Şimdi Ara

Xiaomi Mi6 İçin Sıcak Fırsatlar (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.742
Cevap
83
Favori
342.056
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pusat1249

Mi6 şuan en uygun n11 turuncumağaza veriyor. 2000/77tl kupon var 1956tl geliyor kılıflarıyla birlikde ama ben daha bekliyeceğim fiyatı çok yüksek acelemiz yok neden olsa

Aynen 1500-1600 e alirz gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • harunresitz kullanıcısına yanıt
    Bilgim yok hocam o şekilde yapan var mı bilmiyorum. Benim şirket olsa ithalat yapıp satarım valla deli kar bırakır.1000 liraya babanın oğluna okutursun.
  • Net bir şey bulamadığım için buraya yazıyorum: Bu telefonda 1080p 60 fps video kaydı özelliği var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: MüdavimBey

Bilgim yok hocam o şekilde yapan var mı bilmiyorum. Benim şirket olsa ithalat yapıp satarım valla deli kar bırakır.1000 liraya babanın oğluna okutursun.

He ithalat işi de o kadar kolaydı :)

• SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Biliyorum kolay olmadığını cep tel sektöründe olsam dedim hocam bir sürü tırıvırısı var biliyorum.
  • Satıcılar Telefonları Delta servisi garantisinde satıyorlar peki bunu nasıl teyit edibiliriz? Telefon gelince içinde delta yazılı minik bir kağıt çıkıyor. bu telefonun delta garantisinde olduğu anlamına mı gelir. Satıcı ya sahtekarsa ya dolandırıcıysa :) Delta garantisinde diye kaçak yollardan getireceğim telefonları piyasa fiyatından 300 lira aşağıya versem birgünde bazı telefon modellerinden 500 adet satabilirim. sonra ortadan kaybol topukla kaç :)

Arkadaşlar satın aldığım xiaomi mi6 telefonun garantisini Delta servisi teyit edemedi. Ortada muallak bir durum var haberiniz olsun. sitelerinden imei sorgulaması yapılırsa garantisi olup olmadığı anlaşılırmış. sorgulatıyorum çıkmıyor. sorduğumdaysa yeni telefonsa çıkmaz bizim garantimizdeyse 10 gün sonra belli olur deniliyor. Şaka gibi :) Tüketici ürünü aldığında teyit ister onay ister. on gün kullandığı telefon garantide değilse muhatabı kim olacak. Satıcı topuklar kaçarsa ne olacak. ortada birçok satıcı var kim nedir kimdir bilinmiyor. herkesi aynı kefeye koymak doğru olmaz lakin insan oğlu çiğ süt emmiş. daha önce yaşadığım olaylardan tecrübem var. herşey olabilir. Servisten garantisi onaylanmamış telefonu asla ve asla gitti gidiyor gibi n11.com gibi sitelerde telefonum geldi deyip satış işleminin tamamlanması gerçekleşti şeklinde onay vermeyin. önce garantinizi teyit edin. Bu delta garantisi olur medcel garantisi olur başka firma garantisi olur. sorgulamadan onay vermeyin. Yaşadığım acı tecrübelerimden dolayı söylüyorum.

• Eskiletor E kullanıcısına yanıt
    Bu konuda hepsiburada garanti veriyor imei ve garantide sorun çıkarsa telefonu değişme yada iade şansı gerisi dediğin gibi çokta güvenilir değil. Ayrıca şunu da söylemeden geçemicem telefonu zor getiriyorlar teknik destek için gerekli malzemeyi nasıl temin edicek bunlar değişim neyle yapacaklar telefonlar garantisiz size söylim. Yazılımsal anlamda destek vermekten öteye gideceklerini sanmıyorum. Gercek bir distribütör xiaomi için devreye girmezse garantisiz kullanacaksınız. Bu fiyatları da vermeyin 1700 bandına inecektir. Garantisiz ürüne bu paralar çok. Birşey olsa para ile bile yapılmayacak. 1700 bandına düştüğünde almayı planlıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiletor E kullanıcısına yanıt
    IMEI kaydı aynı gün olan birşey değil sürüyor biraz, garanti konusu her zaman için şüpheli ortada da kalabilirsiniz sıkıntıda çekmeye bilirsiniz. Kafam rahat etsin diyorsanız iPhone 7 alabilirsiniz

• Cüneyt K. kullanıcısına yanıt
    Sanki çok uygun fiyata gelmiş gibi herkes saldırınca ne yapsınlar

1700 e düştü mü alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanıncipsi

1700 e düştü mü alırım.

iyi de dolar 1-2 hafta oynadı. dolar artınca zam yaptıysa dediğiniz doğru da o olmamışsa neden düşürsün adamlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanıncipsi

1700 e düştü mü alırım.

bu telefonun fiyatı 2018 yılı başından önce 1800 bandının altına düşmez. düşmesini bekleyenler çok bekler.
  • Mi6 kullanıp Turkcell kullananlar HDSES yazıp 2222 ye yollayabilir mi? Volte özelliği kullanılabiliyor sanırım.

