< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xiaomi Mi6 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (1521. sayfa)
-
-
kulaklık sıkıntı wifi ve blutut çakışması yüzünden. benim a3 te de aynı sorun var. modem de 5ghz varsa aktif edin sorunu çözer. tabi mi 6 da 5ghz destekli mi bilmiyorum. desteklidir herahlde
-
Destekli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selamlar herkese, Xiaomi Mi 6 telefonumda uzun zamandır kapanıp açılma problemi vardı ama bir şekilde idare ediyordum ama dün uzun süre donma ve takılma oldu sonra da tamamen gitti, baya büyük bir problemi var sanırım şimdi hiç açılmıyor bazen tuş ışıkları yanıyor ama ekrana bir şey gelmiyor. Ankara'da arızayı tespit edip her türlü arızada yardımcı olabilecek servis öneriniz var mıdır? Forumda başka başlıkta da vardır belki ama önce buraya sormak istedim.
-
Ayarlarda yüklü uygulamalara girip, tüm yüklü uygulamalar listesinden Google play hizmetleri ve Google play store uygulamalarında depolama alanı ve ön bellek verilerini silin.
Google play store uygulamasını devre dışı bırak veya güncellemeleri kaldır seçin
Yeniden başlatıp mağazaya girin
Merhaba
1-Kulaklık sorunu, Wifi ile Bluetooth un 2.4ghz bandını kullanması kaynaklı gibi ve çözüleceğini sanmıyorum.
Arabamdaki xiaomi yi-dashcam e Wifi ile bağlanmak istediğimde telefonun Bluetooth unu kapatmak zorunda kalıyorum.
Telefonda Wifi yi kapatıp kullanınca kulaklığı sorun olmayabilir belki.
2- Eşim de mi6 kullanıyor, 4. seneye yaklaştık kullanımda. Geçen yaz tatilde su kaçtı, sonra tlf durduğu yerde şarjı bitmişti. Ses kısma tuşu basılı kalmış bir şekilde su sebebiyle. Tlf u açarken boot loader ekranına geçiyordu. Bir şekilde denk getirip açtım, sonra da sürekli kamerayı açıyordu kısayol ayarlı olduğu için. Kısayol kaldırdım, sonra sesi kısmaya başladı sürekli derken tuş artık çalışmaz oldu. Ses kısmayı ekrandan yaptı uzun süre. Yani demek istediğim su kaçınca ne olacağını kestirmek zor, garip ama sonradan birşeyler de olabilir.
Telefonun pilini ve ses&güç tuşlarını değiştirdim kendine geldi.
3-Benim telefonumda ahize sesi çok az geliyordu, telefonu açmadan fırça, bant vs birşeyler denedim internette anlatılanlardan. Hiçbiri işe yaramadı. Geçenlerde içini açtım, ahizeyi kaldırıp altında kalan tekstil filtreyi dikkatlice kestirip aldım. Arkasını fırça ile temizledim. Kalıplaşmış kirler çıktı. Izgaradan arka taraf görünmüyordu başta, temizledikten sonra arkadan tutulan ışık görünür hale geldi. Telefonun pilini de değiştirip kapattım. Ahize sorunu düzeldi.
Bizim telefonların da üst köşede kapak aralık duruyordu, açması çok basit oldu arka kapağı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Yüz tanıma özelliği var mı, veya açılıyor mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ttec'in QC3 olanı güzel bence. 1.5 yıldır sorunsuz kullanıyoruz.
Yok olmaz olmaz. Hem olsa bile neyi benzeyecek ki?
2. versiyonu dediyseniz, en boy oranı benzeyebilir. Bu ölçüleri arayanlar var hala. Kamera, işlemci ana güncellemeleri ile bence peynir ekmek gibi satar. İlk önce ben düşünürüm.
Arkadaşlar merhabalar, bataryam artık fazlasıyla az gitmeye başladı, orjinal bataryayı serviste taktırabiliyor muyuz?
Tavsiyeniz ne yöndedir, Ankara'da yaşıyorum. sağlam batarya olması tercihim, illaki değişim yapanlarınız olmuştur tavsiyelere açığım.
