Şimdi Ara

XIAOMI MIJIA M365 PRO Elektrikli Scooter (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.264
Cevap
59
Favori
165.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kask çok önemli... Çok saçma durmasa sürekli full-face bile takılabilir... Arkadaşım bir zinciri görmeyip takla atıp da ön dişini kırınca insan biraz tırsıyor tabi ki fullface olmadıkça bunu engelleyemezdi ama yine de... Bu arada o arkadaş artık hep fullface takıyor bisiklette

Tabi şu da var, 20li yaşlarda biz de dağdan bayırdan sıfır koruma indik... Lastik top gibi sekiyorduk... Artık 40a gelirken öyle olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GCGorusu -- 23 Nisan 2020; 16:17:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GCGorusu

Kask çok önemli... Çok saçma durmasa sürekli full-face bile takılabilir... Arkadaşım bir zinciri görmeyip takla atıp da ön dişini kırınca insan biraz tırsıyor tabi ki fullface olmadıkça bunu engelleyemezdi ama yine de... Bu arada o arkadaş artık hep fullface takıyor bisiklette

Tabi şu da var, 20li yaşlarda biz de dağdan bayırdan sıfır koruma indik... Lastik top gibi sekiyorduk... Artık 40a gelirken öyle olmuyor
    Youtube'da takip ettiğim amerikalı scooter kullanıcısı bu kask'dan kullanıyor.
    n11.com'dan Lazer Phoenix+ Full Face Kask Gri Sarı (L 58/60cm) seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
    urun.n11.com
    Lazer Phoenix+ Full Face Kask Gri Sarı (l 58/60cm) - n11.com
    https://urun.n11.com/bisiklet-yedek-parca/lazer-phoenix-full-face-kask-gri-sari-l-5860cm-P366579916

Tabiki onun kullandığı scooter 90'km hızlara çıkıyor onun için çok gerekli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Karar verip paten/kaykay kasklarından istedim değişiklik olsun diye ucuz olsun diye şundan aldım:

• Kask kullanmak gerekiyor tabi, umarım ben de kullanırım.Kazasız sürüşler...
  • merhaba arkadaşlar, xiaomi scooter için iç lastik arıyorum. istanbul'da nerede bulabilirim?
  • Evofonedan aldığım scooter geldi... Reflektörleri kırmızı(sarı olanların daha yeni olduğunu okumuştum sanki) çıktı, zaten sitelerinde de "stokta yok"a çekmişler ama bilgi olsun :) yasaklar, virüsler bitsin de gezinelim

• GCGorusu kullanıcısına yanıt
    Evet daha önce konuşmuştuk bu konuda sarılar daha yeni versiyonu diye ama tek fark arka lambanın koruyucusuymuş bildiğimiz kadarıyla. Bende de sarı olan var ama bilerek almadım tabiki :D
    Xiaomi 1S diye bir model çıkmış şimdi xiaomi m365 in yerini alan. Dash ekran ona da gelmiş. çok fazla bir fark yok. Sanırım pro modeli de yenilenecek 2020 yılı sonuna doğru ama çok değişim olmayacak diyorlar.
  • Hız ve menzilde pro başarılı anladığım... Muhtemelen bir sonraki değişim süspansyonla olur...

Hız sınırlı biliyorsunuz 25 e zaten legal olarak ama pro daha güçlü olduğu için daha çabuk hızlanıyor. Bir de yokuş çıkma kabiliyeti daha fazla oluyor. Son olarakta menzil farkı var tabiki. Yeni çıkan 1s neredeyse tamamen m365 ile aynıymış farklar ise m365 pro nun ekranı ve disk frenlerini almış. m365 pro da olduğu gibi 3 mod var o kadar. Diğer çıkacanlarında pek bir değişiklik sunacağını söylemiyorlar. Büyük ihtimalle herhangi bir süspansiyon görmeyiz. Büyük ihtimalle lastikler büyür biraz daha Segway max scooter'una benzer diye düşünüyorum.
    ben y.dısında ıkamet edıyorum. mecburı kask kullanmak yasadıgım yerde veya aır bag. sız sız olun kulanın derım.
    bu arada turkıyede yok ve olucanıda uzun sure sanmam ama belırlı zamanlarda polısler yolda scooter ları durdurup top speed testı yapıyor. fabrıka cıkısı hızdan yuksek cıkarsa ceza alıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asak45 -- 26 Nisan 2020; 1:35:42 >
    ben turkıyede scooterım ıcın bu kaskı aldım. gayet rahat. kulaklık kısmı kıslık yazlık olarak cıkabılıyor. ıstemılırse ek parcası sayesınde gunesı kesme kısmı da cıkarılıp yıkanabılmekte. fıyat performans acısından guzel

• asak45 A kullanıcısına yanıt
    Bende yurtdışındayım burada kask mecburi değil ama takıyorum bende. Tek mecburi olan şey gece kullanımda sarı yelek giymek ve lambaların açık olması. Polis olayını ilk defa duydum. Buradakiler pek takmıyor saçma hareketler yapmadığınız veya bisiklet yolu varken normal yolu kullanmadığınız sürece. Bir sürü kişi limiti kaldırıyor eğer öyle bir uygulama varsa cidden güzelmiş. Nerede yaşanıyor bu olay?

