Bildirim
Xiaomi Mijia Android TV Box Akıllı Lazer DLP Mini Projeksiyon (5. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hepsiburada dan aldım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bu konuda bilgisi olan veya deneyen var mı?
PS4'ü HDR çalıştırıyor mu? -
Valla ben HDR bile nasıl aktif ediliyor anlamadım. DOğru düzgün ayar yok ki cihazda. Hala parlaklığı ayarlamayı bulamadım. FOcusu kapatsan bile ayarlanmıyor. -
Bendekinin kumandası ortası beyaz. Sanırım global versiyonda beyaz, çin tarafında siyah ama net de bilmiyorum. -
Cevap için çok teşekkürler. Ben herşeyi denedim, hiç bir fark olmuyor. User modda sadece renk sıcaklığı/ beyaz ayarını değiştirdiğimde farklılık oluyor. Onun dışında ne kontrast ne parlaklık değiştiremiyorum. Sizin farklı parlaklıklardaki hallerini foto çekip atma şansınız olur mu? Bir de bu cihazla ilgili kimden teknik destek alınabilir. -
Bendeki de global versiyon. Şarjım fiş ucu normal
O halde dediğiniz gibi yeni versiyon. -
Arkadaşlar merhaba, bende bu cihaz var. China rom şu bir cihaz, sizdekü modelin global rom u buna olur mu acaba? Sizin cihazlarınızda Keystone ( yani cihaz sağ yada solda iken karşındaki ekranda izleme diyelim) var mı? Mi stick ile YouTube ve Netflix çözdüm ama 2 kumanda ile uğraşmak istemiyorum
Ürünün linki
[TRY4,954.99 33% OFF]Fengmi Akıllı DMD Projektör 550 ANSI 1080P Tam HD Amlogic T968-H Sistemi 2 GB DDR3 16GB eMMC Ev Sineması Önleyici Projektörler ve Aksesuarlar from Bilgisayarlar ve Ofis on banggoodbanggood.app.link[TRY4,954.99 33% OFF]Fengmi Akıllı DMD Projektör 550 ANSI 1080P Tam HD Amlogic T968-H Sistemi 2 GB DDR3 16GB eMMC Ev Sineması Önleyici Projektörler ve Aksesuarlar from Bilgisayarlar ve Ofis on banggoodhttps://banggood.app.link/C89kBtrpT8
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
satıcı hangisiydi hocam? -
Günseli bilişim. Şimdi göremedim fakat.quote:
Orijinalden alıntı: snoppy
satıcı hangisiydi hocam? -
Şuan 3059 lira civarında satışta, önerir misiniz? Evde televizyonum var fakat film izlemek için yatak odasına almayı düşünüyorum? Mantıklı bir karar mı olur pişmam olmam muhtemel bir ürün mü? (Ev otomatik panjur sistemli olduğu için karanlık bir ortam sağlayabilirim.) -
Uzun vadede memnun etmez, biraz daha bütçe ile lg hf60ls veya vieesonic M2 daha mantıklı.quote:
Orijinalden alıntı: edgespear101
Şuan 3059 lira civarında satışta, önerir misiniz? Evde televizyonum var fakat film izlemek için yatak odasına almayı düşünüyorum? Mantıklı bir karar mı olur pişmam olmam muhtemel bir ürün mü? (Ev otomatik panjur sistemli olduğu için karanlık bir ortam sağlayabilirim.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitsede gitsek mi -- 19 Ağustos 2020; 17:34:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haftasonu eskişehir xiaomi mağasında uzun uzun inceledim. Baya beğendim ama kumandası siyah-beyaz karışıktı, eski versiyondu. Bugün Trendyol'daki "turuncumağaza" isimli satıcıdan 2934 TL'ye satın aldım. Öncesinde satıcıya sordum, kumandası tamamen siyah ve üzerinde netflix tuşu varmış. Umarım bi sürpriz yaşamam :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snoppy -- 4 Eylül 2020; 11:0:7 > -
Hayırlı olsun. İyi fiyata almışsınız. Yeni model görünüyor. -
Bahsettiğiniz cihazlar da çok iyi fakat hem fiyatları 2 katı, hem debu ürünün başlıca bünyesinde android olması, ses kalitesi, görüntükalitesi vs. fiyatına göre çok iyi. Diyeceksiniz android dıştan da takılabiliyor, fakat çok da pratik olmuyor. Tek kumanda ve ilave parça olmaması daha iyi.quote:
Orijinalden alıntı: bitsede gitsek mi
Uzun vadede memnun etmez, biraz daha bütçe ile lg hf60ls veya vieesonic M2 daha mantıklı.
