Şimdi Ara

Xiaomi Mi6 İçin Sıcak Fırsatlar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.742
Cevap
83
Favori
342.052
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu telefona bu kadar para verilmez dememizin sebebi satıcıları ve garantisi, eğer düzgün bi distribütör ve garantisi ile gelse 2500 bile verilebilir. garantisiz bi cihaza 2000 tl vermek saçmalık
  • quote:

Orijinalden alıntı: cepport

quote:

Orijinalden alıntı: RockStar.

Cepport sıkıntılı satıcı, aman diyorum. Benzer isimlerle de ürün satıyor bilginize

Cepport ismi dışında başka bir isimle satış yapmıyoruz

Ama sıkıntılı olduğunuzu kabul ediyorsunuz?

Bu link yardımcı olur...

https://forum.donanimhaber.com/telefon-alirken-uzak-durulmasi-gereken-firma-n11-newport-gg-cepport-hb-mys-iletisim-intellicell--121308096

• Çin telefonları artık ekonomik olmaktan çıkıyor

mi6 128 gb lar 2500
    one plus 64 lar 2500

fiyatlarında..

iphone 6s fiyatlarına dayandılar artık. Ne anlamı kalıyorki.
  • benim gibi önceliği kamera performansı olanlar için söylüyorum hangi model olursa olsun 1080p de 60fps kayıt yoksa almayın. bende mi5 eşimde lg v10 var videolardaki fark inanılmaz. mi6 da belki koyarlar şu özelliği dedim yine yok.yazık oldu
  • Ekonomik açıdan düşündüğümüzde mai5 alıp geçmek her zaman daha mantıklı. Ama iş zevk olayına gelince herkes istediğini almakta özgürdür.

Farkındalık yaratmak istediğim tek nokta ise telefonu kağıt üstünde özellikleri iyi diye almayın sakın. Bende mi5 arkadaşımda mi5s var. İkimizde teknolojiden az çok anlayan insanlarız ama eminim biri haber vermeden telefonlarımızı değiştirse uzun süre farketmeyiz telefonlarımızın değiştiğini. Pratik kullanımda çok birbirlerine çok yakın oldukları için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Foxin

quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

quote:

Orijinalden alıntı: vampirelf

quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

quote:

Orijinalden alıntı: graystorm

Özellik olarak 5 s ile 6 arasında çok fark var mı?

Bence fazla fark yok performans ve kamera olarak. 5s kullaniyorum 7-8 aydir Kiyaslamalari izledim ve mi6 ya gecmeye degmeyecegine karar verdim. Cogu durumda mi5s daha iyi cekmis kamerada..Mi6 kulaklik girisi yok. Ram artisi var ama o kadar Ram e ihtiyac var mi? Benimki 4gb ramli model ayni anda bir ton oyun uygulama aciyorum hic biri kapanmiyor. Bence mi5s alin derim.

Bu arada mi6 dan %50 kar ediyorlar cok pahali satiyorlar diyenlere itibar etmeyin. 64 luk model yurtdisinda en iyi 400 dolari gordu su ana kadar 1450 TL yapiyor o da. İmei kaydi vergiler derken 2000 TL gayet iyi fiyat. 2000 TL ye alinmaz bence ama bu telefonun degeri su an bu.

İmei kaydı ithalatçılara 1 TL karşılığı yapılıyor vatandaş gibi 100 TL değil. 4oo dolara satan yerde karla satıyor. Xiaomi çin resmi yerinde 64 gb 2499 yuan yani 1350 TL .
    Gümrük kaydı ile 1351 TL %18 vergi ile 1590 TL ediyor ki toptan alımda vaadedilen 336 dolara alınablecek şuanki stok sıkıntısı bitince. Acelesi olmayan beklesin görsün ne olacağını mi5 prime dada aynı hikayeleri yaşadık.

http://www.xiaomitoday.com/xiaomi-mi-6-price-increases/

Vergi olarak sadece KDV yi hesap etmişsin ancak %25 ötv ve %6 trt vergisi de var. Aşağıdaki bir örnek var onu incelemeni tavsiye ederim

http://vergialgi.net/vergi/akilli-telefonlar-icin-ne-kadar-vergi-oduyoruz/

TRT vergisi iptal edildi, FM radyo yoksa TRT vergisi ödenmiyor.

Tekrar geri gelmiş %8,%16 şeklinde teknoseyir gündem değerlendirmesinde gördüm cidden nedir bu ya

Evet şimdi baktım. Yasayı düzenlemişler, geri gelmiş. Cep telefonları için %6 gözüküyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Xiaomi fiyat avantajı ile piyasaya girdi ,şu an mi6 fiyatına bakiyorumda hiç avantajı kalmadı..

Mi5 in iki katı fiyatı hakedecek ne sunuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: prestiggge

Ekonomik açıdan düşündüğümüzde mai5 alıp geçmek her zaman daha mantıklı. Ama iş zevk olayına gelince herkes istediğini almakta özgürdür.

Farkındalık yaratmak istediğim tek nokta ise telefonu kağıt üstünde özellikleri iyi diye almayın sakın. Bende mi5 arkadaşımda mi5s var. İkimizde teknolojiden az çok anlayan insanlarız ama eminim biri haber vermeden telefonlarımızı değiştirse uzun süre farketmeyiz telefonlarımızın değiştiğini. Pratik kullanımda çok birbirlerine çok yakın oldukları için.

M5 ile m5s arasinda ne fark varki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZaferBiryol

Biri de demiyor ki ticareti yapılan elektronik bir ürün nasıl garantisiz oluyor? 2 yıl garantisi var. Ha bozulduğunda ben 20 iş gününü beklemek istemiyorum demek başka bu telefon garantisiz demek başka. 20 günde tamir edemezlerse ödediğini paranı geri alırsın ve zararın olmaz.

