4 sene önce 1600TL ye almışım. Lineage veya MiUiTR deneyim diyorum ama bi aklımda bulaşma pişman olursun diyor. Rom atmak vs pişman olmayalım sonra. Ama biliyorum ki android 12 vs kursam uzun süre daha idare eder beni. Bu konuda yardımcı olurmusun? |
Xiaomi Mi6 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (1530. sayfa)
-
-
Hiçbi sıkıntım yok ama artık güncelleme almaması vs bi de bi kaşıntı geldi bakınmaya başladım.
Belki rom atıp güncelliğe kavuşturursam uzun süre daha unuturum bu detayı.
Ama korkmuyor da değilim.
-
güncelleme almiyor ama hiçbir eksiği yok ki o kaşıntı bana 6200 TL'ye mal oldu ve elime fazladan hicbirsey geçmedi hatta o zariflik aldığım telefonda yok eğer çöpe atılacak paranız yoksa inanın gerek yok herşey alana kadar sonra keşke devam etseydim dersiniz diye düşünüyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
En azından yazılım güncellemeyi romla halletmeyi değerlendireyim o zaman. Zaten diğer telefonların boyutlarıda çok büyük. Mi6 tam cepte taşımalık.
-
miui haricinde rom yüklerseniz miui arayüzündeki özelliklerden mahrum kalırsınız bilginiz olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bataryayı değiştirmek istiyorum. Birkaç yere sordum bazıları orijinal takıyoruz 180-250TL arası fiyat verdiler. Başka yerlere sordum yan sanayi takıyoruz 250-350TL arası fiyat verdiler. Bu batarya değişimlerinin piyasası nedir? Orijinal diyenler de sanıyorum yan sanayi takacaklar. Nasıl güvenip taktıracağım bilemedim.
-
woyax wunderbatterie türkiyeWoyax Xiaomi Mİ 6 / Mi 6 Prime Batarya / BM39https://woyax.com.tr/products/woyax-xiaomi-mi%cc%87-6-batarya-bm39-mi-6-prime
Ya deji marka ya da yukarıdaki link
Başka batarya aramana gerek yok orijinali yok çünkü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Aosp 11 deneyin derim, uzun süredir kullanıyorum, video çekerken hafif kaymalar oluyor başka sorunu yok. NFC çalışıyor, pil tüketimi iyi
MiUiTR 12.5 kurdum cumartesi günü ve telefonuma yeniden bağlandım :)
Çok güzel oldu herşey...
Parma cebimde kaldı şuan için :)
-
Kurulumu buradan detaylı anlatırsan harika olur.
Hem bizde faydalanmış oluruz hem konu biraz canlanmış olur :) Tabi zamanın varsa...
-
Valla hocam isterim ama öyle tıkır tıkır olmadı bende. Hata verdi gittim düzelttim. Bişeyler çalışmadı gittim onu buldum. Ek bişeyler ekledim vs iş biraz uzuyor öyle olunca ve toparlamasıda zor oluyor.
Diğer forumlardaki yönlendirmeleri takip etmeye çalıştım.
TWRP kur, Root dosyasını at sonra üzerinde magisk kur vs.
-
şuradada güncel bazı çalışmalar yapan birileri var.
https://forum.miuitr.info/konu/miuitr-mi-6-android11-oem-port-cok-yakinda.1668
Bilgiler:
* Android 11 sürümü üzerine MIUI13 Çin beta sürümü port edildi
* Ses değiştirme özelliği eklendi
* Ses kalitesi için lib64 kütüphanesi yolu ayarlandı
* Türkçe başta olmak üzere 9 dil seçeneği eklendi
* VoWifi ve VoLTE ekstra işlem yapılmadan varsayılan olarak kullanıma açıldı (Türkcell şebekesi üzerinden test edildi)
* Tüm MIUITR özel modlar eklendi
Hatalar:
* Dokunmatik tuş ile uyandırma çalışmıyor
* Ekran paylaşımı çalışmıyor
* NFC calışmıyor
* Tuş ışıkları çalışmıyor
* Renk şeması çalışmıyor
* Ses efektleri çalışmıyor
-
arkadaşlar merhaba,
mi6 için batarya öneriniz var mıdır? 4,5 yıldır kullanıyorum telefonu, memnunum ancak artık günde 2 kez şarj etmek durumunda kalıyorum.
batarya değiştirip memnun kalan var mı aramızda?
-
Bi önceki sürümü kurdum gayet memnunum.
Tavsiye ederim.
MIUITR 12.5
Sırada MIUI13 var bugün yarın çıkıyor. NFC en büyük eksikti ve giderilmiş sanırım.
-
Arkadaşlar yıllardır severek kullandığım mi6 telefonum suya düştü ve ekranı gitti. İçinde almam gereken resimler var. Kabloyla pcye bağlıyorum ama algılamıyor. İçindekileri nasıl kurtarırım yardımcı olabilecek olan varsa çok sevinirim.
Hocam recovery veya bootloader moduna alıp deneyin eğer cipler sağlamsa kurtarabilirsiniz
Nfc benim için çok önemli.
Aktif olursa harika olur..
İnşallah. Bende onu bekliyorum. NFC olmadan kurmam.
-
Sağolun hocam deneyeceğim.
MiUiTR 13 çıktı arkadaşlar. İlgilenenlere duyurulur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X