Birde telefondaki APN ayarlarını paylaşabilirsiniz? Büyük ihtimal ims filan yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: MüdavimBey

pasaport kayıtsız türkiyede 4 ay kullanırsın bu süre zarfında türkiyeden kendi edevletinden kredi kartı bilgilerini girerek ödeme yapıyorsun pasaport bilgilerini de giriyorsun 150 liraya tüm kayıt işi oluyor tanıdık pasaport varsa

hocam peki bir passaport ile gps cihazdan 1 adet mi kayıt edbilirim ? 3 adet lazım da bana
  • ThesadisT kullanıcısına yanıt
    öncelikle halihazırda garanti firmaları bunlar. işlerini iyi yapıyorlar demiyorum ama zaten her türlü araç ve gerece sahiplerdir. kastınız yedek parça ise, telefonu getiren yedek parçayı çok rahat getirir. ayrıca oldu da yapamadılar, bu sizin probleminiz değil ki, garanti firmasının problemi. 20 iş günü sonunda paranızı geri alırsınız. uğraştırabilirler ama sonunda paranızı alırsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 pasaport 1 cihaz

aynı cihazda 2 imei varsa ikisi de kayıt olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aqhuan

öncelikle halihazırda garanti firmaları bunlar. işlerini iyi yapıyorlar demiyorum ama zaten her türlü araç ve gerece sahiplerdir. kastınız yedek parça ise, telefonu getiren yedek parçayı çok rahat getirir. ayrıca oldu da yapamadılar, bu sizin probleminiz değil ki, garanti firmasının problemi. 20 iş günü sonunda paranızı geri alırsınız. uğraştırabilirler ama sonunda paranızı alırsınız.

Kime ne vermiş o servisler bir araştırın paranla rezil olma bunun adi başka birşey değil. Ben diyorum alıyorsanız garantisiz diye hesap ederek alın. Hepsi hikaye o firmaların. Zaten herşeye kullanım hatası diyecekler. Garanti olayı saçma geliyor bana. Şansına sağlam çıktı ise kullanırsın. Ha diğer garantiler farklı mı onlarda aynı b.kun laciverti. Elden daha uygun fiyata bulunuyorsa almak daha mantıklı hiç bir farkı yok bence.

• Yurtdışında jd.com da 4milyon 5milyon arası ön sipariş var çıkış fiyatına. yani o ön siparişler erise fiyatı düşer. tabi kendi sitesindede on sipariş de var.Piyasasi çok var şuanda bi plusi falan çıksada fiyatı düşse.

• Nereden baksanız en az 750 TL fazlası var.
  • Malın fiyatı belli, 2000'den alıp fiyatı düşmez diyenler stok sıkıntısı bitsin o zaman görecekler. Benim telefona ihtiyacım var ama 1500-1600 bandına gelince alırım. En geç Eylül gibi de o fiyatlara iner dolar çok oynamazsa.

Gerçi Dolar 4 olsa, 350*4=1400 ediyor. Valla bizi iyi öpücekler, ederi şu an ki Mi5 fiyatı bunun da demekki.
  • Yüzde 60 kar yapıyorlarmış çok komik bol keseden salla en ucuz yurtdışı fiyatı tomtopta 410 dolar yani 1464 tl 366 tl ötv ekleyelim yani %25 = 1830 263 tlde kdv ekleyelim yani %18 =2.093 tl yani öyle yüzde 60mış kar falan yok sallamayin şimdi kendi resmi fiyatından hesaplayalım yani 363 dolar resmi fiyatı kar paysız fiyat

1296 tl üzerine 324 tl ötv koyuyoruz =1620 üzerine 18 ötv =1853 tl yani bu saf fiyatı bugünün dolar kuruyla kısacası Yüzde 60 falan kar yok tarafınizdan element uydurmayın gitti gidiyor dada 100 tl maxipuan fırsatı var yani adamların telefondan en fazla 100tl kar yapıyor kapi? ne zaman dolar düşer o zaman ucuzlar

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.