• Normali ile pro aradında yaklaşık 1.500 fiyat farkı var. Değer mi sizce ?

• evet. bırkez onumde gıden arkadasımı durdurdular.
    turıstler kıralıklarla cok kaza yaptı gecen sene. bu sebepten dıkkat etmeye calısıyorlar. stockholm
    yelek mecburı degıl sadece gece gorunurluk olması ıcın uzerınde parlayan ve gorunur bır cısım olması gerek ozellıkle arkadan gelen ıcın denıyor. kıyafet fuzulı gelıyor ıse volvonun ılk cıkardıgı fosforlu gorunmez boyası var onu sıkıyorum. her cısme sıkılıyor fakat ısık vurdugunda o cısım parlıyor guzel bırsey. ondankullanıyorum.
    Dezeenyoutube
    Volvo Life Paint
    https://www.youtube.com/watch?v=oaLP4iGszLQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asak45 -- 26 Nisan 2020; 23:43:36 >

• deadboy1903 D kullanıcısına yanıt
    kişiye göre değişir. Yaşadığınız yer dağlık mı düz mü? Dağlıksa pro daha mantıklı. 20 km menzil size yeterli mi yeterliyse normal olanı olabilir. Kilonuz 85 üstü mü? eğer öyleyse pro almanız daha tavsiye edilir güçten kaynaklı. Bunu şu şekilde düşünün bu ürünü alınca uzun uzun kullanacaksınız belki yıllarca. Sonra keşke 1500 daha verseydim de pro yu alsaydım diye pişman olmaktansa eğer imkanınız varsa pro'yu almanızı öneririm. Çünkü ileride size yeterli gelmediğini düşünürseniz yeni bir scooter almanız gerekir ki bu da 1500 ün baya üstünde olur. Bende yukarıdaki yazdığım kriterleri göz önünde bulundurdum ve pişmanlık yaşamamak için pro modelini aldım. Eğer imkanınız varsa dediğim gibi pro almanızı öneririm.
  • asak45 A kullanıcısına yanıt
    İsveçte gerçekten scooter/bisiklet çok gerekli. Uppsala da yaşamıştım bende kullandım bisiklet ama kar olduğu zaman biraz sıkıntılıydı. m365'in orijinal lastikleri kayıyor diyorlar ama henüz karda test etme imkanı bulamadım. Siz denediniz mi hiç?
  • Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. İstanbulda sahilde kullanmak için almak istiyorum ama dediğiniz gibi sonrasında keşke dememek için pro alacağım.

• Kis aylarinda eco modda kullaniyorum. Yerler cogu zaman buz oluyor ana yollara cikana kadar. Motosiklet kullansamda olabildigince temkinli olmaya calisiyorum bu alette. 2 kere kaydim uzerinden attim kendimi. Yaralamna veya cihazda hasar olmadan toparladim. Flat lastik denemedim. Olsa belki kaymazdim diye dusunuyorum fakat o zamanda yere temas eden yuzey arttikca harcayacagi enerji daha fazla olur boylece pil kapasiteside verilen verilerin altinda performans gosterirdi. Benim kendi tercihim keske 8 degilde 10luk lastik olsaymis. Pil kismi daha guvende olurdu vurma riski olmazdi. Fakat pismanmiyim ? Hayir. Benim isimi cok fazlasiyla goruyor. Eski modeli varken bile beni ozellikle yaz aylarinda toplu tasima ucretinden baya kurtardi. Kendi parasini fazlasiyla bana kazandirdi diyebilirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kullanıcılara bir soru daha o zaman: kilit olarak ne kulanıyorsunuz? ben bisikletimi bile sokağa kilitlemeye kıyamıyordum bir dükkana girince, bunu ne yapacağız
  • deadboy1903 D kullanıcısına yanıt
    en taze almışlardan biri olarak tercih sebebim şöyle oldu:
    öncelikle güç... istanbulda yaşadığım için sürekli bir eğim mevcut... laptop çantası vs derken 90kg civarı bir yük taşıyacak alet, o yüzden güçlü motor olsun istedim...
    her seferinde tamamını aletle gidecek olmasam da güzel havalarda ev ile iş arasındaki 11km(tek yön) yolu scooterla gidebilirim diye düşündüm... ofiste de şarj derdi olmaması için pro'nun pil kapasitesi uygun göründü...
    ayrıca pronun gösterge paneli de bir cazibe noktası... hız ve bilgileri görmek için telefon tutucu vs almak ve telefonu riskli bir yere koymak yerine pro daha mantıklı geldi...

bir de bu aletlerin boyutları ayarlı olmadığı için 4-5cm de olsa kardır diyip büyüğünü aldım(187 boy)...

eşime denettiğimde beğenir de isterse ona normal alabilirim(kendisi benden kısa ve hafif)... ama 1S denilen pro panelli normaller gelecek olursa onu alırım muhtemelen...

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.