Şimdi Ara

Xiaomi Mijia Android TV Box Akıllı Lazer DLP Mini Projeksiyon (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
926
Cevap
23
Favori
86.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nereden aldınız acaba?
  • redwhiteca R kullanıcısına yanıt
    Trendyol indiriminden aldım. Şimdi 3 küsür olmuş sanırım. Almayı düşünen varsa öneririm bence fp ürünü. Bu fiyata 1080p 60fps ürün zor bulunur. Bide akıllı tv var İçinde daha ne olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fitamino kullanıcısına yanıt
    Bende de var aynı sorun. alet ısınınca fokus kayıyor. muhtemelen sıcaklıkla lens mekanizması genleşiyor. Cihaz sıcaklığı max seviyeye gelince tekrar Auto Focus yapınca bir.daha fokus kaymıyor ama. Ben pek dert etmiyorum. Bu fiyata bu kadar kusur da olsun artık.

• Bu alete soundbar baglayan var mi dostlar

Bağlanır ama kesinlikle hakkını vermez çünki kulaklık çıkışından ancak bağlanabilir.O sebeple de DD,DD+ gibi seslerin hiçbirini alamazsınız.Ayrı bir media player alınması gerek.Ben apple tv 3 aldım o yüzden.Optik çıkıştan bağladım.

• Bluetooth ile bağlıyorum ben? Sıkıntı olmuyor

• Merhabalar, cihazı almak üzereyim. Yalnız focus sorunu kafamı kurcalıyor. Odaklanma sorunu yaşan arkadaşlar acaba cihazdan son ses mi izliyor?
    Ses titreşimi sarsıntı yapıyor olduğundan yeniden odak yaptırıyor olabilir mi?
    Kulaklık çıkışından ses alanlarda da odaklanma sorunu mevcut mu?
    Birde bu projektörü aldığımda aşağıdaki linkte ki tripod işimi görür mü sizce?
    www.hepsiburada.com
    Manfrotto PIXI Taşınabilir Mini Tripod Siyah Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/manfrotto-pixi-tasinabilir-mini-tripod-siyah-p-HBV00000A3JEP?magaza=Hitechfoto

Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• greenk kullanıcısına yanıt
    Linkteki tripod iş görür benzerini banggood dan mijia marka olarak almıştım

m.banggood.com
    [TRY145.61 40% OFF] Wemax Tripod Projector Bracket Projector Stand For Mijia MJJGTYDS02FM DLP Projector Projectors & Accessories from Computers & Office on banggood.com
    https://m.banggood.com/Wemax-Tripod-Projector-Bracket-Projector-Stand-For-Mijia-MJJGTYDS02FM-DLP-Projector-p-1475681.html?rmmds=search&act_poa=SKUB98429&cur_warehouse=CN

Ayrıca bunuda aldım bu daha kullanışlı
    urun.n11.com
    TRİPOD 157CM PROFESYONEL DİGİPOD TR-462 Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/tripod-ve-monopod/tripod-157cm-profesyonel-digipod-tr-462-P124892839

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglarr1905 -- 23 Eylül 2020; 0:2:42 >

Uygun fiyatlı led cihazların genel sorunudur. Alet hafif olsun ve maliyet düşük olsun diye lens aksamı plastik malzemeden yapılır. Buda ekranda her noktada aynı seviyede netlik yakalayamamamıza neden olur. Üst köşeyi focusladım derken alt köşenin netliği hafiften kayar bu nedenle genellikle köşelere bakmadan orta bölge netleştirilir köşeler pas geçilir. Veya farklı sıcaklıklarda focus kayar. Bunu dert edebilirsiniz de etmeyebilirsiniz de. Çok göreceli bir kavramdır kalite.

Almanıza gerek yok şayet ciddi projeksiyon izleyiciyseniz. Çünkü düz masada bilene dursa ortalarda. Netlik sorunu var , ayrıca cihazı toplam uckere fokus yapmanız lazimki her açtığınızda makine ısındıkça fokus bozulmuyor ama insanın. Sinirleri bozuluyor her açılışta 15 dakka arayla fokus yapıyorsunuz. Alacaksanız şayet. Çin versiyonunda global olandan daha az sorun var ... Burda birde tripotlankullanin diyen kullanacilar acaba. Gözleri astirmatmi. Farketmiyorlar. Fokus. Sorununu merak ediyorum

