Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi5s Plus ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (239. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.953
Cevap
75
Favori
280.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ceka16

Xposed gravity box falan yükledim çalıştı ama safetynet böyle oldu bunun bir zararı varmı yada nasıl asabilirim

Alıntıları Göster
    Onunla ilgili fikrim yok safety net güvenlik kontrolü yapan bir api. Çalışmaması magisk modüllerine engel teşkil etmez ama cihazın güvenlik duvarı kalkmış. Bir nevi savunmasız gibi birşey neden olduğunu anlamadım inanın. Magisk silip yeniden kurun bi. Olmazsa google dan araştırın bi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rezn0v.dll

Onunla ilgili fikrim yok safety net güvenlik kontrolü yapan bir api. Çalışmaması magisk modüllerine engel teşkil etmez ama cihazın güvenlik duvarı kalkmış. Bir nevi savunmasız gibi birşey neden olduğunu anlamadım inanın. Magisk silip yeniden kurun bi. Olmazsa google dan araştırın bi

Alıntıları Göster
    Xposed modülünü kaldırınca yeşile dönüyor hocam

• Arkadaşlar merhaba. iPhone telefonlarda beni çok etkileyen bir özellik olan "raise to wake” yani uyandırmak için kaldır özelliği Xiaomi global stable telefonlarda var mıdır? Yoksa diğer romlarda böyle bir özellik var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: safadereli

Arkadaşlar merhaba. iPhone telefonlarda beni çok etkileyen bir özellik olan "raise to wake” yani uyandırmak için kaldır özelliği Xiaomi global stable telefonlarda var mıdır? Yoksa diğer romlarda böyle bir özellik var mı?

Eu rom

• Kasım sonu geldi bizim telefona güncelleme yok yine. 5s e geldi. 5s plus a yok ilginç.

• quote:

Orijinalden alıntı: eduham

Kasım sonu geldi bizim telefona güncelleme yok yine. 5s e geldi. 5s plus a yok ilginç.
    Valla ben bezdim global stable beklemekten açtım bootloaderi twrp root yaptım ne varsa eu ya geçtim 3. Parti temalar yazı tipleri boot animasyon dolbyatmos hepsini yukledim kafam rahat

• quote:

Orijinalden alıntı: mudur1998

xiaomi eu stable rom çıkmış

https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv10/
    Bunu nasıl kuruyoruz?

• ProgreSsive aTTacK kullanıcısına yanıt
    öncelikle telefonunuzun "unlock" lu olması yani kilidinin kaldırılması gerekiyor ,daha sonra twrp recovery kurup indirmiş oldugunuz zipli dosyayı twrp install seceneginden yükleyeceksiniz

teliniz unlock lu degilse

http://en.miui.com/unlock/

twrp için

XDA Developers
    [RECOVERY][natrium] TWRP 3.3.0-0 Touch Recovery [OFFICIAL]
    https://forum.xda-developers.com/mi-5s-plus/development/recovery-twrp-3-1-0-0-touch-recovery-t3574737

• mudur1998 kullanıcısına yanıt
    Garanti dışı bırakır mı?

Bir de 4-4.5 ekran saati alıyorum. Bu çok az değil mi?

• Xiaomi Mi 5s Plus için MIUI 10 Global Stable Yayınlandı. Telegram grubunda paylaşıldı. Hayırlı Olsun.http://bigota.d.miui.com/V10.1.1.0.NBGMIFI/miui_MI5SPlusGlobal_V10.1.1.0.NBGMIFI_e19c525823_7.0.zip

• safadereli kullanıcısına yanıt
    Vay be bir dakika önce stable için mesaj atmıştım tam da :))

Hayırlı olsun...

• Oreo mu bu yükleyen veya ota dan otomatik yükleme yapan arkadaş bi yorum yapabilir mi?

• t u r g a y kullanıcısına yanıt
    Maalesef hala Nougat (7.0) ancak 10.1.2 veya 10.1.3 güncellemelerinde Oreo (8.0) gelecekmiş.

• selamlar 2 yıldır 5s plus kullanıcıyım artık yavaş yavaş batarya ömrü düşmeye başladı kaliteli batarya tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı acaba
  • walterwater kullanıcısına yanıt
    eger garanti var ise evet garanti dışı olur
    ekran süresi çokca konuşulan bir konu ,bana göre eger telefonunuzda arka planda çalışabilen çok program yüklü ise fazla oyun oynuyor yada film ,müzik, tv izleme gibi şeyler ile meşgulsanız ,hali ile ekran süresi kısalıyor
  • Güncellemeyi yaptım. 4 çekirdeğin aktif olduğunu görünce PUBG açtım. Muazzam bir akıcılık vardı. Bu sabah telefonu kapatıp açtım ve yine 2 çekirdekle çalıştığını gördüm 😞

• Yükleme sıra ile mi geliyor acaba??? Benim mi5s plus da gözükmüyor.
  • tefennili kullanıcısına yanıt
    Henüz ota ile gelmemiş olabilir. Bazı arkadaşlarda bildirim gelmiş (ben de dahil) ama güncelleme yok uyarısı almışlar. Kısa sürede ota ile güncelleme gelir. Beklemek istemezseniz dosyayı indirip yükleyebilirsiniz.

• Arkadaşlar sırf çift uygulama özelliği için MIUI rom kullanıyorum. Bu özelliği aosp romlarda kullanma sansimiz yokmu bi kaç uygulama denedim ama kimisinde bir kaç sosyal ağ uygulaması dışında cifteleyemedi. Bir başkasindada program stabil calismadi

• 
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.