Şimdi Ara

XIAOMI Mijia Lazer 8K DESTEKLI projektor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
4
Favori
5.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Görüntü , renkler, akıcılık, parlaklık çok iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt
    evet dostum bende cok begendım , daha önce kullandığım bahsettiğim projektorlerden cok cok ıyı, kesinlikle değerlendirilmeli
  • gecemelek G kullanıcısına yanıt
    Merhaba, projeksiyonunuz hayırlı olsun.

Videoyu çekerken projeksiyion ve duvar arasındaki mesafe kaç metreydi acaba ? Yansıtılan görüntünün genişliğini ve yüksekliğini ölçtünüz mü?

Teşekkürler
  • yeteryayeter Y kullanıcısına yanıt
    Projeksiyon uzaklığı yaklaşık 3 metre ekran ise 3.25 X1.50

• Merhaba hocam bn yaklaık 4 m den 1.6m*2.7m lik duvar boşluğuna yansıtarak izlediğim LG PA70G emektarımı terfi etmek istiyordum. Şimdi Viewsoic'in x10 4K mı Yoksa sizin cihaz mı? dersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cthax

Merhaba hocam bn yaklaık 4 m den 1.6m*2.7m lik duvar boşluğuna yansıtarak izlediğim LG PA70G emektarımı terfi etmek istiyordum. Şimdi Viewsoic'in x10 4K mı Yoksa sizin cihaz mı? dersiniz.
    Açıkçası bu daha gercekci görüntüye sahip ve ikiside birbirinden farklı x10 renk dagılımında donanımsal sorunlarından dolayı bellı bır sure sonra r kırmızı dengesınde sorunlar cıkıyo , bu projektorler keskın oldugu için 1080 p altı yayınlar oldukca rahatsız edıyor .truemotion mijiada etkili degil veya ben ayarlayamadım. ama şu kesın gercek x10 dan daha parlak ve ekran , ve aydınlık oda ısıgında net ızlenebılır ama x10 parlaklıgı yeterlı degıl , ayrıca sogutma sıstemıde cok iyi 6 saat izlenimde çok hafıf bir ısınma oluyr ve 2 dakikada soguyor
  • Viewsoic'in x10 4K varmıydı ondan mı buna geçtiniz öyle mi
  • Evet inceleme fırsatım oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: cthax

Merhaba hocam bn yaklaık 4 m den 1.6m*2.7m lik duvar boşluğuna yansıtarak izlediğim LG PA70G emektarımı terfi etmek istiyordum. Şimdi Viewsoic'in x10 4K mı Yoksa sizin cihaz mı? dersiniz.
    Optoma i5 4k LED projektörü de incelemenizi tavsiye ederim
    Bende sipariş verdim gelmesini bekliyorum.

• Hayırlı olsun ama o projektörü daha önce inceledim ben şimdi xiaominin yeni 4 k modellerinin çıkmasını bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: gecemelek

Hayırlı olsun ama o projektörü daha önce inceledim ben şimdi xiaominin yeni 4 k modellerinin çıkmasını bekliyorum
    Teşekkür ederim.
    Açıkçası daha once laser pj denemem ve Xiaomi laser pj 4k olmaması nedeniyle optomanin bu modelini tercih ettim.
    Yeni çıkacak Xiaomi laser pj 4k olacak sanırım.

her nekeadar fullhd dıye tanımlansada 4k goruntu ve 1080p goruntu ve gosterımde o kadar farklılar varkı , bana gore 4k cunku 4 k goruntu yansıttıgınızda 1080p deki piksel genıslıgını bulamıyorsunuz bu arada i5 aldınız mı performansı nasıl ? benım ınceleme fırsatım oldu ama uzun sure degıl
  • quote:

