Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi5s Plus ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.953
Cevap
75
Favori
280.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yani ne diyim telefon uçuyor. Kamerası kötü bekliyordum ama bana göre iyi çıktı. 2 saattir açık telefon ama %75 anlamadım

Şimdi geleyim kıl olduğum durumlara.

Sadece mikro sim kart destekliyor. Su an bile klavyede yazarken titresiyor deli oldum ama ayarlardan yerini bulurum şimdi Kulaklığı taktım ama telefon bana iki seçenek sundu. Tuşlarla ya ses acican ya da şarkı degistereceksin. İkisini birden kabul etmiyor. 3. parti yazılım denedim ama olmadı. Hoparlörün aşağıda olması çok sıkıntı. Futbol oyunu oynayayım dedim ama yan yatirinca elimle kapadım orayı. Sitelere yavaş giriyor gibi geldi ama benden kaynaklı olabilir çünkü eski telefondan hotspot actimda giriyorum internete. Ve de kenarlara basmak zor en büyük sıkıntı o gibi çünkü çerçeveye sıfır.

Ama akıyor şimdi telefon o kadar yazdım kötü dusunmeyin. 3 saattir elimde çok az ısındı

Edit: alarm nasıl kuruluyor bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hodor Hodor -- 25 Ekim 2016; 22:16:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hodor Hodor

Evet ben de aramıza katıldım

Yani ne diyim telefon uçuyor. Kamerası kötü bekliyordum ama bana göre iyi çıktı. 2 saattir açık telefon ama %75 anlamadım

Şimdi geleyim kıl olduğum durumlara.

Sadece mikro sim kart destekliyor. Su an bile klavyede yazarken titresiyor deli oldum ama ayarlardan yerini bulurum şimdi Kulaklığı taktım ama telefon bana iki seçenek sundu. Tuşlarla ya ses acican ya da şarkı degistereceksin. İkisini birden kabul etmiyor. 3. parti yazılım denedim ama olmadı. Hoparlörün aşağıda olması çok sıkıntı. Futbol oyunu oynayayım dedim ama yan yatirinca elimle kapadım orayı. Sitelere yavaş giriyor gibi geldi ama benden kaynaklı olabilir çünkü eski telefondan hotspot actimda giriyorum internete. Ve de kenarlara basmak zor en büyük sıkıntı o gibi çünkü çerçeveye sıfır.

Ama akıyor şimdi telefon o kadar yazdım kötü dusunmeyin. 3 saattir elimde çok az ısındı

Hayırlı olsun, Hangi modeli aldınız hocam? bende bekliyorum. Bakalım ne zaman gelecek?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• mutludurmaz M kullanıcısına yanıt
    Sagolun hocam mi5s sürümünü aldım.

• mi5s plus 6gb ram beni cezbediyor ancak mi5s ile arasında hala kalmış durumdayım. meizu m2 note kullandım uzunca bir süre 5.5 ince alışkınım. acaba çok büyük gelirmi mi5s plus
  • Merhaba Arkadaşlar. öncelikle aranıza mi5s plus gold 128gb ile katıldım.

Öncesinde ise mi5 32gb olan ithalatçı modelini kullanmıştım. kısa bir süre olmuştu alalı bu model çıkınca hemen elimden çıkartıp bu cihazı aldım.

Bilen bir uzman arkadaşımız yardımcı olabilir mi acaba?

Bu cihaz sizin de bildiğiniz gibi yeni çıktı ve içinde resmi global sürümü yok. Ben cihazın donanımına bakabildiğimiz cpu-z gibi programlarda baktığımda snapdragon 820 gibi sonuçlar gördüm ve şaşırdım.

Antutu testi yaptım fakat cihazım 14. sırada yer aldı ve şok oldum. normalde mi5s plus 3. sırada avrupada

Bu durum içine stabil olan global versiyon geldiğinde düzelecek midir acaba? yani cihazdaki donanımı tam anlamıyla tanımamasının sebebi beta türkçe versiyon beta room olmasından mı kaynaklanıyor?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yanlışın olmasın mi5s+ bende var antutu testi bende uy yaptım 157 bin aldı dördüncü sirada

• Arkadaşlar merhaba, 7 Kasımda İspanyaya gideceğim ve 10 Kasım perşembe günü dönüş yapacağım. gittiğimde kendime xiaomi mi5s alacağım. 3 kişi gideceğimiz için toplamda 6 telefon getirebilirim yani bu durumda 5 tane telefon siparişi alabilirim sizlerden.

