Benim de haziranda 4 sene olacak. Suya düşürdüm, sonra kontrol etmek için ve ahize ses problemi, şarj soketi sorunları için açtım. Yurt içinden şarj kartı aldım, ses vermedi kulaklıktan. Çinden getirttim, o da ses için uymadı, yüksek ses verdi. Bunlarla uğraşırken orijinal şarj soketinde anten soketini kırdım yanlışlıkla. Xiaomi nin kötü tarafı dışarı orijinal parça vermiyor. Sadece kendi sevisine götürünce bulunuyor. En kötüsü kameranın mercekleri üstünde oluşan tozu silmek için uğraşırken siyah lekeler çıktı. Lekeli çekiyordu kamera artık. Düzeltmeye çalışırken hepten bozdum. Şu an kamerayı değiştirmiş, orijinal şarj soketi bir şekilde kendim onarıp, ahize sesi için de ön kısımda yer alan toz bezini başka telefondan değiştirip yoluma devam ediyorum. Telefon çok sağlam çıktı gerçekten, bunca badireden sonra hala çalışması kaliteli üretildiğinin göstergesi. Ayrıca günümüz sistemlerini bile karşılayacak seviyede. Bartaryası da bir günü çıkarıyor hala. Tabi oyun oynamıyorum Batarya durumunu kendi testinde, cpu-z, aida da hep good olarak görüyorum. Yüzde olarak gösteren hangisi? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 8 Mayıs 2021; 12:40:31 > |
Xiaomi Mi6 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (1519. sayfa)
-
-
Şuradan bakabilirsiniz.
tech in deepXiaomi Pil Sağlığını Kontrol Etme - Tech in Deephttps://www.techindeep.com/tr/xiaomi-telefonunuzun-pil-sagligini-nasil-kontrol-edersiniz-53413
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Inşallah uzun yıllar kullanmaya devam ederiz. Aşağıdaki linki incelersiniz yüzdeyi görecekseniz.
tech in deepXiaomi Pil Sağlığını Kontrol Etme - Tech in Deephttps://www.techindeep.com/tr/xiaomi-telefonunuzun-pil-sagligini-nasil-kontrol-edersiniz-53413
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gamer4fun4
Inşallah uzun yıllar kullanmaya devam ederiz. Aşağıdaki linki incelersiniz yüzdeyi görecekseniz.
https://www.techindeep.com/tr/xiaomi-telefonunuzun-pil-sagligini-nasil-kontrol-edersiniz-53413Sanırım bende, telefon tamir için bataryayı çıkardığım için sonuçlar yok. Ya da başka nedeni var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam ben Accubattery uygulamasını kullanarak baktım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: IscooHocam ben Accubattery uygulamasını kullanarak baktım
Yükledim ben de dediğinizi, daha önceden de bakmıştım oradan. Şarj az kalmıştı 20 altı. Kurulu iken program %100 şarj ettim. Sağlık olarak %78 yazdı. Önce yüklediğimde aylar önce, 80 üstündeydi sanırım. Şimdi düşmüş. Sanırım batarya değiştirme vakti iyice yaklaştı. Fakat böyle bile gayet yeterli benim için.
Bu arada %20 altına düşmemek, %88 üstüne çıkmamak batarya ömrü açısından iyi bir kullanım. Ayda 1 ya da 2 kez full şarj ve deşarj da yapmak lazım.
-
2. elde 128 GB'lık (seramik olmayan) Mi 6'lar kaçtan gider? Orijinal haliyle ve tamir yüzü görmemiş şekilde. Hepsiburada 800 TL veriyor açıkcası pek işime gelmedi.