Ayrıca telefonum düştükten sonra sol üst köşede hava kabarcığı gibi bir şey oluştu, ben tamperli cam sandım söktüm ama ana camdaymış:) bana etkisi yok ama büyür mü zararı olur mu acaba ?
resmi başka konudan ekleyemedim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kagan06 -- 8 Temmuz 2021; 15:12:7 > -
Merhabalar bugün telefonumun başına bir haller oldu
Normal kullanırken telefon birden kapandı, henüz şarjı %17 idi kapandığında, bir saat kadar açılmadı ardından açıldığında ise fast boot modunda takılı kaldı. Daha sonra telefon açıldı ama bu kez de şarj etmiyor, farklı şarj cihazları ile denedim şarj %3'ten ileriye gitmiyor. Ne yapmalıyım bu durumda?
-
slm arkadaslar mi6 telefonum kendi kendine resat atmaya basladi mi yazisi geliyor tekrar resetliyordu bende fastbot moduna alip twrp yukledim telefon acildi 15-20 dakka sonra yine mi yazisi gelip gitmeye basladi tekrar fastbot moduna aldim virus bulasmis olabilir diye rom atim hemde sifirlasin uzun zamandir rom atmamistim buseferde fastbot gelip gidiyor surekli reset atmaya basladi fastbotta hic kalmadan tekrar rom denemesi yaptim suan hic tepki vermiyor sarjda olmuyor ne yapmam lazim
quote:
Orijinalden alıntı: jaws01
slm arkadaslar mi6 telefonum kendi kendine resat atmaya basladi mi yazisi geliyor tekrar resetliyordu bende fastbot moduna alip twrp yukledim telefon acildi 15-20 dakka sonra yine mi yazisi gelip gitmeye basladi tekrar fastbot moduna aldim virus bulasmis olabilir diye rom atim hemde sifirlasin uzun zamandir rom atmamistim buseferde fastbot gelip gidiyor surekli reset atmaya basladi fastbotta hic kalmadan tekrar rom denemesi yaptim suan hic tepki vermiyor sarjda olmuyor ne yapmam lazimaynı durum başıma gelmişti telefon power tuşundan nem kapmış olabilir deme saçma diye evet öyle yada power tuşun bozulmuştur bu telefonda kronik power tuşunu ne zaman yaptırdım bu sorunla bir daha karşlaşmadım
power tuşunu cımbız gibi birşeyle dışarı doğru hafif çek içe göçmüş olabilir temas sorunu olabilir sonra uzun sğre şarja tak olmadı telefoncuya götür büyük ihtimalle power tuşu kaynaklı sorunun.
-
Ben de bir benzer durumu yaşamıştım Güç tuşu hafif bir nemden dolayı bozulmuştu
Tuş Sürekli kendi kendine bastığı için sürekli kendisini yeniden başlatıyordu cihaz
quote:
Orijinalden alıntı: receep 32
Ben de bir benzer durumu yaşamıştım Güç tuşu hafif bir nemden dolayı bozulmuştu
Tuş Sürekli kendi kendine bastığı için sürekli kendisini yeniden başlatıyordu cihazyazilim attim suan hic tepki vermiyor sadece bildirim isigi yanip sonuyor pc yide gormyor hocam
Cihazı yeni aldım da kullanabileceğimiz en iyi rom hangisi? Mümkünse hatasız olsun yazılımı. En azından çalışmayan özelliği olmasın diye diyorum.
Stock rom
Mi6 dan sonra ne alabiliriz? İşlemcisi güçlü, mi6 gibi uzun vadeli, f/p ürünü olan ürün nedir sizce? Note 10 pro işlemcisi düşük mesela sd 732g (sd835 az farkla geçiyor) amoled ekran,hızlı şarj,kamerası vs. Poco x3 pronunda özellikleri güçlü ama tasarımını gerçekten beğenmedim. Önerileriniz nedir? Sd 888, 870, 865 işlemcili uygun fiyatlı telefon kaldı mı?
Merhaba arkadaşlar elimdeki mi6 128/6gb telefonu satıyorum telefon jdi panel, bataryası değişmedi rom yüklenmedi, sadece arka camı kırılmıştı onu yan sanayi bir parça takmıştım ilgilenenler pm atabilir ankara içi 1300 tl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X