Şimdi Ara

Xiaomi Mi6 İçin Sıcak Fırsatlar (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.742
Cevap
83
Favori
342.054
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya zaten şu cihazın tek derdi garanti koşulları. Xiaomi'ye sırf bu yüzden yaklaşamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matias12

quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

Rusya işini anlayamadım hocam.

Anlamiycak bisey yok parasini verdim adamlar kargoya verdi urunu vergi vermeden aldim bu kadar cinden mause almak gibi birsey

Rusya'da mı yaşıyorsun onu anlamadım.

• Çinden nasıl alıyorsunuz link atabilirmisiniz bende düşünüyorum baya uyguna geliyor gibi ? Yardımcı olabilirseniz sevinirim
  • Gümrüğe takılmadan gelmesi imkansız. Geliyor diyenlere inanmayın, paranız boşa gitmesin.
  • Yani almayın diyorsun.

Kardeşim telefonu genpa kvk getiriyorda illa delta dan alıyormuşuz gibi konuşuyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskocya

Gümrüğe takılmadan gelmesi imkansız. Geliyor diyenlere inanmayın, paranız boşa gitmesin.

Gümrüğe takılan telefon için para iadesi alabiliyor muyuz?

• 1800 civarina dusmesini bekliyorum
  • Fatih kullanıcısına yanıt
    Satıcıya göre değişir. Bazısı tamamını iade ediyor, bazısı kesinti ile, bazısı da iade etmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atomcu

Satıcıya göre değişir. Bazısı tamamını iade ediyor, bazısı kesinti ile, bazısı da iade etmiyor.

Satış detaylarında yazar mı bu yoksa satıcıya özel olarak mı sormamız lazım hocam? Satıcılar bizim esnaflardan çok daha iyi ama yine de onum inisiyatifine kalıyorsa riskli bu iş.

Sorsanız daha iyi olur. Ayrıca iade ederim diyip etmemezlik yapar mı bilmem. Geneli dürüst ama dikkat etmek lazım. Az para değil sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkikarahan

Yani almayın diyorsun.

Kardeşim telefonu genpa kvk getiriyorda illa delta dan alıyormuşuz gibi konuşuyorsun.

Telefon çok iyi. Ben de alırım o fiyata. Başına bir şey gelirse demek istediğimi anlarsınız. Delta Servis hakkında yazılanları okumanız bile yeterlidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: atomcu

Sorsanız daha iyi olur. Ayrıca iade ederim diyip etmemezlik yapar mı bilmem. Geneli dürüst ama dikkat etmek lazım. Az para değil sonuçta.

Hocam adam iade ederim dediğinde soruyu sorduğumuz ekranın görüntüsünü alıp dispute işleminde kullansak belki site bizi haklı bulur, ne dersin mümkün mü?

• Yurtdışından telefon getiremezsiniz kargo ile bunu aklınızdan kaldırım.Sim kartlı ürünleri tanıyan makina var ötüyor hemen paketi açıp geri yolluyorlar.Makina arıza yaparsa belki yüzde 0.00000001 ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MüdavimBey -- 13 Temmuz 2017; 13:21:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MüdavimBey

https://www.banggood.com/DOOGEE-MIX-5_5-Inch-Android-7_0-6GB-RAM-64GB-ROM-Helio-P25-Octa-Core-2_5GHz-4G-Smartphone-p-1155524.html?utm_campaign=Kimo30&utm_content=Rosalia&p=QV2409786796201409DB

Doogee Mix çıkmış 663 TL 6 GB ram 64 Gb hafıza ile neyin ederi neyin kafası.Tasarımda da çarpıp böler anasını satayım. Etmez 2000 filan. Tamam snapdragon 835e eyvallah başım gözüm üstüne.

Xiaomi Mi6 İçin Sıcak Fırsatlar

Bu cihazı şirket üzerine ya da şahıs üzerine alsak nasıl bir vergilendirme yaşarız acaba?

• 1700 bandına düşmedikçe alınmaz.Şu an fiyatlar çok fahiş.Bir süre almayın bakın nasıl düşüyor fiyatlar.

• harunresitz kullanıcısına yanıt
    Farketmez tespit edilirse geri gönderilir. Ayrıca böyle kıytırık markaya para verilemez. Bunu mi 6 ile yada mix ile kıyaslamak akıl işi de değil.

Yahu adamın orda yaşamasına gerek var mı? Tanıdık vardır akraba vardır ona göndermiştir.

• Dolar düşmesine rağmen Hepsiburada kendi sattığı ürüne 50 TL zam yapmış. Böyle fırsatçılık olmaz
  • Mi6 şuan en uygun n11 turuncumağaza veriyor. 2000/77tl kupon var 1956tl geliyor kılıflarıyla birlikde ama ben daha bekliyeceğim fiyatı çok yüksek acelemiz yok neden olsa

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.