu bu kadar zor olmamalı.
    servis bazen cihazı unlocked göndermekte,cihazınız unlocked mı?eğer öyleyse hiç uğraşmayın servisle,kendiniz twrp ile doğrulama olmayan bir miui sürümü kurup kullanın
  • Arkadaşlar Delta servise gerek kalmadı, telefonu aldığım Cepport sağolsunlar sorunu çözdü. Delta servis üzücüymüş.

Yardımcı olmaya çalışan arkadaşlar teşekkür ediyorum.

• Merhaba arkadaşlar. Benim telefonumun modeli Xiaomi Mi 5s Plus 128 gb depolama / 6 gb ram versiyonlu olanından. telefonu normal bir şekilde kullanırken navigasyon tuşları birden bire çalışmamaya başladı. bildirimlerde gelmiyor. Yüksek ihtimal ile rom yazılımsal kaynaklı. Kendi official sitesinden En güncel ve stable versiyonunu tekrar indirdim. benim şuan ki telefonla aynı sürümdü. tekrardan telefondan yükledim güncelleme paketini seç diyerek. ancak yine olmadı düzelmedi. bunun için ne yapmam gerek? önerisi olan var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfunjean

Merhaba arkadaşlar. Benim telefonumun modeli Xiaomi Mi 5s Plus 128 gb depolama / 6 gb ram versiyonlu olanından. telefonu normal bir şekilde kullanırken navigasyon tuşları birden bire çalışmamaya başladı. bildirimlerde gelmiyor. Yüksek ihtimal ile rom yazılımsal kaynaklı. Kendi official sitesinden En güncel ve stable versiyonunu tekrar indirdim. benim şuan ki telefonla aynı sürümdü. tekrardan telefondan yükledim güncelleme paketini seç diyerek. ancak yine olmadı düzelmedi. bunun için ne yapmam gerek? önerisi olan var mı acaba?
    Xiaomi Mi Flash ile tüm her şeyi silerek rom yükleyin. Telefon güncelleyici ile çok fazla temizlik yapılmıyor.

• siyamas kullanıcısına yanıt
    Nereden indirdiniz hocam?
  • aramızda android pie kullanan varmı bilmiyorum ama kullanan varsa diye şuraya thermal fix konumu atıyorum,isteyen düzenlediğim thermal ayarı kullanıp keyfine bakar
    ThermalFixLineageOS16
  • Arkadaşlar, telefonu HDMI kablo ile televizyona bağlama imkanı var mı?Araştırdım; ama uygun kablo bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: m.ereneren

Arkadaşlar, telefonu HDMI kablo ile televizyona bağlama imkanı var mı?Araştırdım; ama uygun kablo bulamadım.
    tam olarak var denemez ama bir yol var,hdmi kablo ile tv ye bağlantı xiaomi cihazlarda kullanılamamakta çünkü gerekli protokoller(mhl,slimport vb.) maalesefki bizim cihazlarda yok,ama dediğim gibi bir yol var,wifi desteği ve smart olmayan ama hdmi bulunan tvlerde miracast hdmi aparatlarından biri ile bağlantı sağlamak mümkün,aparatı tv ye takıp telefonu aparata bağlayıp ekran yansıtma ile telefondaki içerikleri tv de kullanabilmekteyiz,işin güzel yanı kablo derdi yok
  • ByBlaCk4 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Televizyonda wifi var, o zaman kullanamayacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.ereneren -- 25 Ağustos 2018; 12:19:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.ereneren

Teşekkürler. Televizyonda wifi var, o zaman kullanamayacağız.
    wifi varsada kullanırsın ama zaten wifi varsa gerek kalmaz adaptöre,direk miracast ile bağlanırsın tv ye oynatırsın videonu,bakarsın resimlerine,ama bazı tv ler ilginç bir şekilde wifi olsa bile ekran yansıtmayı desteklemiyor,o durumda dediğim adaptör ile bağlantı yapmak gerekiyor,sen bi kendi televizyonun ekran yansıtma destekliyomu bak,desteklemiyorsa alırsın adaptörü keyfine bakarsın
  • ByBlaCk4 kullanıcısına yanıt
    Aslında benim kullanım amacım telefondaki mobil veriyi kullanarak görüntüyü televizyona aktarmak.Onun için kablo gerekiyordu. Evdeki internet çok ağır.Tivibu, Digiturk play gibi uygulamaları cepten daha rahat açıyorum.Wifi ile bağlanıyorum onda sıkıntı yok; ama mobil veriyi kullanmam gerekiyor.

• 
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.