Beni iyi dinleyin: Katıldıgım sey xiaomi kaliteli bir telefon markası değil ve romları reklam ve spyware falan dolu.. biliyorum ve cimri oldugum icin kendim de xiaomi redmi kullanıyorum fakat ben telefon alırım güncellemeyi iptal ederim ve telefonu bu romla kullanırım.. Eğer telefon bana geldiginde üzerindeki rom da büyük bir sorun yoksa güncelleme sevmem ve yapmam.. Bunun sebebi yeni piyasaya sürülen yazılım telefonda ısınma problemi olusturabilir performans düsebilir ve kararlı calısmayabilir.. Üreticiler kullanıcıyı zaten kararsız sürümleri denetmek icin kullanıyorlar.. Sürekli güncellemeleri indirip yüklemekle ugrasmaktan nefret ederim.. Cihazda sorunsuz olarak kullandıgım romu degistirmek icin bir sebep yoktur.. calısıyorsa degistirmem.. Güncelleme verilmesi benim icin önemli değildir.. Güvenlik güncellemesi verilirse yüklerim belki gerci yüklemesem de rootsuz telefona bu yüzden kolay kolay bir sey olmaz.. onun dısında büyük güncelleme yapmam.. Eski sürümlerde yeni uygulamalar zaten yıllarca calısır yeni sürümlerle eski sürümlerin cok da farkı yoktur.. Ayrıca arayüz güncellemerinde MIUI falan gibi alıstıgım iconlarda degisime gidilebilir bu da hosuma gitmeyebilir.. yani güncelleme yapılmazsa sorun olusmaz.. Telefonu pili artık sarj olmayana kadar kullanabilirsiniz.. Bu güncelleme olayına tilt oluyorum sanki cok önemli de güncelleme alamayınca telefon kullanılamıyor gibi konusuyorlar.. Hacı yolu bekler gibi güncelleme yolu bekliyorlar hahahaha < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 23 Ağustos 2022; 19:39:51 > |
Bildirim