Şimdi Ara

Xiaomi Mi6 İçin Sıcak Fırsatlar (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.742
Cevap
83
Favori
342.056
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O ucuza satanlar vergi vermeden satanlardir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: graystorm

Eşimin telefonu arıza yaptı, şuan telefon arayışındayım 5 alacağıma bunu alayım düşüncesine girdim. 2-3 ayda bekleyemiyorum ne yapacağız şimdi? Herkesin şartları farklı arkadaşlar, lütfen kimse birbirine enayi gibi kaba sözler söylemesin.

Hocam buradan alacağınıza Çin'e gidin orada alın sonra geri dönün eminim ki daha ucuza gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MylifeisPC

quote:

Orijinalden alıntı: MüdavimBey

pasaport kayıtsız türkiyede 4 ay kullanırsın bu süre zarfında türkiyeden kendi edevletinden kredi kartı bilgilerini girerek ödeme yapıyorsun pasaport bilgilerini de giriyorsun 150 liraya tüm kayıt işi oluyor tanıdık pasaport varsa

hocam peki bir passaport ile gps cihazdan 1 adet mi kayıt edbilirim ? 3 adet lazım da bana

burda işin çakallık kısmı olabilir :) sana 3 tane imei girme yeri veriyor, 3 cihaz imesisi yazarsan kabul eder belki :)
  • salvery kullanıcısına yanıt
    zaten bu * neredeyse hayır seviyesinde kar yapan* esnaf kardeşlerimiz olmasa hiçbirşey sahibi olamayız.
    sen 100 tl için,
    dükkan aç,
    vergi öde,
    teknik servis desteği ver,
    milletle yüzgöz ol,
    cebinden kargo parası öde,
    online da dükkan aç komisyon öde,
    döviz kurundan etkilen.

allah razı olsun.!!!
  • Mantik guzel fakat

gercekler aci cine gitmek icin vize , pasaport ucreti ve ucak bileti ne kadar baktin mi hic ? Ayrica erdi ozuag da gitti 450 kusur dolara aldi. Mi 6 128 gb

• 100 TL de çok zaten 50 TL yeterli adamlar 3 ay önce 10 tane sattık diyordu mi5 sen hesapla dur kaç para kazanılmış. Bunu diyen de 1 firma 3 tane var bunlardan büyük sevkiyat yapan.

• ThesadisT kullanıcısına yanıt
    50 tl kar için alıntı yaptığın mesajdaki arkadaşın saydığı şeylere katlanacak adam varsa afedersin ama bildiğin gerizekalı olması lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

50 tl kar için alıntı yaptığın mesajdaki arkadaşın saydığı şeylere katlanacak adam varsa afedersin ama bildiğin gerizekalı olması lazım.

Adamlar 10 binlerden bahsediyor. 10 tane mi satıyor. 10 tane satanla aynı fiyata satıyor üstelik nerde kaldı bunun ithalatciligi. O firmalar sizin dediğiniz gibi 100 lira bile kazansa ortaya çıkan rakamlar korkunç. Tek model de satmıyor ki bunlar. En kötüsü 3-5 model satıyor.

Tr de operatörle anlaşmalı bayiler bile telefon başına %20 kazanıyormuş bunu ya burda okudum yada bi videoda izlemiştim. Teknik servis bile.tamire aldiği telefon için ithalatcidan para alıyormuş bunu da burda bi firma yetkilisi söyledi.

Redmi 4 note dışardaki bi satış sitesinde 520 tl ye geliyorken burda 1000 tl ye üstüne atladı millet. Sence kar 50 100 tl midir?

• SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Hocam servise elbette verecek ki para adamlar arkasında dursun. Kayıttı nakliyeydi vergiydi vs derken bir çok tantana var burada bizim bilmediğimiz. Kazanıyorlar mı illaki kazanıyorlar idealsecim denen firma ben tel aldığımda 2 buçuk sene oldu normal fatura kesiyordu. Şimdi elektronik oldu. Elektronik fatura için 10 milyon bandı satış yapması lazım. %10 kar desek 1 milyon zaten kemiksiz kazanıyordur bu senede. Üstü vardır altı yoktur. 10 alt sınır kim bilir ne kadar satıyor o.

• sizin bu mantıkla 1 fırın her ekmekten ( %10) 15 kuruş kar yapılsa yeterli.
    sonuçta günde 100 milyon adet ekmek satılıyor. 15milyon tl yapar.

tebrik ediyorum. valla bravo.

neyseki bu işi hayır için yapan esnaf kardeşlerimiz varda cebimizde telefon var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizisyen

sizin bu mantıkla 1 fırın her ekmekten ( %10) 15 kuruş kar yapılsa yeterli.
    sonuçta günde 100 milyon adet ekmek satılıyor. 15milyon tl yapar.

tebrik ediyorum. valla bravo.

neyseki bu işi hayır için yapan esnaf kardeşlerimiz varda cebimizde telefon var.

Ya arkadaşım kazanmak ayrıdır cebe girmesi ayrıdır. Yazıyı doğru oku sonra yaz. Ben zaten diyorum öyle uçuk paralar cebine girmiyordur. Ama millet uçuyor.

siz yazdıgım 2 mesajıda okuyun oyle yorum yapın.
    kar dan bahsediyoruz. ana paradan değil.

**2000 tl lik telefondan 100 tl kazanıyor veya kar koyuyor bu esnaf arkadaşlar **
    siz buna inanabilirsiniz.

ben inanmam.
  • Kaç para kazanacak hacı sen söyle o halde. Hepsini çıktı masrafların ne kaldı adama? Satış rakamlarını söyledim bunların. Kendi açıklamaları. Ona göre söyleyin.

• arkadaşlar herşey donanım değil bence youtubedaki videolarda akıcılıkta p10 ve p9 önde gibi geldi bana

azcık ortalığı kızıştırıyım bakiim
  • Kim ne kazanırsa kazansın boşverin yaa, biz kaçtan alcaz ona bakın:))
  • Ozbi kullanıcısına yanıt
    Ortalık kızıştırma yeri bu konu değil. Gerçi bu konu da ekseninden kaymış saçma sapan bi hal almış ama neyse...

• quote:

Orijinalden alıntı: MakineMaden

Kim ne kazanırsa kazansın boşverin yaa, biz kaçtan alcaz ona bakın:))

Alamıyoruz işte hocam sorunda o zaten. Alamıyoruz çene yoruyoruz burada

• SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    İlk önce kendi yazdığın mesajlara bak bence Mr. Serious konuyu milletin ne kadar para kazandığından başka birşey yazmışmısın?
    Mümkünse birşey biliyorsan p9, p10 ve mi6'yı kıyaslar mısın? Burası donanımhaber, bitpazarı değil

kızıştırmayı şaka amacıyla yazmıştım ama o kadar ciddisinizki sanki Dünya'yı kurtarıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozbi -- 14 Temmuz 2017; 16:14:1 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.