Şimdi Ara

Xiaomi Mi6 İçin Sıcak Fırsatlar (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.742
Cevap
83
Favori
342.052
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Walla hocam 10 tane telefon alarak hiç telefon almamaktan epey uzaktasın:) Afiyet olsun ne diyelim.
  • ARKADAŞLAR HUAWEİ OLUNCA CİHAZ YURT DIŞI SATIŞI İLE YURT İÇİ SATIŞI BİRBİRİNE ÇOK YAKINKEN HEMDE DİSTRİBÜTÖR GARANTİLİ CİHAZDA XIAOMİYE GELİNCE İŞLER NEDEN DEĞİŞİYOR? BİR DÜŞÜNÜN VE ACELE ETMEYİN

Xiaomi Mi6 İçin Sıcak FırsatlarXiaomi Mi6 İçin Sıcak Fırsatlar

• Cepport'tan alışveriş yapacaklar internetten mesajları okuyup pek yanılgıya düşmesinler.. Kargoyla gönderdiğim cihazı 1 günde onaran başka firma görmedim. Kargo şubesinde servisten daha fazla bekleyen bir cihazım oldu. O da çok normal biz de bu işi yapıyoruz bayram öncesi Doğubank şubesine zor girilir. Eskiye göre kendilerini geliştirdiklerini düşünüyorum.
  • iPhone SE'den buna geçmeyi planlıyorum. Gittigidiyordaki fiyatlar iyi gibi maxipuanda veriyor hem. Forumdan satanlara bakayım dedim onlarda 2000'e yakın fiyat çekmişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meisida -- 10 Temmuz 2017; 14:2:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PoyrazKarayel59 P kullanıcısına yanıt
    benim oldu ama telefonda bi cacık değişmedi. Yazılım yükleyip kapat aç yapmış ta olabilirle :)
  • vampirelf kullanıcısına yanıt
    mi6 promosyon gibi bişey, p10 da stokta yok.

fiyat elbet düşer de 1500 tl ye alma hayali kurmayın bence :) en azından bi 7-8 ay sonra belki. hele bahsi geçen sözde resmi distribütör satışa başlasın fiyatlar artacaktr.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 10 Temmuz 2017; 14:24:53 >
  • Y!Ğ!DO kullanıcısına yanıt
    Alırken 3 telefon parası verdiğin için sorun çıkmamış olması çok doğal.

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

benim oldu ama telefonda bi cacık değişmedi. Yazılım yükleyip kapat aç yapmış ta olabilirle :)

Yok yok yazılım işinde inanım cepporttan daha bilgiliyim :)

Anakart değişti + spen onardılar 1 günde onarıldı cihaz
  • HizliAl.CoM Xiaomi Mi 6 64GB Siyah Cep Telefonu 1979,00 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mete_bey -- 11 Temmuz 2017; 13:25:15 >
  • mete_bey kullanıcısına yanıt
    ekran boyutunu yanlış yazmışlar. ilk gözüme çarpan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: metehan_bera

ekran boyutunu yanlış yazmışlar. ilk gözüme çarpan...

Bende sen söyleyince bi bakayım dedim.
    Uzman Görüşü sekmesinde "Xiaomi Mi 6 Hepsiburada Farkıyla!" yazıyor
    Hızlı al battı sakın bulaşmayın
    www.sikayetvar.com
    Hızlıal - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/hizlialcom

• pasaport kayıtsız türkiyede 4 ay kullanırsın bu süre zarfında türkiyeden kendi edevletinden kredi kartı bilgilerini girerek ödeme yapıyorsun pasaport bilgilerini de giriyorsun 150 liraya tüm kayıt işi oluyor tanıdık pasaport varsa
    harika ya)))
  • 5M migroslarda 2050 liradan satışa başlamış zamanla düşer

• SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Distributor gelecek mi gerçekten tanıdıklara ithalatçı getiriyor diye söyleyince vazgeçiyorlar

• vampirelf kullanıcısına yanıt
    garanti işlerinde migros'a götürebiliyoruz onlar uğraşıyor diye biliyorum bir fikriniz var mı? öyle bir olay varsa migrostan gidip almam daha iyi olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MylifeisPC

arkadaşlar holladadan arkadaşım gelecek mi 6 almayı düşünüyorum.Acaba en sorunsuz hangi siteden alabilirim.Passoport kaydı havaalanında mı olacak bir de ?

Ben de hollandadaki akrabaya sordum kaç oara diye, o marka burada satılmıyor dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

quote:

Orijinalden alıntı: MylifeisPC

arkadaşlar holladadan arkadaşım gelecek mi 6 almayı düşünüyorum.Acaba en sorunsuz hangi siteden alabilirim.Passoport kaydı havaalanında mı olacak bir de ?

Ben de hollandadaki akrabaya sordum kaç oara diye, o marka burada satılmıyor dedi.

Çinden direk kargo ile alin ben oyle yaptim telefonu 1300 tl ye mal ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

Distributor gelecek mi gerçekten tanıdıklara ithalatçı getiriyor diye söyleyince vazgeçiyorlar

doğa mobil diye yeni kurulmuyş bi firma ben resmi distribütör olucam diye gezdi ortalıkta, 3-5 sitede de xiaomi resmi olarak geliyor diye haberler yapıldı. kvk ile anlaşmışlar vs vs.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.