Şimdi Ara

Xiaomi Mi6 İçin Sıcak Fırsatlar (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.742
Cevap
82
Favori
342.057
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://m.youtube.com/watch?v=wcL4VSbBQqE

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozbi kullanıcısına yanıt
    İlk sayfalara bakarsan konunun saçma bi yola gittiğini yazdığımı görürsün. Ayrıca tavsiye yada bilgi isteme yeri burası değil, telefon bölümü. Forum kullanmayı bilmiyorsun bari başkasına ahkâm kesme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizisyen

https://m.youtube.com/watch?v=wcL4VSbBQqE

Zenginin malı züğürtün çenesi olayı yani

Ya o bu değil de 2000-2300 vermek harbi koyuyor. Ne anlamı kaldı xiaominin

• Son durum bu şekilde, beklemeye devam.

Xiaomi Mi6 İçin Sıcak Fırsatlar

Edit: n11 kuponları bugün için geçerli, telefon33 ve telefon77 yazarak ekleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnlyAnanas -- 14 Temmuz 2017; 17:38:40 >
  • 1600-1700 lere düşerse alınır yoksa bu fiyattan alan ya telefonu ihtiyacı vardır ya da fazla para vermek koymuyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnlyAnanas

Son durum bu şekilde, beklemeye devam.

Xiaomi Mi6 İçin Sıcak Fırsatlar

Edit: n11 kuponları bugün için geçerli, telefon33 ve telefon77 yazarak ekleyebilirsiniz.

Agustos sonu 1700-1600 olur gibi

• 1989+ kilif+5Tl kargo 2004 TL

2004-77=1932-50 axes=1882 TL son durum bu.

2000e alan enayi olmadı mi daha şimdiden. 11 Kasım'da min. 1700 e mal edeceğiz minimum diyorum.

Acelesi olanlar hariç tabiki.

• 1500 den fazla vermem kasım~Aralık gibi kupon çek banka kampanyası ile 1500 altına alınabilir.

• 128gb siyah 2100 liraya düşürebiliyor 16 temmuzda alınırsa

-N11 hediye çeki verdi haftasonu100 yazarak ekleyebilirsiniz

-16 temmuzda maximum kampanyası başlıyor maximum mobil ile 75tl puan geliyor

Yani 2000 lira üstü alışverişe 175 lira indirim yapılabiliyor. Tabi bu hediye çekleri banka kampanyası ile birleştirilebiliyorsa.

Bu kampanyayı diğer kampanyalarla birleştirebilir miyim?

Kuponlar, n11.com’da yer alan diğer kampanya ve kuponlarla birleştirilemez.

• OnlyAnanas O kullanıcısına yanıt
    Hediye çekleri ile banka puanları birleştirilebilir..
  • gold dan bu telefon alınır mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadima

quote:

Orijinalden alıntı: vampirelf

Bu telefonu bu fiyata alan enayiler sıcak fırsatlardan uzaklassin bence.

Adamlar %50 karla garantisiz cihaz satıyor.

Eylüle kadar bekleyin 1500 e satarlar

Yurtdışında 450 dolara satılıyor. Yani 1600 TL civarında.
    Bu dolar kuruna göre bu donanıma sahip bir cihaz için fiyat gayet iyi.
    Insanlara enayi demeden önce ekonomi haberlerine bir göz at.

Son durum cepport n11 1949 TL

100 TL n11 kupon 75 TL maxipuan 1775

Ah beklemeyin alın diyen aceleyle alan enayiler ah daha bir hafta geçmeden dediğim fiyatlara alınmaya başlandı.

Aceleye gerek yok bekleyin 1600 civarında yaz sonuna hepimizin alacağız.

• ciddi ciddi dh kendi videosunda 128lik modeli 1750 liraya almışlardı çinden. burdaki fiyatından aşağı yukarı 400-500 lira ucuza. banka kampanyaları, kuponlar, çekler ile gayet iyi bir seviyeye gelecek. ayrıca lansman fiyatından bulmak gerçekten çok zor onu baz almak biraz mantıksız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar fiyat gerçekten pahalı acelemiz yoksa almayın.

• Stok sıkıntısı bitince lansman fiyatlarından toptan alıcılara satış yapılacak ve ozamqn 1600 lerden alacağız çek bonus derken telaşa mahal yok.