-
Bana şuanlık yetiyo günü çıkarıyo ama ben yüzdelere hiç dikkat etmiyorum ya ne zaman ihtiyacım varsa takıyorum çıkartıyorum
Hocam 1 ay önce yazsaydınız alabilirdim cihazı sizden 😄
quote:
Orijinalden alıntı: snoppy2. elde 128 GB'lık (seramik olmayan) Mi 6'lar kaçtan gider? Orijinal haliyle ve tamir yüzü görmemiş şekilde. Hepsiburada 800 TL veriyor açıkcası pek işime gelmedi.
Açıkçası o fiyat iyi bence. Kıymetini bizim gibi bilenler zaten o paraya elden çıkarmak istemez. Fakat almak isteyen de o paraların üstünü vermek istemez 4 yıllık telefona. Ben zaten ilk aldığımda 4 seneden önce değiştirmem diye ön görüm vardı. Şimdi parça değişimleri ve tamir ile fiyatı düşeceğinden az paraya satmam. Sinekten yağ çıkarmaya devam en az 1 sene daha... = )
Sizde pil sağlığı %25 görünüyor. Telefon 1 günü çıkarabiliyor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Gamer4fun4
Sizde pil sağlığı %25 görünüyor. Telefon 1 günü çıkarabiliyor mu?Nerede yazıyor? Ben hep good ya da %78 olarak gördüm. 1 günü rahat çıkarıyor.
Yanlış baktınız galiba:
- MB_00: Kalan pil gücü
- MB_06: Pil sağlığı durumu
- MF_02: Tam döngü şarj sayısı
- Pil Sağlığı Yüzdesi Alma: MF_05 ÷ MF_06 × 100
Bende şarj o an 25 deymiş demek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 9 Mayıs 2021; 22:18:11 >
Evet hocam haklısınız, ben yanlış görmüşüm. Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Telefonumla biriyle konuşurken karşı tarafı duyamıyorum resmen.
Ahize mi bozuldu yoksa ayarlarla düzeltebilir miyim.
Benzer sorunu yaşayan var mı?
Yıllar geçtikçe ahize ızgarası tıkanıyor. Enjektör iğnesi ile delikler açarsanız düzeliyor. Ben böyle buldum çözümü. Ama ıslaklığa karşı dayanımı azalabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: superstarr1907
Telefonumla biriyle konuşurken karşı tarafı duyamıyorum resmen.
Ahize mi bozuldu yoksa ayarlarla düzeltebilir miyim.
Benzer sorunu yaşayan var mı?Mi 6 nın kronik sorunu. Altta yazdıklarım dışında çözüm bulmanız biraz zor. Ya da geçici oluyor. Arkada kalan en az 300 sayfada aynı sorunu yaşayanların yaptıklarını okuyabilirsiniz.
Telefon içini açma şansınız varsa ahize önündeki koruma bezini değiştirmeniz lazım. Eğer üstten delerseniz altta hoparlöre de zarar verme ihtimali var. Telefon, kozmetik olarak kötü görüntülü olur ve sıvı sıçramasına da dayanıksız hale gelir.
Garantisi devam ediyorsa garantiye gönderin. Elinizden bu işler geliyor ise kendiniz yapın. Yapamazsanız bildiğiniz, ya da yakınınızın güvendiği bir teknik servise yaptırın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 11 Mayıs 2021; 1:39:0 >
-
Telefonum 1.5 mt mesafeden sert zemine ekran yere gelecek şekilde düştü. Ekranda birşey yok fakat arka ana kamera içten çatlamış. Sadece kamera modülü satan var mı?
GG, N11'den falan alabilirim ama önceliğim orjinal olduğu için buraya yazıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -AhmtOzdmR- -- 20 Mayıs 2021; 13:1:55 > -
Lineage os 18.1 resmi sürüm cikmis. Android 11
quote:
Orijinalden alıntı: AtesGunes
Lineage os 18.1 resmi sürüm cikmis. Android 11hocam bir link alabilir miyiz ?
-
https://forum.xda-developers.com/t/official-lineageos-18-1-for-xiaomi-mi-6-sagit.4283633/
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X