Şimdi Ara

Xiaomi Mi6 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (1523. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.944
Cevap
281
Favori
1.548.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15211522152315241525
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eğer gelirse mi6dan geçebileceğim tek telefon bu olur.

tamamen farklı bir tasarım. full teknoloji dolu bir telefon.

https://forum.donanimhaber.com/xiaomi-mi-mix-4-tanitildi-ekran-alti-kamera-snapdragon-888-islemci-ve-120w-sarj--150108660

• MUTAF kullanıcısına yanıt
    Her şey iyi hoş da mi altının belki de en sevilen şeyi cihazın küçük ama performanslı olmasıydı
    Maalesef yeni cihazlar çok büyük
    Mi6 dan s10 Plus a geçtiğim İlk zamanlar mi 6'nın boyutunu çok aradım
    Hatta öyle kim batarya performansı Rezalet olduğunu bile bile s10e aradım fiyatı gereksiz pahalı olduğu için almadım
    Zaten xiaomi uzun zamandır taktı 6.67 inç ekran boyutuna her çıkardığı cihaz aynı boyutlu çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi receep 32 -- 12 Ağustos 2021; 19:17:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: receep 32

Her şey iyi hoş da mi altının belki de en sevilen şeyi cihazın küçük ama performanslı olmasıydı
    Maalesef yeni cihazlar çok büyük
    Mi6 dan s10 Plus a geçtiğim İlk zamanlar mi 6'nın boyutunu çok aradım
    Hatta öyle kim batarya performansı Rezalet olduğunu bile bile s10e aradım fiyatı gereksiz pahalı olduğu için almadım
    Zaten xiaomi uzun zamandır taktı 6.67 inç ekran boyutuna her çıkardığı cihaz aynı boyutlu çıkıyor

evet.. amaç tümüyle değişiklik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenomenon

hocam benim de batarya çok eskidi. ayrıca telefon görüşmesinde ses çok az geliyor.

evofone'a fiyat sormayı düşünüyorum. eğer çok fazla fiyat vermezlerse o şekilde yaptırırım.

başka telefon alacak olsam 4 bin liraya yakın para vermem gerekiyor :/

Alıntıları Göster

Hocam cihazı babama verdim kendime de Mi 10T pro aldım, ama fazla büyük geldi cihaz.

Şarz konusu çok iyi ancak muazzam büyük cihaz onu belirteyim, tek elle kullanmak zor.

Batarya konusunda bilgi alırsanız buraya aktarırsanız sevinirim babama şuan yetiyor gibi, ama Batarya Sağlığı %62 falandı sanırım. 3 ay sonra falan biter tamamen.

Pahalıysa kendim üretim tarihi daha yeni olan deji batarya alıp telefoncuda taktırabilirim. Ama serviste takılan ile arasında büyük fark yoksa servis tercih ederim.

• Temet Nosce kullanıcısına yanıt
    En son ne zaman eu rom kullandım bilmiyorum, gayet güzel rom, bug neyin yok, hatta mi6 için orijinal rom olabilir 🤣

• Arkadaşlar Ankara'da resmi Mi servisi nasıl? Batarya değişimi yaptıracağım fakat %100 orijinal batarya takıyorlar mı bilginiz var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ztalan

En son ne zaman eu rom kullandım bilmiyorum, gayet güzel rom, bug neyin yok, hatta mi6 için orijinal rom olabilir 🤣

Sagolun. Paylastıgınız TWRP linkine giremiyorum, güvenlik hatası veriyor

• Arkadaşlar 1500 tl bütçem var. 2. elde bu fiyata en iyi ne alabilirim 1200 1300 e mi 6 almalımıyım başka öneriniz var mı ?

• Temet Nosce kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: bakgari035

Arkadaşlar 1500 tl bütçem var. 2. elde bu fiyata en iyi ne alabilirim 1200 1300 e mi 6 almalımıyım başka öneriniz var mı ?

hocam mi 6 güzel cihaz bence. işlemci/ram/kamera yeterli ancak hoparlör sorunu var.

konuşma sırasında ahizeden çok az ses geliyor.

benim 1 kere garantiden değişti, sonra yine bozuldu, sonra düzeldi. şimdi düzgün çalışıyor.

bir de bt/wifi sorunu olanlar varmış sanırım ama bende böyle bir sorun hiç olmadı.

akıllı saat, bt kulaklık ve araç içi bt cihazı kullanıyorum.

evde internete wifi ile bağlanıyorum fakat bir sıkıntı yaşamadım.

• Fenomenon kullanıcısına yanıt

hocam bende akıllı bileklik kullanıcam, kulaklığı dönüştürücü ile kablolu kullanmayı düşünüyorum ses seviyesi nasıl oluyor dönüştürücü ile denedin mi ?

• bakgari035 B kullanıcısına yanıt
    Telefon görüşmesi için yeterli olacaktır Ama müzik dinlerken ses seviyesi beni hiç tatmin etmiyordu dönüştürücü ile kulaklık taktığımda

• receep 32 R kullanıcısına yanıt

çok fazla dizi film izleyen birisiyim bu hoş olmadı :/

• receep 32 R kullanıcısına yanıt

kaliteli dönüştürücü ile aynı sesi alırsınız ama zamanla dönüştürücüler bozuluyor, ucuz yollu Bluetooth kulaklık en iysi bence, her yolu denedim Bluetooth da çözüm buldum.

• ICEBLUEE I kullanıcısına yanıt
    Hocam mi 8 Lite orijinal dönüştürücüsünü mi 8 Lite da takıyorum Bangır Bangır ses veriyor
    Bu cihaza takınca en az yüzde yirmi kısık çıkıyordu ses

• quote:

Orijinalden alıntı: bakgari035

hocam bende akıllı bileklik kullanıcam, kulaklığı dönüştürücü ile kablolu kullanmayı düşünüyorum ses seviyesi nasıl oluyor dönüştürücü ile denedin mi ?

Hocam dönüştürücü ile sorunsuz dinlersin fakat dönüştürücüler çok çabuk bozuluyor. Orj kutudan çıkan dönüştürücü çok çabuk bozuldu. Sonra başka dönüştürücü aldım o da bozuldu.

kablolu olmayan yani direkt takılanlar bozulmaz ama onlar da pek ucuz değil.

• Arkadaşlar merhaba mi6 telefonumdan çok çok memnunum. 4 yılı tamanladık arızasız sorunsuz bir şekilde. Ancak malum bataryanın ömrü dolmaya başladı. İnternette bakındım mi6 orjinal batarya diye. Hepsi sahte batarya orjinal değiller hep sahtekar domu batarya kodu bm39 olunca orjinal oluyomuş insanları enayi sanıyorlar. Orjinal batarya bulmak belki imkansız.
    Muadil olarak önerebileceğiniz kalteli batarya var mı?
    Teşekkürler

• Eskiletor E kullanıcısına yanıt
    Deji tavsiye ederim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: receep 32

Deji tavsiye ederim hocam

Deji bataryalarda NFC desteği yok sanıyorum. Deji takarsam NFC çalışır mı?

• Eskiletor E kullanıcısına yanıt
    Bu telefonda NFC sensörü bataryanın üzerinde mi yoksa harici olarak mı takılı bilmiyorum hocam

• 
Sayfa: önceki 15211522152315241525
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.