• 2250-100-75=2075 TL N11 den 128 GB modeli alabilirsiniz Ah acelesi olmadan 2500 Tlye Hepsiburadadan alan enayiler ah bi bilen sözü dinleseniz bu kadar kazık yemezdiniz. Bi de artis artis bu fiyatlar çok iyi daha düşmez hemen alın diyen saflar vardı sanki cep telefonu bayisi gibi.

425 TL kerizlik vergisi vermiş oldunuz. Bekleyin ağalar bekleyin Kasım'da 1600lerden 64gb 1800lerden 128gb model alacağız.

• Adamın parası varki alıyor arkadaş bende bunu anlamıyorum zenginin parası züğürdün çenesini yorar derler ya işte o mesele, yalnış anlaşılmasın o fiyattan mi 6 aldığım falan yok ama şu fiyattan alınmaz de geç alanları böyle nitelemek acizlikten başka birşey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cannicus -- 15 Temmuz 2017; 12:31:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cannicus

Adamın parası varki alıyor arkadaş bende bunu anlamıyorum zenginin parası züğürdün çenesini yorar derler ya işte o mesele, yalnış anlaşılmasın o fiyattan mi 6 aldığım falan yok ama şu fiyattan alınmaz de geç alanları böyle nitelemek acizlikten başka birşey değil.

Bende katılıyorum sana. Fikrimizi beyan edebiliriz pahalıda diyebiliriz ama kimsenin keyfi bizi ilgilendirmez. Sana bana büyük para gelen miktarlar bazılarına çerez parası geliyor. Bu yüzden bu fiyattan alan maldır aptaldır vs.. demek bence yanlış. Sen fiyata bakarken o adam telefonu eskitiyor olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: ThesadisT

quote:

Adamın parası varki alıyor arkadaş bende bunu anlamıyorum zenginin parası züğürdün çenesini yorar derler ya işte o mesele, yalnış anlaşılmasın o fiyattan mi 6 aldığım falan yok ama şu fiyattan alınmaz de geç alanları böyle nitelemek acizlikten başka birşey değil.

Bende katılıyorum sana. Fikrimizi beyan edebiliriz pahalıda diyebiliriz ama kimsenin keyfi bizi ilgilendirmez. Sana bana büyük para gelen miktarlar bazılarına çerez parası geliyor. Bu yüzden bu fiyattan alan maldır aptaldır vs.. demek bence yanlış. Sen fiyata bakarken o adam telefonu eskitiyor olacak.

İşte kapitalizm bu zengin olduğunu sanan aptallardan beslenir.

Allah'a şükür evime karı koca 9000 para giriyor ev arabam var ama hiçbir zaman keriz olmadaim kazık yemedim. Fiyatı yükselten enayiler yüzünden kazık yemek istemiyorum amacım bu.. Zaten zengin adam S8 iPhone varken mi6 almaz merak etmeyiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vampirelf -- 15 Temmuz 2017; 13:26:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vampirelf

quote:

Orijinalden alıntı: ThesadisT

quote:

İşte kapitalizm bu zengin olduğunu sanan aptallardan beslenir.

Allah'a şükür evime karı koca 9000 para giriyor ev arabam var ama hiçbir zaman keriz olmadaim kazık yemedim. Fiyatı yükselten enayiler yüzünden kazık yemek istemiyorum amacım bu.. Zaten zengin adam S8 iPhone varken mi6 almaz merak etmeyiniz.

Hocam kapitalist düzen senin benim telefon almam ile düzelicekse almayalım tamam bekleyelim. Bunun düzenle alakası yok insan ile alakası var. Çok zengin olup bir ekmek arası döner yemeden akşam edip evine giden arkadaşlarım var. Bu tamamen keyif nefis meselesi. Telefonda o şekil. Yani insanlara böyle sıfatlar takarak bir yere varilmaz. Ben o şekil düşünüyorum. Sende farklı düşünebilirsin onada saygım var. Ama herşey saygı çerçevesi içinde yapılmalı eleştiride de saygılı övgüde de saygılı olmak gerekir.

Edit: Birde S8 İphone olanda alıyor hocam tamamen insana kalmış. Geçen aldı arkadaşım iphone 7 si varken. Kullanamadı hediye etmiş akrabasına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThesadisT -- 15 Temmuz 2017; 13:43:6 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.