|
Xiaomi Mijia Android TV Box Akıllı Lazer DLP Mini Projeksiyon (8. sayfa)
-
-
VLC player uygulaması usb hdd taktığınız zaman içeriği oynatabiliyor. Video için sadece. -
türkiyedeki dükkanlarda technomosh ve orka teknoloji de stok var sanırım ama onlarda doların artışından faydalanıp fiyatları zamladılar. 3350tl civarına bulunabiliyor şu anda malesef. odaklama sorunu aklımı kurcalayan en büyük problem. banggood dan alınacak bir blitzwolf vp2 veya vp6 dan bu fiyat farkına değer mi bilemiyorum? -
Arkadaslar acil bir durum oldu yardim lazim. Kumandam bozuldi wifi kapali cihazda. Nasil yoneticem ben cihazi acil yardim lazim -
Android TV yygulaması ile bi bağlanmayı dener misin -
Yemiyo hocam ya. Wifi da otomatik baglanirdi o da baglanmiyo. -
Bluetooth ile bağlanıyor aslında niye bağlanmadı anlamadım -
Usb klavye veya mouse bağla -
Aaaaa mouse yer mi acaba
Calisti. Supersin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fitamino -- 6 Ekim 2020; 0:25:53 > -
arkadaşlar 2-3 haftadır Netflix çalışmıyor. ilk ekran ve ön izleme videoları geliyor ama açmaya çalıştığımda hata veriyor. telefondan ve bilgisayardan aynı hesap ve aynı internet ile girebiliyorum. internet bağlantısını değiştirdim, Netflix i sıfırladım, son çare komple projeksiyonu sıfırladım ama yine hata aynı. bu sorunu yaşayan var mı? -
ben orka dan aldım. garanti var mı bunlarda?
-
quote:
Orijinalden alıntı: grizzle
Bağlanır ama kesinlikle hakkını vermez çünki kulaklık çıkışından ancak bağlanabilir.O sebeple de DD,DD+ gibi seslerin hiçbirini alamazsınız.Ayrı bir media player alınması gerek.Ben apple tv 3 aldım o yüzden.Optik çıkıştan bağladım.ben USB ses kartı bağladım, sürücü falan istemedi direkt çalıştı. enteresan bir şekilde bilgisayardan daha yüksek ve iyi ses veriyor. sebebini anlamadım. kullandığım DAC stereo ama 5.1 ler de bağlanabilir zannımca
-
Ben uzunca bir süredir araştırıyorum sipariş verdim gelmesini bekliyorum. Araştırmalar sonucunda mijia youth versiyon olan 2. sürümü olarak geçiyor ve kumanda tamamen beyaz usb 3.0 mevcut. Bizim ülkemizdeki satış sayfalarında ne yazıkki detaylı bir ürün açıklaması yok. Benim merak ettiğim şey DLP-link 3D gözlükle 3 boyutlu görüntü verdiğini söylüyorlar (iki görüntünün birleştirilmesiyle) bu sadece youth versiyonda mı var yoksa kumandası siyah olan versiyonda da var mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mehmeteminefe
Bende de netleme problemi yok. Tek sorunum gece izlerken en düşük seviyede bile çok ses çıkarması. Bloothoot kulaklıla çözeceğim onuda. Yanlız çok defa sormama rağmen kimse cevap vermedi. Arkadaşlar usb veya harici diskten video veya fotoğraf nasıl izleniyor? İzlenmiyorsa izlenmiyor diyebilirsiniz. Boşuna araştırmayım. Şimdiden teşekkür ederim.hocam google playden X-plore uygulamasını kurun.Usb ye taktıgınız herseyi oradan yönetebilirsiniz..
-
quote:
Orijinalden alıntı: Odysseus348
arkadaşlar 2-3 haftadır Netflix çalışmıyor. ilk ekran ve ön izleme videoları geliyor ama açmaya çalıştığımda hata veriyor. telefondan ve bilgisayardan aynı hesap ve aynı internet ile girebiliyorum. internet bağlantısını değiştirdim, Netflix i sıfırladım, son çare komple projeksiyonu sıfırladım ama yine hata aynı. bu sorunu yaşayan var mı?Projeksiyona bağladığınız harici bir aparat var mı? Örneğin kablosuz bir kulaklık bağladınız ve kulaklığınızın 5.1 ses desteği yok. İçerikler 5.1 ise kulaklık bağlı olduğu sürece oynatamazsınız Netflix hata kodu verir veya videolar açılmaz. Çözüm için uyumlu dili ve/veya ses formatını değiştirmeniz gerekir...
Bunun dışında hdmi ayarlarına bakıp değiştirin. 2-3 hafta öncesinden bu güne ne gibi değişiklikler olduğununu düşünün ve netflixin kurulu sürümünü silerek dışarıdan farklı bir versiyon apk dosyasıyla kurulum yapın. Umarım sorununuz çözülür
-
ses kartı takmıştım ama o varken de dizi izledim. takar takmaz Netflix gitse anlardım. sonradan gelişen bir durum oldu. yine de çıkarıp bir deneyeceğim
-
Arkadaşlar öncelikle ürünü 1 haftadır kullanıyorum ve oldukça memnunum
Kendisinden daha fazla faydalanmak adına oturma odasındaki yayını (Digiturk) kablosuz olarak salondaki projeksiyona aktarmak istiyorum
Böyle bi şey mümkün müdür? Daha önce deneyen oldu mu? Evet ise yardımcı olabilecek var mı?
Şimdiden teşekkürler..
-
beinconnect uygulamasını kur ve üyeliğinle seyret:)
-
Projeksiyonum geldi çok memnunum fakat otomatik odaklamada sıkıntı var. Odaklarken sağ üst hep bulanık oluyor kumanda ile düzeltiyorum fakat bu seferde sol alt tarafın görüntü netliği bozuluyor. Yeni aldığım projeksiyonu satıcıda Trendyol'da servise göndermemi söylüyorlar. Forumda birçok kişi yarım saat sonra odak bozuluyor demiş benimki odaklamıyor. NOT: Farklı duvarlarda denedim, projeksiyon açılarını değiştirdim, güncelledim, format attım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X