Şimdi Ara

Xiaomi MIUI 11 yeni görünüm ve güç tasarrufu modu ile gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xiaomi hala tüm cihazlarına MIUI 10'u dağıtmayı sürdürse de Çinli şirket MIUI 11 üzerinde çalışmaya başladı bile. Söylentilere bakılırsa gelecek sürüm yeni bir kullanıcı arayüzü ve görünüme sahip olacak. MIUI’nin ürün yöneticisi ve tasarım direktörü Liu Ming, MIUI’nin yepyeni bir simge paketi içereceğini doğruladı. Şirket bu simgelerin sıfırdan tasarlanacağını ve birleşik tasarıma sahip olacağını söylüyor.

Ayrıca Bkz.Instagram'ın yeni adı Instagram From Facebook oluyor
    Ming'in açıklamalarına bakılırsa Xiaomi ekibi MIUI 11'i en iyi ve en popüler MIUI sürümlerinden biri yapmak için büyük çaba sarf ediyor. Buna ek olarak, MIUI 11'in Huawei’nin EMUI yazılımına benzer şekilde çalışacak yeni bir güç tasarrufu modu ile geleceği de açıklandı. MIUI 11'de güç tasarrufu modu etkinleştirildiğinde, aramalar ve mesajlar dışındaki tüm işlevler kapatılacak.

Katlanabilir cihazları destekleyecek

Ayrıca bahsi geçen bu güç tasarrufu modu, özelleştirilebilir olacak ve böylece kullanıcılar kendilerine göre en iyi şekilde ayarlayabilecekler. Xiaomi MIUI 11'in beraberinde başka heyecan verici özellikler de getirmesi bekleniyor.

İşletim sistemi, ekran görüntülerini paylaşıldıktan sonra otomatik olarak silecek. Durum çubuğunda birkaç değişiklik olacak ve daha fazla sayıda uygulama karanlık modu destekleyecek. MIUI 11'in en önemli özelliklerinden birinin de katlanabilir cihaz desteği olacağı bildiriliyor.

• Ve yeni Çin'ce reklamlar ile gelecek...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu uygulama logolarını değiştirsin valla leş bu işi en iyi apple yapıyor
  • TITAN kullanıcısına yanıt
    Tema mağazasında bir sürü seçenek var; kaldı ki bir sürü alternatif ikon paketi destekli launcher mevcut Play Store da.
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MIUI kullanan cihazların ara yüzlerinde reklam gösteriliyor.

• Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rica ederim.

• Reklam çıkan uygulamanın ayarlarına girip tavsiyeleri al veya önerileri kapatın çıkmaz ben kapattım reklam görmedim hiç şükür bi gördüğüm reklam çok nadir google play uygulama önerisi olan reklam instagram vs gibi
  • İyi bir arayüz bekliyoruz ama arada kalmasın.

• Miui gb gibisi yoktu. O leş stock androide neler neler eklemisti adamlar. Simdi git gide kotulesiyor

• MIUI 8'in başlarından beri EU Rom MIUI kullanıyorum, şu ana kadar kullandığım en iyi Android işletim sistemidir MIUI, 11'den de beklentim büyük

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Miui çok çok iyi bir rom.. miui dan sonra diğerleri çok karışık kuruşuk geliyor... Bencede diğerleri arasında en iyi rom miui

• quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

Ve yeni Çin'ce reklamlar ile gelecek...
    küçük bir tebessüm ile güldürdün beni. siz kullanmayın bu telefonu bence.
  • DeeD kullanıcısına yanıt
    Neden hocam ? :/

• miui simge paketlerini desteklemiyor diye biliyorum.

• sallamayalım, reklamlar kapatılabiliyor, kapatılmasa da rahatsız etmiyor. ayrıca xiaomi kaldırmayı düşünüyor.

• nediyonlasen kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun babuş yeni fark ettim sayende. Çok kullanışlı ayar +reputation

• Yav su reklam tartışmalari cok garip geliyor bana.
    Bende mi 6x var miui 10 yüklü eu rom.
    Daha hiç reklam görmedim neden acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi general4242 -- 31 Mart 2019; 0:6:18 >
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    Çünkü EU rom kullanıyorsun. EU rom fan kitlesinin özelleştirdiği gereksiz Çince uygulamaların ve reklamların kaldırıldığı bir rom.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.