her nekeadar fullhd dıye tanımlansada 4k goruntu ve 1080p goruntu ve gosterımde o kadar farklılar varkı , bana gore 4k cunku 4 k goruntu yansıttıgınızda 1080p deki piksel genıslıgını bulamıyorsunuz bu arada i5 aldınız mı performansı nasıl ? benım ınceleme fırsatım oldu ama uzun sure degıl
    Optoma i5 geldi. Tam karşıya ve daha önce kullandığım LG ye göre daha yakına konumlandırmak için tavana montaj yapmam lazım. Görüntü kalitesi çok iyi , cinema hdr modunda mükemmel görüntü veriyor, pixeller belli olmuyor.. Özellikle 1080p hdr Blu-ray remux filmler, 4k Blu-ray filmlerden daha iyi görüntüsü veriyor. Sanırım upscale yaptığı için daha iyi oluyor. 480p den 4k ya bile xpr yapıyor ama sd goruntuleri yukseltince biraz bulanık gibi oluyor. 1080p ile 4k arasında belirgin bir fark var, 1080p görüntü yeterli diyenler bence 4k pj denemesi yapsınlar. Cihazın çalışma sesi çok düşük. Üzerinde 2*8 watt hop var ama ses kalitesi ve bass olarak vasat sayılır. Cihazdaki malzeme kalitesi ve işçilik ileri seviyede diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitsede gitsek mi -- 11 Temmuz 2020; 12:2:40 >

• Xiaomi magazalari tr de acildi oradan satilmiyormu.

• baris007 B kullanıcısına yanıt
    TR mağazada sadece en ufak modeli var galiba. Ben de bu modeli almak istiyorum, laser olduğundan dolayı. Banggood’dan alınabiliyor. Fiyat indirim kodu ile 10bine geliyor ama bütçem yermiyor şimdilik.
    Almak isteyen varsa kupon isteyebilirim Banggood’dan.

XIAOMI Mijia Lazer  8K DESTEKLI  projektor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karakarrga -- 28 Ağustos 2020; 11:9:50 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karakarrga

TR mağazada sadece en ufak modeli var galiba. Ben de bu modeli almak istiyorum, laser olduğundan dolayı. Banggood’dan alınabiliyor. Fiyat indirim kodu ile 10bine geliyor ama bütçem yermiyor şimdilik.
    Almak isteyen varsa kupon isteyebilirim Banggood’dan.

Bu modeli almak istiyordum 1080p olduğu için vazgectim.

• Karakarrga K kullanıcısına yanıt
    4k led projektorlerde iyidir.

sizin aldıgınız lümen olarak yenılenmıs olan mı 1700 mu ? ayrıca acılımı , ve işletim sistemi hızı nasıl , zannedersem google destegi var netfiliz 580p mı ızlıyorsunuz , bırde gunduz goruntu performansı nasıldır ? dikey duzeltme dert oluyor mu ?
  • quote:

sizin aldıgınız lümen olarak yenılenmıs olan mı 1700 mu ? ayrıca acılımı , ve işletim sistemi hızı nasıl , zannedersem google destegi var netfiliz 580p mı ızlıyorsunuz , bırde gunduz goruntu performansı nasıldır ? dikey duzeltme dert oluyor mu ?
    1500 lumeni aldim, 1700 lümen olan stokda yok bayramdan sonra gelirse 1700 lümen ile değişme ihtimali var.
    Açılım hızlı, smart özelliklere ilgilenmedigim için bakmadım ama Netflix lisansı yok. Gündüz hiçbir pj yeterli gelmez ama izleniyormu dersen eh işte kıvamında.
    Pf1500 u koyduğum yerden görüntü büyük geldi. Bu cihazı tam karşıya koymadan Keystone yeterli gelmiyor. Şimdilik cihazı kaldırdım, fiber optik HDMI kablo igelecek. cihaz da değişince tavana asmam gerekiyor. Cihaz 4k olduğu için köşe ayarları yok.

mijia lazer gunduz normal oda gün ısıgında 70 ince kadar bır tv performansı alınabılıyor , o konuda mijia iyidi ama keystone yeterlı degıldı benım acımdan
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.