Şimdi Ara

Xiaomi'nin destek vermeyi sonlandıracağı 12 akıllı telefon modeli belli oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
3
Favori
6.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mi9 t kulkaniyom bana kesilmeden bir üst modelime niye kestiniz yazık değil mi adamlara 😅🤦‍♂️

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok kötü yönettiler iyi başlangıç yapmalarına rağmen. Şu ülkede iphonelar değerinde satılacak varya android telefon ithalatı durur ülkede.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Xiaomi bu kafayla batmaya mahkum olacak. Zira herifler ne güncelleme veriyor, ne yazılımları düzgün, ne de fiyatları uygun. Çıkardıkları telefonların en az yarısında yakınlık sensörünün doğru düzgün çalışmaması da cabası.
    Samsung almanın vakti geldi de geçiyor bile.

• Huawei kullanalım biraz da.

• rootlayarak banka hesaplarını, instagram ve facebook şifrelerini, sms ve mobil ödeme ile ilgili onayları da veriyorsun karşı tarafa.

• vjdrsjejv kullanıcısına yanıt

10T Pro HB'de 13.650 TL. 13K'lık ucuz et nasıl oluyor.

• mert1907 kullanıcısına yanıt
    Yurtdışı olanağıyla ucuz et oluyor, pahalıdan almanın hiçbir anlamı yok.

• Ben de 9S var 🤔 10 un desteği bitiyor ama 9S in desteği bitmiyor mu????anlamadım

• Neden xiaomi alınmayacağını anlatmış işte.

• xiaomi alanın artık aklından şüphe ederim. Mi 6 son kullandığım xiaomi oldu. Samsung'a bakın 2022 model telefon alanlara 4 yıl android güncellemesi 5 yıl güvenlik güncellemesi sözü verdi. Apple e yaklaşan android şu anda samsung. Başka var mı bu şekilde google pixel haricinde güncelleme sözü veren ?

Bu arada p40Lite kullanıyorum çok hızlı ve stabil telefon bu huawei fakat alışkanlığımdan dolay A52 ye geçeceğim. A52 kullanan var mı ?

• 10t pro ya yazık olmuş, kullanmıştım, çok güzel bir cihaz, tabi arkasındaki xiaomi olunca şaşırmamak lazım.

• 5g yi kullanmadan TLF bitti

• Mi 10t proya bakıyorum da snapdragon 865li cihaz. 23 ay önce çıkmış bir cihaz. Ve bu cihazın alabildiği sürüm güncellemesi sadece 2 adet. Bu telefon ortalama olarak 4-5 yıl çok rahat gidecek bir telefonken neden 2 yılda emekliye ayrılıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antinatalizm -- 22 Ağustos 2022; 18:16:37 >
  • Sözde desteklediği süre içerisinde de zaten büyük güncellemeler dahil toplam 3-5 defa güncelleme anca veriyor, ara güncellemeler çok nadir. Yukarıda da dendiği gibi Xiaomi alıyorsanız rom atmayı öğrenmeniz gerekecek.

• Xiaomi destek destek değil köstek oluyor zaten

• Bu şirket büyüyünce kendini bozdu. Büyümeyi organize edemediler, yönetimsel sıkıntılar olabilir.

• Nokia da kendini bir şey sandı ve sonu malum.
    Aynen devam xiaomi afferim, hiç akıllanmayın.

• Yani arkadaşlar birazcık bilgi kirliliği olmuş,Xiaomi hiç bir cihazına destek garantisi vermedi ta ki 11 serisine kadar. Yani yinede 2 sene destek yine verilmesi lazım ama Xiaomi'ye pek şaşırmıyorum artık. Neyse işte Xiaomi 11 ve 11T ailesine 3 sene Android güncellemesi ve 5 yıl güvenlik güncellemesi sözü verdi. 11T cihazıma da Temmuz ayının güvenlik güncellemesi geldi hatta daha yeni.

• Güncelleme almaması daha iyi çalışan cihazları bozuyorlar her güncelleme de xiaomi kullanan adam ya saftır anlamıyordur yada developer kadar kendini geliştirmiştir miubug os resmen

• çer çöpü bizim millete yedirenler utansın...

şu çöp markayı bizim ülkeye yavaş yavaş yedirenleri..

bunu yalayanları ayrı...

ekonomi iyi olsa döviz seyrinde olsaydı kim alır bu markayı bu kadar talep olur muydu ülkede?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.