Alabileceğim fiyatlar

Xiaomi 5s 64 GB : 1350 TL (Gri renk seçeneği mevcut)
    Xiaomi 5s 128 GB : 1675 TL (Gri renk seçeneği mevcut)
    Xiaomi 5 32 GB : 1150 TL (Siyah, Beyaz, Altın renkleri mevcut)
    Xiaomi 5 64 GB : 1275 TL ( Siyah, Beyaz, Altın renkleri mevcut)
    Xiaomi 5 Pro 128 GB: 1575 TL ( Black, Seramik Black, White renkleri mevcut )

5s plus şuanda ön siparişte gözüküyor. telefonları jelatinini açmadan aldığım gibi getireceğim.

sipariş vermek isteyen arkadaştan güvence olarak yüzde 30 kapora bedeli alacağım.
  • sakirkolsuz kullanıcısına yanıt
    Aldığım puan 134538 ve aşağılarda baya bi. aldığım kişi global stabil room geldiğinde düzelir donanımı tam okuyamıyordur dedi. Yani içinde beta sürüm Türkçe var kendi roomu değil sanırım.

• Ben Türkçe rom yükleme din aldigimdaki yazılımı degistirmedim

• sakirkolsuz kullanıcısına yanıt
    Sanırım bundan kaynaklanıyor. şimdi anlaşıldı. peki bişey sorsam hocam google play den cpu-z adında çok ufak bir sistemi gösteren yazılım var yükleyip işlemcinin ne yazdığını iletebilir misiniz? snapdragon 821 yazacak mı acaba?

• Mi5s elime bugün ulaştı kesinlikle güzel bir telefon

• ilkdostun kullanıcısına yanıt
    İstediğin fiyatlar makul seviyede. Kapora almadan da getirdiğinde zaten satarsın.
  • furkanxtr kullanıcısına yanıt
    ben direkt olarak çin şangaydan aldım,internet siparişi değil.istersen dükkan adresi verebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkdostun

Arkadaşlar merhaba, 7 Kasımda İspanyaya gideceğim ve 10 Kasım perşembe günü dönüş yapacağım. gittiğimde kendime xiaomi mi5s alacağım. 3 kişi gideceğimiz için toplamda 6 telefon getirebilirim yani bu durumda 5 tane telefon siparişi alabilirim sizlerden.

Alabileceğim fiyatlar

Xiaomi 5s 64 GB : 1350 TL (Gri renk seçeneği mevcut)
    Xiaomi 5s 128 GB : 1675 TL (Gri renk seçeneği mevcut)
    Xiaomi 5 32 GB : 1150 TL (Siyah, Beyaz, Altın renkleri mevcut)
    Xiaomi 5 64 GB : 1275 TL ( Siyah, Beyaz, Altın renkleri mevcut)
    Xiaomi 5 Pro 128 GB: 1575 TL ( Black, Seramik Black, White renkleri mevcut )

5s plus şuanda ön siparişte gözüküyor. telefonları jelatinini açmadan aldığım gibi getireceğim.

sipariş vermek isteyen arkadaştan güvence olarak yüzde 30 kapora bedeli alacağım.

Keşke biraz daha geç gitsen de Mi Mix ya da Note 2 getirme şansın olsaymış hocam. Düşünebilirdim o zaman gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: CyberKnight

ben direkt olarak çin şangaydan aldım,internet siparişi değil.istersen dükkan adresi verebilirim
    www.gsmarena.com
    Xiaomi Mi Mix pictures, official photos
    http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_mix-pictures-8400.php

• quote:

Orijinalden alıntı: akcora

www.gsmarena.com
    Xiaomi Mi Mix pictures, official photos
    http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_mix-pictures-8400.php

Alıntıları Göster
    yurtdışından bu telefonu geitrtmek istiyorum. varmıdır şuan getirebileceğim bir site? dm atarsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler
    daha doğrusu xiaomi satan aliexpres üstünden alabilirmyim irtibat lazım :D

• Mi5s e ben kılıfla cam koruyucusu nerden bulacam yav

• quote:

Orijinalden alıntı: opsladio

Mi5s e ben kılıfla cam koruyucusu nerden bulacam yav

banggood da kılıf var ekran koruyucuda bir sitede görmüştüm pahalıyda ama 6-7 dolar arası bişidi

• Mi mix süper birşey ama ben note 2 ye de razıyım. Xiaomi süper telefonlar yapıyor

• talsuv61 T kullanıcısına yanıt
    Gerçekten mükemmel dedirtecek kadar güzel. Acaba ne zaman gelir Türkiye'ye?

Fikri olan?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.