Şimdi Ara

XIAOMI MIJIA M365 PRO Elektrikli Scooter (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.264
Cevap
59
Favori
164.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1s in motorunu 500w tan 600w a çıkarmışlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Xiaomi 1s scooter için açılacak konu başlığı bulamadım. Sorunum güç düğmesi tepki vermiyor arkadaşlar. Bluetooth ile bağlayıp fabrika ayarına döneyim dedim ama bağlantı kesiliyor. Scooterı kapatamıyorum ya da mod değiştiremiyorum. Sorun teknik servislik mi sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evde bulamayan kargocu kullanıcısına yanıt
    Düğmeye su geldiyse olabilir kuruyunca düzeliyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Beyler dolgu lastik aldım takamiyorum. İstanbul'da bu işi yapacak usta var mı. Bostancı oto sanayi ye gittim yapamadılar

• quote:

Orijinalden alıntı: sioux

Beyler dolgu lastik aldım takamiyorum. İstanbul'da bu işi yapacak usta var mı. Bostancı oto sanayi ye gittim yapamadılar

Bakırköy Carousel AVM arkasında metin bisiklet var ben her işi orda yaptırıyorum anlıyorlar.

Yedek parçada var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solideo -- 5 Eylül 2021; 11:22:0 >
  • kutudan çıkan orjinal yedek lastik ve şambiyel + üstündeki iki lastik ve şambiyel satılıktır. üstündekiler anca 100 km yol gitmiştir. sıfırdan farksızdır. almak isteyen iletişime geçebilir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eahmet -- 27 Eylül 2021; 13:32:29 >
  • eahmet E kullanıcısına yanıt
    fiyat?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0y2n

1700 km oldu 365 pro. bursadayım. artık bakıma ihtiyacı oluyor. ön tekerlek yerde dönerken (boşta değil) tak tak ses geliyor. bakım için tavsiye edebileceğiniz yer var mı ya da ne önerirsiniz.

merhaba bende Bursa dayım bakım v.s için bir yer bulabildiniz mi acaba tavsiye edeceğiniz bir yer varmı ?

• takıntım kullanıcısına yanıt

merhaba Bursa'da bakım için detaylı bir yer bulamadım. mekanik montaj tarzı işler için (dikkaldırım civarında) bisikletçi ile bir kaç işim oldu. söylense de (çok zahmetli vs.) ne zaman istersen getir diyor.

elektrik tesisat işleri için ise malum sitede açtığım ilanla nilüfer tarafında freelance çalışan bir elektrikçi ile sorunsuzca hallediyorum. geri kalan şeyler ve yedek parça işleri scooter sahibinde bitiyor.umarım yardımı olmuştur. özelden yazabilirsiniz ihtiyaç olursa..saygılar.

• solideo S kullanıcısına yanıt

dostum evime yakın ama Adam belki de Türkiye'nin en kazıkçı bisikletçisi. nekadara yapıyor takma işii? çocukluğumuzdan beri bütün arkadaşlarımı söğüşledi adam.

• arkadaşlar merhaba, m365 scooterımı güncellerken bir anda bluetooth bağlantısını kesti ve şu anda çalışmıyor. açma tuşuna basıyorum sürekli ötüyor ve arka lamba yanıp sönüyor. Ekran da gelmiyor. Resetlemeye çok çalıştım gaz fren ve açma tuşuna basılı tuttuysam da hiçbir faydası olmadı. Hatta gidonu söktüm içindeki kabloları birbirinden ayırıp tekrar bağladım yine sorun düzelmedi. Programa girip fabrika ayarlarına geri dön dediğimde de yine bluetooth bağlantısını kesiyor. Daha önce başına böyle bir sorun gelen oldu mu?

• Merhaba. Günlük düz yolda 4 km git gel yapmaktayım. Bu tarz bir scooter alsam işimi görür mü? Yürümeyi sevsem de her gün 1-1.5 saat yürüyüş biraz yoruyor.

Bir de internette 1 sene sonunda güç düşüklüğü, pil sorunları vs baş gösterebiliyormuş.

Bilen biri yorum yaparsa sevinirim.

• Profes124 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, Gideceğiniz yerde yol düzlük,asfalt vb. bir yol ise scooter çok işinize yarar.

Şuan scooterım 2900 Km'de herhangi bir güç düşüklüğü veya pil sorunu görmedim yaklaşık 40-43 Km menzil gitmekteyim.

• falcon_X1 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. M365 yeterli mi sizce? Ya da öneriniz olan daha uygun bir fiyatlı cihaz var mı?

Rica ederim. Bütçenizi bilmediğim net birşey söyleyemiyorum. Ama Xiaomi veya Citycoco markalarını önerebilirim. Citycoco modellerini tam bilmiyorum (onları takip etmiyorum internetten modellerine bakabilirsiniz).Xiaomi scooter alacaksanız ise üst düzey birşey istiyorsanız M365 Pro 2 öneririm bir alt modeli ise 1S önerebilirim. Fiyat olarak net bir şey söyleyemiyorum döviz endeksli olduğu için sürekli fiyatları değişiyor.

Teşekkür ederim. Aslına bakarsanız bütçem yok. F/p ürünü kovalıyorum diyebilirim. Elbette abartı bir fiyatı olmadığı sürece.

1s modelleri de çok hoşuma gitti ancak son hız olarak biraz düşük geldiler. 20 km/s sanıyorum. O hızda kullanımlarda güven hissi oluyor mu hocam? Yoksa daha fazlasına gerek yok mu dersiniz? Daha önce martı da dahil hiç kullanmadım. Bu nedenle soruyorum.

1S maks 25 Km/h hızına çıkmaktadır. İlk başlarda bu hızlar fazla gelicektir. Ama alıştıktan sonra 25 Km/h bile yavaş gelmeye başlıyor.

Sağolun hocam bilgiler için. Biraz daha araştırayım. Mantıklı gelirse ciddi almayı planlıyorum.

Rica ederim. Aklınıza herhangi bir soru takılırsa yazmaktan çekinmeyin. Ayrıca satın alırsanız lütfen gerekli güvenlik ekipmanlarını unutmayın.

• Merhabalar, pro modeli kullanıyorum bluetooth bağlantı sorunu nedeniyle reset attım şuanda 20km/h geçmiyor problem nedir detaylı bilgilere ulaşamadım.Yarsimci olursanız sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.