Alıntıları Göster -
İlk başta bu düşünce mantıklı ama cihazı alıp kullanınca umarım fikir değişmez. Pj tercihde 1. Unsur görüntü kalitesi olmalıdır. Diğer yan unsurlar bir sekilde telafi olur .quote:
Orijinalden alıntı: boylum
Bahsettiğiniz cihazlar da çok iyi fakat hem fiyatları 2 katı, hem debu ürünün başlıca bünyesinde android olması, ses kalitesi, görüntükalitesi vs. fiyatına göre çok iyi. Diyeceksiniz android dıştan da takılabiliyor, fakat çok da pratik olmuyor. Tek kumanda ve ilave parça olmaması daha iyi.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitsede gitsek mi -- 20 Ağustos 2020; 12:13:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bir haftadır kullanıyorum,netliğinden,kontrastından,kısaca görüntü kalitesinden bir sıkıntım yok.Fiyatını düşünmek lazım beklentiye girerken,3000 tl az para değil,ama bize göre değil.Baktığınız zaman 350 dolarlık projeksiyonlar giriş seviyesi belki giriş seviyesi bile değil yurtdışında.Buna rağmen zoom,keystone özelliklerinden kısıp görüntü kalitesine verdiklerini düşünüyorum çünkü karanlık bir ortamdaki görüntü kalitesi açısından, 8-10 bin tllik bir cihazla yanyana koymadığınız sürece eksiklik hissetmezsiniz.110 inch görüntüde karanlık bir salonda 4k hdr videoları youtube üzerinden keyifle seyrediyorum.Çok kaliteli bir monitörde günümü geçirmeme rağmen projeksiyonu açtığımda renkler ve kontrast sırıtmıyor gözüme.Cihazın tek eksi noktası görüntü düzeltme olmadığı için ekran olarak kullanacağınız yerin tam arkasına ve ortasın koymanız gerektiği.Ben koltuğumun üstüne kafa hizamdan 20 cm civarı yukarıya hizaladım.Satın almadan önce bunu kesinlikle aklınızda bulundurun önceden ölçüp biçin,bu projeksiyonu sağa sola değil ekranın tam ortasına yerleştirmek zorundasınız.Onun dışında 8-10 bin lira bütçeniz yok ise(ki varsa bunlara zaten bakmamanız gerekir) görüntü kalitesi,oled televizyonunuz yoksa,televizyonunuzu aratmaz.Arayüzü ne çok hızlı ne de çin malı tabletler gibi yavaş,orta karar,fakat youtubeda 4k video izlerken kasma vs olmuyor,ya da hddden 30 gb civarı 4k filmleri kasmadan oynatabiliyor.Bu civarda daha mantıklı bir seçenek olduğunu düşünmüyorum açıkçası.Başka sorusu olan varsa cevaplayabilirim.
Benim bir sorum var,bu cihazda bilgisayardan hdmi 2.0 ile 4k görüntü alabilir miyim? Alamazsam boşu boşuna hdmi 2.0 kablo yerine standart bir full hd kablo alıp geçeyim
-
Merhaba, 4k görüntü alamazsın, ama 4k içerik açabilirsin, görüntısı FHD Olacaktır
Alınır kullanılır. görüntü kalitesi gayet yeterli. Uzun ömürlü olur mu onu bilemem. Şu motorlu auto focus olayı kafamı kurcalıyor. Patlarsa oradan patlar gibi.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X