Adamlar ne telefonu yapıyor ne iadeyi yapıyor telefonlara çıkan olmuyor icraya vermek zorunda kaliyorsun avukat tutacaksin kaç ay sürecek

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

bu telefona bu kadar para verilmez dememizin sebebi satıcıları ve garantisi, eğer düzgün bi distribütör ve garantisi ile gelse 2500 bile verilebilir. garantisiz bi cihaza 2000 tl vermek saçmalık

Xiaomi kaç ülkede distribütör garantili ürün satıyor ki? Garantisiz dediğiniz cihazlar 1 yıl xiaomi Global garanti kapsamında.

• quote:

Orijinalden alıntı: vforfreedom

'' Bu Telefona bu parayı vermeyin '' kafasını anlamıyorum. hangi telefona ne verelim ? aynı özellikleri htc samsung vs çıkarsa 3.5 milyar bayılacak adamlar bu telefona bunu vermeyin muhabbeti yapıyo.

Neye verilir abicim söylesenize. bu fiyatı verdiğiniz samsung ve leş xperia telefonlar bu özellikleri verebiliyomu bana açıklarmısınız ?

Adamlar telefona herşeyi koymuş ama '' bu telefona bu para verilmez '' evet verilmez i phone 7 plusa 5 milyar verilir ama çünkü elmayı... neyse

Bunu dememizin sebebi cınde bu telefonun 1300 TL olması.ve garantisinin olması burada 2000 TL ye satıp arayınca acmayacak olmalarını adımız gibi bilmemiz

• Foxin kullanıcısına yanıt
    Telefon garantilik bi durum olunca cine mi gitcem yaptirmaya. Diger ulkeleri bilmem ben insanlar kolay para kazanmiyor 2000 tl az para degil 2300 e distiributor garantili galaxy s7 alinabiliyoken ben garantisiz bi cihaza 2000 tl veremem

• Ne garantiymis arkadas. Toz kacsa, fabrika hatasi bile olsa, her halta kullanici hatasi diyen garanti icin bu kadar para bayilmaya merakli insanlarin olmasi cok dusundurucu. 20 yildir telefon kullaniyorum 1 kez garantiyle isim olmadi. Olsa bile gitmem iyi bi telefoncuyla hallederim nasilsa orasi da orasi da para isteyecek. Ekran kirilsa, catlasa orjinal ekrana dunya para verecegime telefoncuda 5te 1i fiyatina yaptiririm hicbi farki da olmaz cevremde orneklerini gordum. E ne anladim garantiden o zaman. Sikayet var'i acip bakin bakalim agziniz sulari aka aka garantili istiyorum dediginiz firmalarin sikayetlerine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 8 Temmuz 2017; 14:16:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

Telefon garantilik bi durum olunca cine mi gitcem yaptirmaya. Diger ulkeleri bilmem ben insanlar kolay para kazanmiyor 2000 tl az para degil 2300 e distiributor garantili galaxy s7 alinabiliyoken ben garantisiz bi cihaza 2000 tl veremem

Şaka gibisiniz :) getiren adam yollayacak Çin'e. Ben siz gideceksiniz diye birşey mi dedim? Araştırmamışsınız bile daha nasıl işlediğini sistemin yazmışsınız. Siz xiaomi nin distribütörü gelecek diye beklerseniz daha çok beklersiniz. İthal garantide ufak çizik olunca düşürdün ettin diyor. S7 konusuna girip son sayfadaki serzenişlere bakın yinede alırsınız gerçi resmi garantisi var... Aldığınız telefonları kaç kere garantiye götürdünüzü düşünün başka birşey demiyorum. :) 2000 tl az diyen yok burada madem parayi zor kazanıyorsunuz 3 un 5 in hesabını da yapıcaksiniz. En Uygun fiyata en güvenli yolu yazdım ben orada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxin -- 8 Temmuz 2017; 14:42:0 >

• Bu marks Türkiye pazarına giriyordu ne oldu?

• Foxin kullanıcısına yanıt
    Asil saka gibi sensin cine gidecek diyon dalgami geciyon biz normal servise verince 2 ayda zor geliyor cihaz cine giderse 1 yil surer heral. Ben xiaomi distributoru beklemiyorum almayida dusunmuyorum xiaomi. S7 konusuna baktim herkesin tek sikayeti guncelleme zaten gumcelleme manyagi millet bos konusmussun . Hemde s7 gayet sorunsuz bi cihaz. 2000 tl 3 5 olmuyor malesef o yuzden herkes en guvenli gordugunu secmeli ben 2000 tl xiaomi mi6 ya verecegime 2300 tl s7 resmi garantili alirim cogu kiside bu dusuncededir arastirmamin filan hic onemi akil ve mantigim bunu soluyor sen arastirmaya devam et

• şuan n11 de çek ve axess kart ile 1869 tl iyi fiyat sayılır şuan acil almak isteyenler için

• alemci83 A kullanıcısına yanıt
    Prime modeli sanırım emin değilim ama işlemci daha iyiydi sanırım.

• konu mi6 sıcak fırsat ama bir tane sıcak fırsat paylaşımı yok konu tartışma yerine dönmüş bence başlığı değiştirelim mi6 fiyat tartışması diyelim. bu arada çinden arkadaş getirmek istedi 64 gb modeli 1400 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canciger -- 8 Temmuz 2017; 15:28:39 >
  • Yine mi cepport diye baktım öyleymiş. Gidin koşa koşa alın gençler. Size herşey müstehak.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.