Şimdi Ara

XIAOMI MIJIA M365 PRO Elektrikli Scooter (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.264
Cevap
59
Favori
164.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, Benimde Xiaomi Pro scooter ım vardı, arka çamurluk kırıldı, bir kaç kere plastik arka çamurluk aldım, hepsi bir iki hafta da kırıldı.
    En sonunda kırılmaz, eğilmez bir çamurluk alarak problemi çözdüm. aşağıya linkini bırakıyorum. İşinize yarar diye düşünüyorum. Herkese selamlar

[link]
    gittigidiyor
    Xiaomi M365 Arka Çamurluk Metal / M365Pro / 1S / PRO2 Uyumlu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/spor-outdoor/xiaomi-m365-arka-camurluk-metal-m365pro-1s-pro2-uyumlu_pdp_738768080
    [/link]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaankangal -- 2 Kasım 2021; 20:55:25 >

• dünden beri kafayı yedirtti bana ya. mi home uygulamasında scooter gözükmüyor. bölgeyi falan değiştirmeyi denedim her şeyi yaptım olmuyo başına gelen var mı

• caboglu C kullanıcısına yanıt
    Uygulamayı silip yeniden yüklemeyi deneyin veya telefonu yeniden başlatın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • EfeU220 E kullanıcısına yanıt

her şeyi denedim ne yazık ki olmuyor. ya çok ufak bir şey gözden kaçıyor ya da aletin bluetooth işlevi bozuk

• Merhaba, 15/05/2020 tarihinde aldığım Xiaomi Mijia M365 proyu satıyorum. Garantisi devam ediyor, Bursa'da oturuyorum. Cihazı çok temiz kullandım ve kapalı park cihazı. İlgilenenler özelden yazabilir, her konuda destek olurum, aklınızda soru işareti bırakmam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MERHABALAR,

Antalyada yaşıyorum mı pro 2 scooterum var ve lastikle başım dertte sürekli patlıyor ,antalyada bu işleri yapan düzgün bir yer bulamadım onarım fiyatları çok yuksek ve lastik değişirken jantları çiziyorlar. lastik jeli ya da lastik zırhı kullanan var mı ?siz nasıl bir yol buldunuz?yardımcı olursanız sevinirim.

• turkeren T kullanıcısına yanıt

Ben patlayan arka teker için jel almıştım. Ama patlama dediğim zemine temas eden yerinden raptiye batmış. Raptiyeyi çıkardıktan sonra akşamına teker söndü tabi. Öyle bir delikte işe yarıyor. Diğer scooterın da tekeri yarılmış. Onu mecbur değiştirmek zorundaydım. Almışken 2 lastik aldım ama o lastiği taktınkan o kadar çok sövdüm ki diğeri için aldığım lastik hala duruyor evde. Jelin tek dez avantajı ara ara deliğin üzerinden kayıp hava kaçırmasına sebep oluyor boşta bekliyorken. Sürekli hava kontrolü yaparım diyorsanız jel çok pratik. Ben artık pompayla da bakmıyorum havasına. Evden çıkmadan bir üzerine çıkıyorum. Lastik çok yere yapışıyorsa tekrar hava basıyorum. O lastiği değiştirmemek için gerçekten değer bence XIAOMI MIJIA M365 PRO Elektrikli Scooter 

• turkeren T kullanıcısına yanıt
    Dolgu lastik alın, biraz sert olur ama sıkıntı biter.

Ben ilk önce Pro2 almıştım, daha sonra servisi Antalya da var diye Citycoco(dolgu teker) aldım.
    Pro2 gibi konforlu değil ama lastik patlama riskini almamak için eşim tek çıkınca onu alıyor. Şimdiye kadar Pro2 tekeri patlamadı, patlarsa yada çok sık olur ise, dolgu teker takarım diyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panthér kullanıcısına yanıt

hocam bu pro 2 de bluetooth bağlantısı çıkarıp başka telefona nasıl bağlayabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 21 Aralık 2021; 13:55:17 >
  • Merhaba pro2 model için arkadaşıma sticker yaptırmak istiyorum her parçanın ölçüsünü almak vs uğraştırıcı olduğundan dolayı bu parçaların ölçülerini bulabileceğim bir internet adresi varmıdır.

Veya daha önce kendisi yapmış ölçüleri bir kenarda duran arkadaş varsa bana yollayabilir mi.

• pro 2 ilk çıktığı zamanlar hız sınırı 35 km değilmiydi artık düşürüdümü. Nasıl eski haline getirebilirim.

• CoRe`i kullanıcısına yanıt
    Hiz istiyorsan yazilim destegi alacaksin, ben 41 hiz kullaniyorum.

• Nereden indirdiniz ben onur eröz diye bir kanal paylaşmış onu indireceğim şuan ama yorumlarda 15 gün sonra arızalandı falan diyen var güvenemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoRe`i -- 5 Şubat 2022; 21:43:1 >
  • CoRe`i kullanıcısına yanıt
    Ben yazilimciyim ucret karsiliginda yapiyorum İstanbul...

• Arkadaşlar forumdaki xiaomi mi pro 2 genel başlığı bu mu? KG sınırıyla ilgili bişey soracağım da.

• nighty kullanıcısına yanıt
    Nedir soru?

• Pipo18 P kullanıcısına yanıt

Hocam kilo sınırı konusunda bilgi almak istiyorum. Mi pro 2'nin resmi taşıma sınırı 100 kg. Ama araştırmalarıma göre 120-130 kg bile rahat taşıdığı, sadece pilinin daha çabuk bittiği söylenmiş.

Benim işyeri servisimin aldığı ve bıraktığı yer ile ev arasında 3 km mesafa var. Sadece o mesafeyi katetmek için mi pro 2 almayı düşünüyorum. Kilom 132 falan. Elbise, ufak bir çanta vs derken 140 kg olur tahminim. Ama giderken yokuşta var o yolda. Hatta 3 km'nin 2 km'si yokuş diyebilirim. Dönüşte tabi tam tersine iniş.

Sadece o 3 Km'yi götürse yeterli. Zaten işyerine varınca şarj ederim, eğer pili biterse.

Bir de dolgu lastik taktırsam, amortisör vs eklesem taşıdığı kilo sınırını artırmaya etkisi olur mu? Konfor peşinde değilim. Tek derdim o mesafede beni götürmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nighty -- 28 Şubat 2022; 22:15:6 >
  • nighty kullanıcısına yanıt
    Oncelikle, 140 kilo duz yolda sorun cikarmaz, yokusun kaç derece oldugu onemli, amortisör cukurlarda ise yarar, seni tasimada artisi olmaz, cihaza attigimiz yazilimla ivme konusunda sana yardimci bir donanim olur, dolgu lastigi ise onermem.
    Yazilim icin
    mesut.tatli@hotmail.com telefon bilgini paylas destek verelim.
    İstanbul ici

• 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.