Şimdi Ara

Xiaomi Mi6 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (1517. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.944
Cevap
281
Favori
1.548.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15151516151715181519
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam 6 saatlerim geçiyorsa bence şu an için pile dokunmayın

Daha sonra performans kaybettiğini değiştirirsiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • receep 32 R kullanıcısına yanıt

Evet haklısınız hocam, bayandan aldım hiç oyun oynamamış o yüzden batarya durumu iyi galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iscoo I kullanıcısına yanıt
    Günün sonunda 6 saatlerim geçebilmek cidden ortalamanın üzerinde hocam
    Sizin kullanımınıza Görem ortalama 1 yıl içerisinde bu süre Artık yavaş yavaş düşecektir

Bende cihaz bir buçuk yıllık iken ikinci el almıştım ve ortalama 7.30 8.00 saatleri görüyordum

Yaklaşık 2 yıl kullandım pek de dikkat etmedim artık sakin kullanımdan wi-fi ile 6 saatleri yinem zorluyordu bazen Ama çoğu zaman 5 saat veriyordu
    Sonra zaten türlü sorunlardan dolayı cihazı sattım

Evet mesajlarınızı gördüm baya çektirmiş size cihaz 😄, deji kullandınız mı 6 aydan sonra kötü oluyo diyenler var, orjinal bulunur mi 6 bataryası ondan al diyende oldu kararsız kaldım açıkçası. Kaça sattınız ve şuan ne kullanıyorsunuz hocam

Eh biraz öyle oldu ama ne olursa olsun Bu cihazın yeri ayrı

Orjinal pil bulunsa bile yeni üretim olması lazım yoksa raf ömürleri dolmuş olacaktır

Deji kullanmadım ama tavsiye ederim 6 ay sonra performans düşüyor mu bu konuda bir şey diyemem kullanmadığım için ama düşse bile batarya 1 yıl garantili
    Kullananlardan duydum gördüm firma sattığı ürünün arkasında sonuna kadar duruyor, en ufak bir sorunda gönderiyorsunuz ücretsiz değişim yapıyor içiniz rahat olsun
    Şu an için orijinal pil size sorun çıkarana kadar devam edin baktınız günü çıkarmamaya başladı, deji alıp devam edin derim ben

Teşekkür ederim bilgiler için, evet cihazın yeri ayrı küçük ekranlı ve performanslı bir cihaz istiyodum şuan için fazla fazla karşılıyo beklentilerimi, yalnız kulaklık girişi de olsaydı harika olurdu

Pardon mesajın sonunu görmemişim hocam🙂

Güç tuşu ve ses tuşları arızalı bir halde 1000TL ye verdim hocam telefoncuya
    Şu anda Samsung s10 Plus kullanıyorum

Maalesef kulaklık girişi büyük sıkıntı
    Ne demek rica ederim hocam

İyi fiyata satmışsınız hocam kaç ay olmuştu satalı

Bence de o haliyle İyi fiyata gitti hocam, 13 Ocak'ta verdim

Evet hocam bide telefoncuya çok iyi fiyat yani, bende uzun süre kullanmayı düşünüyorum inşallah sizin yaşadığınız gibi olaylar başıma gelmeden😄

Inşallah sorunsuz bir şekilde uzun süre kullanırsın hocam bence bir 2 yıl daha günlük kullanıcıyı çok rahat götürür

Bende düşünmüştüm 700 800 falan derse telefoncuya satmam diye ama cidden güzel bir fiyat verdim hatta dedi ki tuşlar sorunsuz olsa 1300e alırdım

Evet hocam günlük normal kullanıcıyım çok bişey aramıyorum, batarya ömrü azaldığında yenilerim sadece o kadar.

Vay be demekki telefoncular da değerini biliyo telefonun😄 onlarda iyi fiyata satıyolardır büyük ihtimalle bu zamanda bile iyi fiyat ediyo

Denemek için bende mi sorsam bi telefoncuya acaba 😄

• Hocam birde bu hızlı şarj batarya ömrünü azaltır mı ve ghost screen ne kadar sonra oluşuyor, ekran paneline bakamadım telefonun

Sorhocam bir şey kaybetmezsin
    128 lik için konuşuyorum en az 1500 e satıyorlardır

Ghost screen Duruma göre değişir hocam Eğer sorunlu panel var ise çıkma ihtimali çok yüksek ne zaman çıkacağı hiç belli olmaz
    Önceden hangi panel takılı olduğuna baka biliyorduk ama güncellemeler ile şuan bakamıyoruz
    Benim 1 defa çıktım Garanti'den ücretsiz ekran değişti sonra yine çıktı uğraşmadım

Hızlı şarjın Bence de uzun vadede zararı var ama büyük kolaylık sağlıyor
    Hatta Eğer elinizden hızlı şarj desteği olmayan bir adaptörü var ise Onunla birkaç gün şarj ederseniz bataryanın daha uzun dayandığını göreceksiniz

Bende bakıyorum bakıyorum yazmıyo panel demek bakmayı kapatmışlar.

Evet hocam zaten aldığımdan beri evde olduğum için hızlı şarj desteklemeyen adaptörle şarj ediyorum o yüzden mi böyle uzun gidiyor acaba şarjı 🤔

Denemeden bir şey demek zor hocam Aman Bence illaki fark olacaktır
    Ama yine de elindeki cihazın pili cidden sağlam

Evet deniyicem farklı başlıklarla, aynen hocam satan kişi cidden fazla yormamış cihazı 4 yaşına girdi çünkü

• Fokfe F kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam, çift tıkla ekran kapatma olduğu da söylüyor ayarlar da klasik tema olmasına rağmen olmadı bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslanrecep -- 26 Nisan 2021; 9:36:47 >
  • 
Sayfa: önceki 15151516151715181519
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.