Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi5s Plus ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (238. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.953
Cevap
75
Favori
280.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 senedır kullandıgım telefonlar içinde en sorunsuz en sıtabıl en hızlı telefon. mı 5s plus tavsıye ederır zehır gıbı mubarek. nerdeyse haftada ıkı defa rom yukluyorum şarj desen 10 numara calıstırmadıgı oyunda görmedım . bırtek gece düşük ışık cekımlerı kötu. onundısında acık hava cekımlerı portre mod olsun gayet guzel . zaten ısınmıyor enco 42 gördum yaz sıcaklarında lg nın 60 derecelerınden sonra buz gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe574 -- 13 Ekim 2018; 23:0:3 >
  • dj_yuxexes D kullanıcısına yanıt
    Merhaba portre modunu nasıl kullanıyoruz ? Cok az foto cekerım sımdı ogrendım portre modunun aktıflestıgını . .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tepetör T kullanıcısına yanıt
    Kamerayı açtıktan sonra üst orta da kafa simgesi var ona basınca portre modu açılıyor zaten, nasıl çekmeniz gerektiğini de söylüyor en 1.5mt mesafeden diye. İnsan harici diğer canlı ve cansız varlıklarda işe yaramıyor. Ama genel anlamda güzel.

• dj_yuxexes D kullanıcısına yanıt
    peki ilk firsatta deneyecegim cok tesekkur ederim.

• MIUI 10 ne zaman gelecek bu telefona tarih belli oldu mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_yuxexes

Kamerayı açtıktan sonra üst orta da kafa simgesi var ona basınca portre modu açılıyor zaten, nasıl çekmeniz gerektiğini de söylüyor en 1.5mt mesafeden diye. İnsan harici diğer canlı ve cansız varlıklarda işe yaramıyor. Ama genel anlamda güzel.

Hocam kullandığınız özel bir miui kamera apk sı felan mı en son eu rom betasını kullanıyorum miui 10 ama sizin kamera arayüzü farklı bende portre sadece ön kamera da var

• Kamera dosyasında biraz değişiklik yaptım diyelim. Telefonunuzda root ve twrp var ise

verdiğim bağlantıdaki zip dosyasını indirin twrp den flash layın tamamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_yuxexes -- 27 Ekim 2018; 18:27:26 >
  • quote:

Kamera dosyasında biraz değişiklik yaptım diyelim. Telefonunuzda root ve twrp var ise

https://drive.google.com/file/d/1TGm7DEE05PRKUa9CFi57mWBWkF144lDl/view?usp=drivesdk
    verdiğim bağlantıdaki zip dosyasını indirin twrp den flash layın tamamdır.
    Hocam bu Flashlanabilir zip değil bir yanlışlık olmasın zipte sadece xml dosyası var

• Rezn0v.dll kullanıcısına yanıt
    Haklısınız yanlışlık olmuş bu kendime yedek aldığım xml dosyası. Yenisini yüklüyorum şimdi buyrun

• quote:

Haklısınız yanlışlık olmuş bu kendime yedek aldığım xml dosyası. Yenisini yüklüyorum şimdi buyrun

https://drive.google.com/file/d/1WWDsts28wOzT7c4HhswVI7rRWyh7OwPg/view?usp=drivesdk
    Tamamdır hocam oldu teşekkürler

• en.miui.com
    [ROM] MIUI 10.1.2.0 China - STABLE - OREO 8.0 - Xiaomi Mi 5s Plus - Xiaomi MIUI Official Forum
    http://en.miui.com/thread-4403903-1-1.html

Çin stabil gelmiş ingilizce kullanabilirsiniz mi app programında google yazıp aratıp google play kurabiliyorsunuz.(google playe benzeyen bir icon çıkıyor onu indirin)

Hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 5 Kasım 2018; 1:38:5 >
  • Miui 10.1 - Android 7 Eu rom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuRovix -- 7 Kasım 2018; 9:32:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Enginesin_55

Bu rom kesinlikle ne MIUI nede kendi orijinal romu gibi tat vermez kardeşim. Zaten bir süre sonra değiştirecek son o romu. Xiaomi bu cihazın çekirdek yazılımını vermediği için düzgün rom çıkmıyor ve çıkmayacaktır da. Sana nacizane tavsiyem MIUI 8.7.12 rom kurup cihazın tadına bakman olacaktır. Bu rom da kesinlikle ısınma ,donma, takılma, şarj ı içme gibi durumlar söz konusu olmadığı gibi ayrıca orijinalden port olduğu için sıkıntısız kullanırsın.

Alıntıları Göster
    Hocam bu dediğin 8.7.12 romu yükledim root nasıl atabiliriz bu Roma magisk falan var kafam karıştı daha iyi sanırım normal root dan açıkçası reklamlardan falan kurtulmak birde telefon kilitledigim zaman şebekenin 2g ye açılınca 4g ye gecmesini istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ceka16

Hocam bu dediğin 8.7.12 romu yükledim root nasıl atabiliriz bu Roma magisk falan var kafam karıştı daha iyi sanırım normal root dan açıkçası reklamlardan falan kurtulmak birde telefon kilitledigim zaman şebekenin 2g ye açılınca 4g ye gecmesini istiyorum

Alıntıları Göster
    Root için cihaz uyumlu magisk yükle twrp üzerinden oldu bitti. Diğer sorun için bir yorumum yok çünkü daha önce hiç duymadım.

• ceka16 kullanıcısına yanıt
    Ayrıca .8.7 olan rom eskidi şuan 8.11 var yada 8.10 ben mi mix 2 kullandığım için tam emin değilim. Mi mix 2 de 8.11.8 yüklü şuan bugün güncelledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Enginesin_55

Root için cihaz uyumlu magisk yükle twrp üzerinden oldu bitti. Diğer sorun için bir yorumum yok çünkü daha önce hiç duymadım.

Alıntıları Göster
    8.7 eskidi kardeşim 7. Ayda kaldi o rom, şuan 8.11 olması lazim onu kur. 8 yıl 7.8.9 gibi ayı son rakam ise Romun çıktığı günü temsil eder.

• Valla çok iyi dediğin için o sürümü kurdum özellikle magisk+twrp+font attim reklamsız YouTube modülü ekledim rom gerçekten şahane ota geldi ama yüklemedim. Son sürüme otadan gecilebilirmi. geçilirse tüm magisk falan hepsi sil baştan mi yapılması lazım. Rom süper gerçekten 3. Parti falan sıkıntı yok direk yüklüyor sadece paralı temaları göremedim temlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceka16 -- 10 Kasım 2018; 1:8:56 >
  • Miuipro rom indirmek paralı olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: ceka16

Valla çok iyi dediğin için o sürümü kurdum özellikle magisk+twrp+font attim reklamsız YouTube modülü ekledim rom gerçekten şahane ota geldi ama yüklemedim. Son sürüme otadan gecilebilirmi. geçilirse tüm magisk falan hepsi sil baştan mi yapılması lazım. Rom süper gerçekten 3. Parti falan sıkıntı yok direk yüklüyor sadece paralı temaları göremedim temlarda
    Otayı eğer komple rom olarak veriyorsa root gider. Tekrar magisk flashlayın çalışır yine modüller. yeniden kurmanıza gerek yok onları.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rezn0v.dll

Otayı eğer komple rom olarak veriyorsa root gider. Tekrar magisk flashlayın çalışır yine modüller. yeniden kurmanıza gerek yok onları.

Alıntıları Göster

Xposed gravity box falan yükledim çalıştı ama safetynet böyle oldu bunun bir zararı varmı yada nasıl asabilirim

• 
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.