Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi5s Plus ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (241. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.953
Cevap
75
Favori
280.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben güncelledim, arama gelince zil sesi çalmıyor, sadece titreşim var, henüz çözemedim.
  • Oreo güncellemesini yapanlar memnun musunuz?
  • Hiçbir yerde neden satışta yok bu model? Satıştan kalktı heralde.
  • betmaster92 kullanıcısına yanıt
    Normaldir bir sürü model çıktı ama özellik ve donanım bakımdan kendinden sonra çıkan mi 8 mi 6 mi mix serisi ve pocophone saymazsak hala canavar gibi cihaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farklı uygulamalardan gelen bildirim seslerini farklı yapabilmek mümkün mü? mesela DH mesaj bildirimleri farklı ses, facebook, whatsapp farklı ses yapılabiliyor mu?
  • Arkadaşlar benim Mi5s'in 128GB eMMC çipi arızalanınca Çin'den aldığım için yine Çin'e garanti işlemleri için gönderdim, Xiaomi tarafından kullanıcı hatası diye iade edilmiş, dil ve mesafe farkı nedeniyle bu meseleyle uğraşamayacağım, ürünün sağlam diğer tüm parçalarını satıyorum. Ekran, Batarya (4 ay kullanılabildi sadece), kameralar, mikrofon, hoparlör vs. aklıınıza gelebilecek parçalar. İlgilenen olursa PM atabilir.
  • Çift hat kullanırken telefonu her açtığında bildirim panelinde hattınıza ulaşılmaya çalışıyor gibi bir hata alan var mı?
    Sanırım güncelemeden sonra oldu
  • Yeni sistem güncellemesi geldi bugün. kameradaki çift kamera gitmiş. Portre modu gelmiş arka kameraya ama normal fotoğraftan bir şey farketmiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, son güncelleme ile kilit ekranı her acista arka planı fotoğrafı değişiyor, neden oldu bu :)

• Vallaha ben bu telefondan zamanında çok çektim. Çok büyük umutlarla almıştım telefonu. Ama gel gör ki, o kağıt üzerindeki özellikleri gerçekte hissedemedim. Her romu denedim olmadı ( en iyi performansı Eu Betadan aldım). En sonunda eşimin telefonu arızalanınca telefonumu ona verdim ( iPhone 6'dan sonra ona ilaç gibi geldi tabi), ben de Honor Play aldım. Kağıt üzerinde kamera hariç kafa kafaya telefonlar olsa da, Honor Play kat ve kat üstün çıktı bu telefondan.

Gerçi 4 çekirdekli olması çok büyük eksiydi bu telefon için.
  • Merhabalar , bugün elime bi mi 5s plus geçti. Cihaz rootlu ve imei atılmış durumda , iki hattına da ayrı cihazları klonlamışlar. Neyse asıl soruma geliyorum cihazı fabrika ayarlarına sıfırlamak istedim ve beni root ekranına attı. ordan wipe seçeneğinden formatımı attım imeide şuan herhangi bi sorun oluşmadı. Şuan cihazda miuı ın eski bi sürümü mevcut bildiğiniz üzere rootlu olduğu için güncelleme yapamıyorum. Peki ben bu cihaza en güncel romu miuı sitesinden indirip sistem güncellemerinin olduğu ekranın sağ üst tarafındaki 3 nokta ya basarak güncelleme paketi seç sekmesinden kursam cihazın imeilerine bi zararı olur mu imeiler silinir mi yada cihaz çince falan olurmu ?
  • BerkayKaradamak B kullanıcısına yanıt
    Cihaz rootlu ise bootloader açık diye tahmin ediyorum. Cihaza önce adb sürücüleri yüklü bir bilgisayardan fastboot moda alıp twrp yüklemeniz gerekli. Daha sonra eu. Miui sitesinden cihaza uygun rom yüklemesi yapabilirsiniz. Dediğiniz şekilde 3 noktalı yerden yükleme yapamazsınız. Şuan cihazdaki sürüm nedir bir ekran görüntüsü atsaydınız daha net yardımcı olmaya çalışırdım.

• dj_yuxexes D kullanıcısına yanıt
    Rom yüklemek dışında birşey bilmiyorum, Daha önce s9 uma sammobile den Android pie kurmuştum odin ile. Başka bir bilgim var dersem yalan olur dediklerinizi pek anlayamadım :) ben size fabrika ayarlarına dön dediğimde gelen ekranı ve istediğiniz fotoğrafı yolluyorum bi bakın. ★ Xiaomi Mi5s Plus ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ ★ Xiaomi Mi5s Plus ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ ★ Xiaomi Mi5s Plus ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★

• Son güncellemeyle kamerada yaş tahmini gösterme fonksiyonu gitti,kamera ayarlarında bulamadım.Nasıl açabileceğimi bilen arkadaş var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi philosopherx -- 26 Ocak 2019; 14:12:19 >
    Tamam sizde şuanda zaten custom rom yüklü. Twrp de kurulu. İşiniz çok kolay. Verdiğim linkten rom dosyasını indirin.

Daha sonra bu resimde attığınız twrp (recory kısmı) orasını açın install yazan yerden rom dosyasını indirdiğiniz yeri bulun zip uzantılı rom dosyasını seçin sürgüyü çekin yüklemeye başlayacak bitince reboot system deyin yaklaşık 10dk içinde açılacak. Çok zor değil ama ilk defa yapacaksanız youtube dan twrp ile rom yükleme videolarına bir bakın. Mantığını anlarsınız zaten. Kolay gelsin şimdiden.

• Ha bu arada wipe kısmından romu kurmadan önce cache dalvik data seçin. İnternal storage yazan yeri seçmeyin. Bilgisayar var ise rom dosyasını yedekleyin. Dahili hafıza biçimlense de usb kablo ile geri telefona atmanız gerekebilir. Mi hesabı varsa telefonu bul özelleğini kapatın hesap şifresini bilmiyorsanız. İlk msj daki dediğim gibi kurulum yapın wipe işlemi yapmadan. Android sürümünüz de çok eski şuan 8.0 da benim telefon.

Dün gece romu indirip denemiştim bu işlemi zaten, tamda dediğiniz şeyi yapmışım oysaki fakat install den rom zip dosyasını seçip alttaki sürgüyü kaydırınca kırmızı yazılar ile failed uyarısı verdi, işlemi uygulamadı. Şuanki romda bazı buglar var ve pek rahat kullanım sunmuyor sizinki gibi benim cihazı da Android 8.0 a yükseltebilir miyiz? Bu şartlarda bana ne önerirsiniz? Twrp sürümü eski olabilir diye yazılar okudum forumda sizce alakası var mıdır?

Unutmadan şunu da söyleyeyim ben romu sizin attığınız link değil de şu bağlantıdan:
    en.miui.com
    MIUI ROM for Xiaomi Mi 5s Plus - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
    http://en.miui.com/getrom-315.html?m=yes&mobile=2
    global rom indirmiştim ondan olabilir mi bu sorun?

Hayır buradaki rom olmaz size. Sizin rom custom rom eu diye başlıyor. Benim attığım linkteki dosyayı indirip yapın olacaktır büyük ihtimal. Sizin indirdiğiniz resmi rom o yüzden olmaz. Benimki gibi 8.0 olacak telefonunuz tabiki

Anladım peki siz burdan mı yaptınız? Herhangi bir riski varmı telefon açılma ekranında falan takılı kalır mı? Sağlam bi site mi yani burası?

• 
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.