Şimdi Ara

XIAOMI MIJIA M365 PRO Elektrikli Scooter (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.264
Cevap
59
Favori
165.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mert Gündoğduyoutube
    Xiaomi M365 Pro Monorim V2 Süspansiyon Kurulumu
    https://www.youtube.com/watch?v=gexILF93yqw

• Sonunda biri denemiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Ftaha

https://www.youtube.com/watch?v=gexILF93yqw
    izlerken montaj yapacak arkadaşlar sonuna kadar izlesin önce çünkü yanlış takmışlar. sonradan düzelttiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Montaj kısmını geçersek kısaca normal kullanımda ahım şahım fark yok ama hızlı bir şekilde çukura düşersek sekmeyi azaltıyor diyor videoda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfeU220 -- 28 Mayıs 2020; 19:35:43 >
  • Merhaba arkadaslar,
    m365 pro 2 sene mijia xaiomi garantili 3750 tl 9 taksitle alınırmi sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volkan B. V kullanıcısına yanıt
    3900-4000 liradan aldığımızı düşünürsek, tabi ki alınır :)

yani aleti alanların başlığında "alınır mı?"dan çok, "şöyle şöyle bir yerde yaşıyorum, sizce kullanımda sıkıntı olur mu?" gibi sorular daha faydalı olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GCGorusu -- 29 Mayıs 2020; 13:12:59 >
  • 200 km yi devirdim Yaptığım en güzel alışverişti. Bir kez bile pişman olmadım şimdiye kadar. Üstelik toplu taşıma kullanmadığım için parasının 90 euro sunu şimdiden çıkarttı :D + daha sağlıklı COVID-19 ortamında
  • 18 mayısta ae den sipariş verdiğim ürünler 20 Haziran teslimat günü yazmasına rağmen bugün elime ulaştı.
    26 TL ücreti
    36 TL hızlı gelsin diye gönderim ücreti ödedim
    21 TL eve getiren Kargo para aldı 😊

XIAOMI MIJIA M365 PRO Elektrikli Scooter

• Merhaba,

Verdiğiniz bilgiler için hepinize teşekkür ederim. Ben de bu ürünü alacağım. Ancak yanları turuncu reflektörlü olanı almak istiyorum. İnternette turuncu reflektörlüsü bulamadım. Turunculusuna sahip olan biri varsa Türkiye'de nereden aldığını söyleyebilirse çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: i35

Merhaba,

Verdiğiniz bilgiler için hepinize teşekkür ederim. Ben de bu ürünü alacağım. Ancak yanları turuncu reflektörlü olanı almak istiyorum. İnternette turuncu reflektörlüsü bulamadım. Turunculusuna sahip olan biri varsa Türkiye'de nereden aldığını söyleyebilirse çok sevinirim.
    Gittigidiyordan Cepport adlı satıcıdan aldım. Turuncu reflektörlü cıktı. İnidirim vs. vardı kontrol edebilirsiniz.
  • Ftaha F kullanıcısına yanıt
    Hocam bende aliexpressden almıştım bugun geldi ve çamurluk kısmını taktım hemen super oldu. Ancak bu katlama yerinden gelen sesi önlemek için olduğunu düşündüğüm plastik parçayı yerine koyduğumda katlanmıyor. Daha doğrusu katlanıyor ancak kapanmıyor sizde de aynı durum mevcutmu?

• kral-ytn K kullanıcısına yanıt
    Ben m365 Pro yu, arabayı muayeneye götüreceğim diye bagajda kalmasın diye ofise bırakmıştım. Ancak üç parçanın da ölçüleri farklı en ince olanını denediniz mi ?

Zaten en incesini denedim ancak yok kapanmıyor kesınlıkle. Başka bir foemül düşünmek lazım sesi iyice kafama taktım :)

Zımpara ile incelten videolar görmüştüm. Deneyebilirsiniz. Altına da çift taraflı bant yapıştırmak lazım sanırım sabit kalması için

Bendede o plastik parçalar oturmamıştı oradaki vidayla biraz uğraşarak o sesi kesmiştim birdaha o ses çıkmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfeU220 -- 30 Mayıs 2020; 23:28:47 >
    Bu parça ne içindi..😊 scoter yanımda olmadığı için bulamadım 😊

XIAOMI MIJIA M365 PRO Elektrikli Scooter

• Anladım. vida gevsemiş olabilir belki doğru insan takınca rahatsızlık veriyor işte sizin dediğiniz gibi vidayı sıkayım biraz olmadı zımparayla biraz inceltmeye çalışayım

Bende yok böyle bir parça :)

😊 teşekkürler 😂

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.