Şimdi Ara

Xiaomi neden Mi 9T gibi telefon çıkarmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • neredeyse çıkışının üzerinden 1 yıl geçti ama başka modellerde aynı tasarımı özellikleri kopyalayıp 3-4 ayda bir aynı telefonu sırf farklı model ismiyle çıkaran xiaomi böylesine harika bir telefon gibisini tekrar neden çıkarmadı?

bence mi 9t xiaomi'nin şimdiye kadar yaptığı en iyi işti. kafa bulandırmadan 2 farklı model çıkarmıştı 9t ve 9tpro diye. sadece işlemciden kısarak fiyat avantajıyla 9t gerçekten harika bir çözümdü. o eşsiz tasarımı zaten bir daha hiçbir telefonunda yakalayamadım xiaomi. böyle tasarım harikası bir telefon çıkarmışken k30'larda mi10'larda gitti delikli tasarımlara yöneldi. bir türlü anlayamadığım şey sen zaten mi 9t ile harikayı yakalamışsın (mix3'teki kaydırma olayını sevmiyordum) neden üstüne koyarak ilerlemezsin de sırf piyasa trendine uyarak ekrana ölü noktalar koyarsın? anlamak güç. hem de mi9t o kadar satmışken.

benim görüşüm xiaomi hala harika mi9t satıyor dediğim gibi zaten harikayı yakaladığı için üzerine nasıl koyacağını bilemiyor. ki haklılar da. ama en azından 855'li proyu mesela 855+ veya direkt 865 ile güncelleyip; 9t'yi de 720g gibi yeni bir işlemciyle güncelleyip, pili de biraz daha artırıp mümkünse (kalınlığı artırmadan) ön kamera ve arka kamerada da ufak model güncellemeleri yapıp aynı çentiksiz deliksiz kaydıraksız tam ekran tasarımıyla piyasaya sürse gene piyasayı sallar.

hatta daha da düşük bir işlemci mesela 600 serisi bir işlemciyle gene diğer özelliklerden çok kırpmadan (mümkünse hiç kırpmadan) 3. bir en alt model çıkarabilir. piyasada tam ekran tasarımlı doğru düzgün kullanılabilir telefon boşluğu var. mi9t bunu çok çok iyi doldurmuştu ve yeni seri gene abartı olmayan eskisi gibi fiyatla gelirse dünya ve tr bazında piyasayı yıkar diye düşünüyorum. mi 9t'nin bi ara imei çakmalı olarak 1800 liralara sıfır satıldığını 2300-2400 gibiye de garantili satıldığını düşünürsek....

• Xiaomi ayni huawei gibi şımarmaya basladi note 9 serisini de çöp ettiler yanlış yapıyorlar fiyat politikalari hala samsunga gore iyi ama eskisi gibi degil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatları eski seviyede tutamayacaklarını bildikleri için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.