iğne ile ahizeyi birkaç yerinden deldim, bu kadar Şu arka kaplamayı aldım, telefoncu 5 dk da halletti, telefon daha bi güzel oldu :) https://papscover.com Xiaomi Mi6 - Siyah Deri Telefon Kaplama | Papscover Kaplamaları https://papscover.com/xiaomi-mi-6-kaplama-siyah-deri |
Xiaomi Mi6 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (1529. sayfa)
-
-
Teşekkürler hocam, iğneyi lönk diye sokup bozmamak için sordum ama lönk diye iğnelediniz anladığım kadarıyla ve bir şey de olmamış :)
Tekrar teşekkürler,
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Alt taraftaki deliklerden hangi taraftakiler mikrofon hangi taraftakiler hoparlör acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sağ taraftaki çoklu delikli olan hoparlör tek delik olan mikrofon soldaki çok delikli olan ise sadece gösteriş hiçbir şey değil
25/100 indirim çeki ile deji batarya 159.80 liraya geliyor . Bugun son gün.
TUGCES25
INDIRIMLI25
gittigidiyorXiaomi Mİ 6 / Mi 6 Prime Batarya Mucize Batarya Deji BM39 Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyorhttps://www.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-mi-6-mi-6-prime-batarya-mucize-batarya-deji-bm39_pdp_767898544
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 14 Şubat 2022; 13:52:39 > -
woyax wunderbatterie türkiyeWoyax Xiaomi Mİ 6 / Mi 6 Prime Batarya / BM39https://woyax.com.tr/products/woyax-xiaomi-mi%CC%87-6-batarya-bm39-mi-6-prime?variant=39268868980890
Bu ürün de deji markaymış yazdıklarına göre üst versiyonmuş. 168 tlye geliyor alsam mı karar veremedim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
DEJİ 550 DÖNGÜ
WOYAX 800 DÖNGÜ
WOYAX;
Wunderbatterie- Technologien GmbH
Eylauer Str. 13, 10965 Berlin Germany
Türkiye: Musalla Bağları Mahallesi
Şehit Ahmet Değerli Sk. No:46/B
Selçuklu / Konya
DEJİ;
Telefon: 0850 840 4 222
Adres:TÜRKİYE: Mucize Batarya Teknolojileri San. Tic. A.Ş. ALMANYA: Wunderbatterie-Technologien GmbH.
Türkiye: Musalla Bağları Mh. Şehit Ahmet Değerli Sk. 46/B Selçuklu/Konya | Almanya: Eylauer Str. 13 Berlin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 19 Şubat 2022; 18:54:22 > -
Yani şirket aynı
hocam kindle a ile kindle b diye ayrı ayrı satılıyor hangisini almalıyız farkı nedir
tempered cam tavsiyesi olan var mı arakadaşlar
-
arasıondaki farkı bilimyorum ama a kind benim cihaz için uyumluydu.
-
Zore
4 senedir kullanıyorum sıfır sıkıntı canavar gibi.
Fakat az biraz gıdıklanmaya başladım. Arayış içindeyim. Telefonda batarya dahil hiç bir şikayetim yok ama yenilesemmi acaba diye düşünüyorum.
Yada telefonu yeniden sevdirecek ek bişeyler lazım. Yazılım atma root vs bişeler mi denesem? Ne önerirsiniz?
Mesela iphone ve bazı androidlerde olan ekranın altındaki çizgiyi getiren bi sürüm var mı? Tuşlardan bağımsız kullanım sunan. Var mı bilgisi olan bi arkadaş?
Veya önereceğiniz bi yazılım vs.
-
Ek olarak TWRP ile MiuiTR 12.5 yükleyebilmem için yardımcı olacak bi arkadaş var mı acaba?
NFC vs çalışacaksa tabi.
-
-
Custom romlara bulaşmamanı öneririm hocam
Valla hocam bi aklım öyle diyor ki telefonla ilgili en ufak bi sıkıntım yok. Bi aklım da yenilik istiyor. Telefonu değiştirmektense böyle bi macera bi süre beni oyalar gibi ama çok kararsızım.
Telefonu değişmeye kalksam öyle 10bin seviyelerine çıkamam. Alacağım ciaz max 6-7 bin olur. Ki o zaman da elimdekini 1500 e fln satabilmem gerekir.
6-7bin civarına da ne alınabilir bakıyorum ediyorum ama hep bi kargaşa. Mi11 Lite baktım power tuşu ve parmak izinde ciddi problemler okudum soğudum.
Bilmiyorum napıcam :)
-
hiç boşuna masrafa girmeyin. Premium cihaz olmadığı sürece hiç biri pil haricinde mi 6'dan daha iyi olmayacak. Bu telefon gerçekten kusursuz. Üretildiği tarihte zaten bu özelliklerle bu fiyata cihazı alabilmek mucizeydi.
Ben mecburiyetten değiştirdim. Yine de ikinci cihaz olarak duruyor. Kullanıyorum. Saf arayüzle cihazı daha performanslı kullanmak istiyorum dersen Lineage os ile yoluna devam edebilirsin. Bende şu an Lineage os mevcut.
-
telefonunun kıymetini bil valla ben de aynı senin kafayla değişikliğe gittim A52s 5G aldım ama Mİ6 bin yerini tutmuyor hiçbir sıkıntım yokken sırf değişiklik olsun diye dört yıldır kullanıyordum hala batarya en az 4 saat ekran süresi veriyordu tamamen orjinaldi hiç rom yüklemedim onun için sıkıntı yoksa elindekinin kıymetini bilin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X