Bildirim
XIAOMI Mijia Lazer 8K DESTEKLI projektor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba, maliyeti ne oldu? Cihaz ne zmn elinizde olur
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Maliyeti indirimimle 7700 geldi banggood sipariş sayfasinda 30 Aralık'ta teslim. Gözüküyor ama inanın tam. Olarak bilemiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ucrete vergiler ve kargo dahil mi ?
Evet dahil
Noldu cihaz
cihaz türkiyeye girdi 2 gun oldu bekliyorum acıkcası -
Vergiler dahil olarak mı aldınız? Vergi çıkacak mı ? Bende verdim bir şipariş xiaomi wemax smart modelini, vergiler dahil diye? Acaba gümrükte ekstra birşey çıkarmı? Çıkarsa banggood iade ediyoruz diyor ama göreceğiz?? Aklımda deli sorular
aynı sorular bendede var vergiler dahilaldım , gumrukde aljoyy 2 haftadır sorunları varmıs çözülmüş 2 gün önce bakalım beklıyorum bende ne zaman gelecek vergı cıkcakmı dıye ek olarak ama naklıye sigortalı olarak gonderım yapıldı banggood karşılaması lazım h2 alanlarda hıcbır vergı çıkmamıs son zamanlarda -
Hadi inş
Ürün tam 1 hafta istanbul havaalanında bekledı , ve bugun yurtıcı kargoya teslim edildi , yarın elimde olur inşallah -
Çıktı mı vergi ?
Hayır cikmadi
Süper, artık inceleme videosu ve fotolar bekliyoruz
ürün elime gectı ofıs ortamında actıgım ıcın ve mekan dar oldugu için ilk izlenimler aydınlık bir ortamda 1 metrelik mesafeden 55 inc lik bir görüntü elde ettım ve tvden farkı yok netlık ve keskınlık olarak biraz zor kurdum ıngılızceye cevırmek ıcın ama google anında cevırı sayesınde ayarlar kısmını ıngılızceye cevırdım ses acık ofıs ortamında pek gelmedı ama evde daha ıyı anlarım goruntu kalıtesı super telden 4 k video gonderdim gayet guzeldı
simdi buna nasıl program yukleyecem bılemedım onun ıcın aptoıd tv netflıx nasıl yuklenır onu cozmem gerek dıger lazerlerle aynıdır dıye dusunuyorum yarın resımler cekebılırım ve yuklerım -
Hayırlı olsun, PC den Aptoide TV 5.0.2 versiyonunu indirip, USB den yüklenebilir, ama alet buna izin verirmi bilmiyorum. Ayarlardan bilinmeyen kaynaklardan yüklemeye ve USB hata duzeltmeyi acmaniz lazım. Olursa daha sonra Aptoide den Netflix yukleyebilirsinuz.quote:
Orijinalden alıntı: gecemelek
ürün elime gectı ofıs ortamında actıgım ıcın ve mekan dar oldugu için ilk izlenimler aydınlık bir ortamda 1 metrelik mesafeden 55 inc lik bir görüntü elde ettım ve tvden farkı yok netlık ve keskınlık olarak biraz zor kurdum ıngılızceye cevırmek ıcın ama google anında cevırı sayesınde ayarlar kısmını ıngılızceye cevırdım ses acık ofıs ortamında pek gelmedı ama evde daha ıyı anlarım goruntu kalıtesı super telden 4 k video gonderdim gayet guzeldı
simdi buna nasıl program yukleyecem bılemedım onun ıcın aptoıd tv netflıx nasıl yuklenır onu cozmem gerek dıger lazerlerle aynıdır dıye dusunuyorum yarın resımler cekebılırım ve yuklerım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
merhaba aptoıde yuklerken acaba sonuna 01 felan eklenıyormu xgımı gıbı -
Bu konuda bilgim yok maalesefquote:
Orijinalden alıntı: gecemelek
merhaba aptoıde yuklerken acaba sonuna 01 felan eklenıyormu xgımı gıbı
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X