Şimdi Ara

XIAOMI MIJIA M365 PRO Elektrikli Scooter (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.264
Cevap
59
Favori
165.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şifreli bisiklet kilitlerinden kullanıyorum. Arka tekerden sabitliyorum markete mağazaya filan girerken.
  • Ben direk scooter'la markete giriyorum. 😂 😂 😂 Dışarıda bıraksam direk kucaklayıp götürürler kesin. Sebze&meyve reyonundan şeffaf poşet alıp alacaklarımı o poşete doldurup kasaya gidiyorum. Üstüne binerek değil tabiki kapalı konumda yanımda sürüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar,

uygun fiyatlı bir telefon tutucu arıyorum. önereceğiniz var mı?

teşekkürler
  • serinkan S kullanıcısına yanıt
    selamlar,

tr pıyasasında en ucuz sanırım bu. telefon kavrama konusunda da gayet yeterlı olacagını dusnuyorum.

• Beyler herkese merhabalar dün xiaomi m365 pro modelini satın aldım fakat mi home uygulamasını yükledikten sonra cihaz güncelleme yaptı ve hızı düştü 19 km geçmiyor sizde de böyle problem olan yada bu problemi çözebilecek bilgi sahibi arkadaslar varsa yanıtlarlarsa cok sevinirim
  • SacredMonarch S kullanıcısına yanıt
    XIAOMI MIJIA M365 PRO Elektrikli ScooterXIAOMI MIJIA M365 PRO Elektrikli ScooterXIAOMI MIJIA M365 PRO Elektrikli Scooter

• asak45 A kullanıcısına yanıt
    Başkan benim neden böyle orta ayar ile Sport aynı hızda gidiyor :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SacredMonarch S kullanıcısına yanıt
    Normalde hız eco da 15 Drive da 20 sport da 25 limitli. Arkadaş limiti kaldırmış sanırım yazılımla ondan kaynaklı (ya da boşta döndüğü için sürtünme olmadan ondan böyle yüksek). Ben verilen limitleri gayet buluyorum ki 90 kiloyum. 100 kilodan fazla değilseniz sizinkide böyle gitmesi lazım tabiki düz yolda. Eğer bir sıkıntı varsa cihazı sıfırlayın. Düzelir büyük ihtimalle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratito -- 1 Mayıs 2020; 4:18:4 >
  • arkadaşlar ben scooterı mi home yazılımından kilitledikten sonra yanlışla telefonda programı kapattım. bağlantı koptu ve alet sürekli beep sesi ile kilitli kaldı. mecbur elimde taşıdım dönene kadar. 3-4 saat sonra ses kesilmiş ve scooter ekranı kapanmıştı. scooterı kullanmaya devam ettim. ancak telefona bağlayamadım. şu an bluetooth sinyali yok. size iki sorum olacak:

1) samsung s10e üzerinde çalıştırdığım mi home ekran kapatıp cebime koyunca scooter ile bağlantıyı kesiyor. bu sinir bozucu. ekran kapansa bile arka planda çalışması gerekmez mi?

2) tekrar bluetooth sinyali almak için scooterı nasıl resetlerim. pil kapağını açıp kabloları sökmekten veya pili sıfırlamaktan başka çözüm yok mu?

teşekkürler.

not: siz siz olun aletli kitleyip mi home u kapatmayın.
  • ben de elektrikli bisiklet almak istiyorum. yokuşun çok olduğu Artvin iline uygun hangi elektrikli bisikleti tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asak45

selamlar,

tr pıyasasında en ucuz sanırım bu. telefon kavrama konusunda da gayet yeterlı olacagını dusnuyorum.
    https://urun.n11.com/bisiklet-aksesuarlari/bisiklet-telefon-tutucu-gidon-baglantili-silikon-baglantili-P410055734?RENK=MAVİ&gclid=Cj0KCQjwy6T1BRDXARIsAIqCTXqliF70aLvU3hqGMQS476rv0EeeaNcxvx4B-NKB4fCSkOrekP6OnpQaAt1gEALw_wcB&gclsrc=aw.ds
    teşekkürler

rica ederim umarım işinizi görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asak45 -- 1 Mayıs 2020; 20:52:10 >
  • Selamlar,

vers. fabrika çıkış versiyonudur.
    evet ön lastik havada fakat aynı sonucları uzerinde gıderkende almaktayım.
    Selamlar,

Kabloları çıkarmaya gerek olduğunu düşünmüyorum fakat tercih sizin. Normal vers. şu şekilde reset atılıyor. Pro vers. da aynısı oldugunu dusunuyorum fakat vıdaları acmanız cıhazın garantı kapsamı dısında kalmasına sebep olmasın.
    Senpiee YTyoutube
    How to reset Xiaomi Mijia M365 BMS
    https://www.youtube.com/watch?v=rBa7VmZ4a-Y

• ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Konu ile ilgili olmasada cevap şöyle: 12-14kg scooterlarda 250-350w motor var... Ve motorlar scooterda da bisiklette de göbekte olduğundan kuvvet*kuvvetyolu = yük*yükyolu kuralı geçerli olacak... Piyasadaki bisikletlerin çoğu da 30kg ve 250-350w bandında gezdiği için teker boyutu sebebiyle, hiç pedal çevirmeme durumunda scooterlar daha iyi yokuş çıkacaktır...

750w elektrikli bisikletler var ama fiyatları göz korkutuyor o yüzden aşırı yokuş ortamında 50-125cc motor tercihi en iyisi olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GCGorusu -- 1 Mayıs 2020; 21:38:42 >
    Telefonu restart etmeyi denediniz mi? O da olmazsa uygulamayı silip yüklemek de bir yaklaşım...

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.