• Araştıran arkadaşlar için deneyimlerimi paylaşıyorum, cihazı 1 ay kadar önce 2970 tl'ye aldım, güncel versiyon geldi netflix tuşu olan tamamen siyah kumanda ile, çok basit bir 30 liralık tripod ile kullanıyorum. Bir tane bahçeye bir tane de salona liteout marka 200x200 perde aldım, cihaz yaklaşık 2,5 metre mesafede duruyor, sanırım 80 inc civarı bir görüntü sağlıyor bu şekilde, saat 19:00'da başlayan maçları bahçede rahatlıkla izleyebiliyorum, xiaomi kulakiçi kulaklığım var bluetooth ile ona bağlıyorum herhangi bir gecikme olmuyor, salonda da öğleden sonra güneş gittiğinde kullanmaya başlayabiliyorum, orada da samsung hw450 soundbar'a bluetooth ile bağlı, yine bir gecikme olmadan kullanıyorum, tabi dolby özellikleri çalışmıyor bluetooth ile bağlandığı için. Aldığım günden beri focus konusunda hiç sorun yaşamadım, cihaz açıldığında focus yapıyor ve o şekilde bozulmadan izliyorum, kullandığım tripod oldukça basit, titreşimler olmasına rağmen sıkıntı olmadı şimdiye kadar. En sık kullandığım uygulamalar Netflix, Youtube, Bein Connect ve Vodafone TV, bunların hepsi yeterince stabil çalışıyor. Ayrıca USB girişine mouse alıcısı taktım ve logitech k380 model klavyeyi de bluetooth üzerinden eşleştirdim, bu şekilde de klavye ve mouse ile kullanabiliyorum. Soundbar'a bağlayınca aynı zamanda kendi hoparlöründen de ses alabilsem çok güzel olacaktı, bir tek onun eksikliğini hissediyorum şu an ama çok da önemli bir eksik değil tabi.

• Kafam karıştı. Biri netleme problemi var diyor biri yok diyor.

• smynl kullanıcısına yanıt
    Perdenin ve tripodunun linkini atar misin acaba.

sureklı olan bır kullanıcı projektor kullanıcısı bunu algılar , fılm ızlıyorsa ve hareketlı sahnelerde imkânsız algılaması 75 ince kadar anlaması mümkün degıl cunku bulanık olan kısım orta ve ust kısım yaklasık 5cm 120 incde , onun da sorun cozumu 15 dakak arayla 3 defa ootomatık optık yapıyorsunuz ve makına tam ısındıgında netlık bozulmas tam olarak duzelmesede duzelıyor, evofonedan aldıgım cihazı 2inci servis gönderiminden sonra iade ettim, evofone kosulsuz iade aldı, bu bence yazılımsal bır problem cunku entegre olan global surum tv ler ıcın uretılen bir mibox ve hıc bır sekılde projeksıyone uyumlu degıl , renk carklarını ve en onemlısı parlaklıgını ayarlasan bılene goruntu degısım yok bence paranıza yazık bu paraya ... ama bulabılırsenız cın verıyonunda hıcbır sıkıntı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecemelek -- 25 Eylül 2020; 11:30:15 >
  • caglarr1905 C kullanıcısına yanıt
    O Da aynı.Kayıpsız seslerin aktarımını yapamıyorsunuz BT üzerinden.Sanal Surround dinletir ancak.
    Netleme problemi bazılarında var bazılarında yok doğru hatta bende de var ama cihazı 15dk içerisinde bazen 1-2 kez odaklama yaptıktan sonra daha ihtiyaç duymuyorsunuz.Ekranın köşelerinde de altında üstünde de herhangi bir bulanıklık vs.problemi yok.Ben 130" kullanıyorum.Olsa en net ben görürdüm.İçerisindeki işletim sistemi çok stabil ve hızlı.Her işinizi görebiliyorsunuz.Gayet sessiz çalışıyor ve renkler,ekran çok canlı.Bu fiyata bundan daha cihaz varsa tercih edebilirsiniz.
    trendyol.com
    LiteOut 200x200cm Storlu Manuel Projeksiyon Perdesi | Trendyol
    https://www.trendyol.com/liteout/200x200cm-storlu-manuel-projeksiyon-perdesi-p-5474850

Tripod'un linkini bulamıyorum çok eskiden aldığım bir ürün addison marka.
  • Bende de netleme problemi yok. Tek sorunum gece izlerken en düşük seviyede bile çok ses çıkarması. Bloothoot kulaklıla çözeceğim onuda. Yanlız çok defa sormama rağmen kimse cevap vermedi. Arkadaşlar usb veya harici diskten video veya fotoğraf nasıl izleniyor? İzlenmiyorsa izlenmiyor diyebilirsiniz. Boşuna araştırmayım. Şimdiden teşekkür ederim.

• Ayrıca kararsız arkadaşlar için söyleyim, bu fiyata daha iyi bir fiyat/performans ürünü yok. Paranız varsa Kontrast-lümen-focus özelliği daha iyi olsun derseniz Akıllı cihaz katogerisindw viewsonic m2 alabilirsiniz. 7-9 bin fiyatı Ama Daha kaliteli.

• Son olarak perde almak isteyen arkadaşlar 240-200 alsın. Çünkü perdeye mesafe uzadıkça en boyu daha fazla arttığı için 200-200 yetmez.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.