Şimdi Ara

Xiaomi'nin destek vermeyi sonlandıracağı 12 akıllı telefon modeli belli oldu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
3
Favori
6.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beni iyi dinleyin: Katıldıgım sey xiaomi kaliteli bir telefon markası değil ve romları reklam ve spyware falan dolu.. biliyorum ve cimri oldugum icin kendim de xiaomi redmi kullanıyorum fakat ben telefon alırım güncellemeyi iptal ederim ve telefonu bu romla kullanırım.. Eğer telefon bana geldiginde üzerindeki rom da büyük bir sorun yoksa güncelleme sevmem ve yapmam.. Bunun sebebi yeni piyasaya sürülen yazılım telefonda ısınma problemi olusturabilir performans düsebilir ve kararlı calısmayabilir.. Üreticiler kullanıcıyı zaten kararsız sürümleri denetmek icin kullanıyorlar.. Sürekli güncellemeleri indirip yüklemekle ugrasmaktan nefret ederim.. Cihazda sorunsuz olarak kullandıgım romu degistirmek icin bir sebep yoktur.. calısıyorsa degistirmem..

Güncelleme verilmesi benim icin önemli değildir.. Güvenlik güncellemesi verilirse yüklerim belki gerci yüklemesem de rootsuz telefona bu yüzden kolay kolay bir sey olmaz.. onun dısında büyük güncelleme yapmam.. Eski sürümlerde yeni uygulamalar zaten yıllarca calısır yeni sürümlerle eski sürümlerin cok da farkı yoktur.. Ayrıca arayüz güncellemerinde MIUI falan gibi alıstıgım iconlarda degisime gidilebilir bu da hosuma gitmeyebilir.. yani güncelleme yapılmazsa sorun olusmaz.. Telefonu pili artık sarj olmayana kadar kullanabilirsiniz..

Bu güncelleme olayına tilt oluyorum sanki cok önemli de güncelleme alamayınca telefon kullanılamıyor gibi konusuyorlar.. Hacı yolu bekler gibi güncelleme yolu bekliyorlar hahahaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 23 Ağustos 2022; 19:39:51 >

• Android,ios sonra tekrardan andorid e geçmiştim redmi note 8 ile ilk zamanlar sorun yoktu ta ki güncellemeler gelene kadar gerçekten arayüz buglari sebebiyle sinir krizleri geçirtiyordu. Özellikle ram yonetiminde hatta o kadar rezalet rami sömüren bir arayüzü vardı ki andorid 10 veya 11 de uygulamayı ramde kitleme kaldırılmıştı ve buda arka planda çalışması gereken uyguamarin kapanmasına sebep oluyordu.(Spotify) sensörün köşede olması sebebiyle ekranın açılmasını saymıyorum o normal adamlar o sene fiyatına göre rakiplerini tokatlayan iki cihaz yapmış birisi note8 diğeri pro neyse iki artısı vardı ahizeden ve mono hoparlör olmasına rağmen yüksek çıkış gücüne sahipti ses kaliteside iyiydi yani kötü değil o yüksek güç sebebiyle ayarlarında hoparlör temizleme de vardı devamında reno 5 lite a geçtim ama onda da ahize ve hoparlör kalitesi berbattı ki always on display kişiselleştirmesi bile yoktu doğru düzgün bide siyah beyazdı güncelleme ile gelecekti ama kim bilir ne zaman şuan ki model de ikinci el 6 aylık miss gibi Samsung a52 buldum 8gb ramli modeli valla şunu net olarak diyebilirim ki andorid de Samsung dan gerisi yalan hikaye yenilik ve hata güncellemeri muhteşem ötesi hızlı Xiaomi ye göre ışık hızında iPhone gibi neredeyse

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Listede redmi 4a yı göremeyince bi mutlu oldum ama android sürümü 7.1.2 miui sürümü 10.2.3 te kalmış hala... Xiaomi'nin destek vermeyi sonlandıracağı 12 akıllı telefon modeli belli oldu 

• Destek verdiği cihazlarında hali ortada.

• Abartmayın arkadaşlar 150-200 dolara telefon alıyorsunuz, 2 sene yazılım güncellemesi almanız garanti değil tabi ki. 10T Pro biraz yanlış olmuş ancak ona da çok geç de olsa bir tane güncelleme verirler muhtemelen.

• Bu telefonlar yeni çıkmadı mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kadobay kullanıcısına yanıt

Onun desteği kesileli kaç sene olmuş zaten. Xiaomi'nin destek vermeyi sonlandıracağı 12 akıllı telefon modeli belli oldu 

• 2013 yılında kimse bilmezken Xiaomi almıştım, 9 sene boyunca hep Xiaomi kullandım. Çok bayıldığımdan değil tabii, F/P olduğu için kullandım ama memnundum genel olarak. Ama Mi 10T Pro gibi bir cihaza güncelle desteğini kesmesinin zerre kadar akla uygun bir tarafı yok. Muhtemelen bundan sonra Xiaomi kullanmayacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasaya çıkma tarihlerini de yazsaydınız keşke kaç yıllık telefona bunlar ne bilelim biz

• Doç. Dr. Sinan Sağıroğlu D kullanıcısına yanıt

Ağır saçmalık içeren bir yorum. Xiaomi'nin destek vermeyi sonlandıracağı 12 akıllı telefon modeli belli oldu 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metodiev35 kullanıcısına yanıt

https://www.donanimhaber.com/xiaomi-nin-destek-vermeyi-sonlandiracagi-telefonlar-belli-oldu--151967

Xiaomi'nin destek vermeyi sonlandıracağı 12 akıllı telefon modeli belli oldu

• LBRTN kullanıcısına yanıt
    Samsung emin olun Xiaomi’den daha ucuz. Hatta Apple bile uzun vadeye vurduğumuzda Xiaomi’den daha ucuza geliyor. Şu an bu telefonun sıfırı 11500 TL’den başlıyor. Daha ikinci yılını bile tam doldurmadan destek kesiyorlar. Böyle bir cihaza şimdi 11500 TL ya da üstü veren kullanıcı mı kârlı yoksa 20 bine iPhone 13 alıp 6 sene arkasına bakmayacak tüketici mi kârlı? Buradan pay biçmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 24 Ağustos 2022; 12:46:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bundan 3-4 yıl önce sempatim vardı 1-2 model denedim ama yok abi samsung üstüne yok xiaomi hayatta almam

• Xiaomi Mi 10T erken değil mi destek kesilmesi için

• Lucius24 L kullanıcısına yanıt
    İşte aradığım yorum. güncelleme gelcek diye kafayı yiyorlar.. boş beleş insanlara anlatmaya çalışıyorum bir de dikenlerini çıkarıyorlar ki sorma :D

• Nick0tin kullanıcısına yanıt
    Arkadaşim kıyasladığın telefonların donanımı aynı değil dolayısı ile bu karşılaştırma Samsung u daha iyi yapmaz.

• pikalos kullanıcısına yanıt
    Bak işte buna katılırım. Bu doğru bir yorum.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.