Şimdi Ara

Xiaomi'nin destek vermeyi sonlandıracağı 12 akıllı telefon modeli belli oldu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
3
Favori
6.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok öyle bir şey atma be ziya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xiaomiden soğudum. Önceden telefonları ucuz ve serbestti. İmei atardın, istediğin gibi kullanırdın.

Şimdi ise hem pahalı hem de imei gibi işlere izin vermiyor. Yazılım meselesi ise hep kötüydü. Bu paranın karşılığı bir telefon değil.

• Piyasaya yazılım desteği, güncelleme ve sadelik diye MIUI'yı soktular, sonra F/P cihaz yapıp işletim sistemiyle beraber sattılar, şimdi ise kendilerini bir monopoly sanıp pahalıya satabileceklerini düşünüyorlar. Pazar bunu yemez

• Doç. Dr. Sinan Sağıroğlu D kullanıcısına yanıt

Yav enteresan gercekten güncelleme güncelleme diye tırmalıyorlar sürekli.. Güncelleme olmayınca telefon cöp falan seklinde düsünceleri var.. Bu sacmalık yurtdısı sitelerde de var mı hic rastladın mı yoksa bizim Türk milletine mi özel acaba? Enteresan bir sey gercekten.. Yani apple'ın telefonları olsa tamam derim cünkü onlarda güncelleme yapmazsan IOS sürümü eskiyse uygulamalar calısmıyor da bildigimiz google cihazlarda ne alaka yani.. Sanırsın telefon da milyarlık bitcoin cüzdanları falan var bu tiplemelerin hahaha

Hatta bazı telefonlarda güncellemeyi rootlamadan tamamen iptal edemiyorsun güncelleme yap diye uyarıyor sürekli tilt oluyorum.. Böyle telefonları almamaya calısıyorum falan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 24 Ağustos 2022; 16:41:54 >
  • Benim tel Redmi Note 9s fakat listede 9S yok bi ilginçlik var. çözen varmı?

• o zaten note 9 proyla hemen hemen aynı cihaz anakartları farklı fakat özellikler cok benzer.. cok büyük olasılıkla ona da güncelleme vermezler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 24 Ağustos 2022; 17:42:12 >
  • 2016’da aldığım iphone 6s için(ki 2015 cihazıdır kendisi) 2021’e kadar destek verdiler.
    2019’da anneme 9t aldım 2022’de destek verilmeyecek.

bu yüzden apple seçiliyor işte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de Mi 10T Pro kullanıyorum ilk çıktığı dönemden beri. Kalas gibi ama şık olan Mi Mix ilk çıktığı gün çılgın bir paraya aldım, o kadar seviyordum. Evimin kapısından bir daha Xiaomi giremez.

• Son iki telefonum Xiaomi oldu, büyük konuşmak istemiyorum ancak bundan sonraki herhangi bir telefonum Xiaomi olmayacak. Hatta genel olarak Huawei işletim sistemi yaygınlaşırsa Huawei hariç herhangi bir Çinli üreticiden telefon almayacağım. Gidip Samsung, Apple kullanırım en azından kafam rahat olur.

• Mi 11T Prodan, Samsung M52'ye geçtiğimde bana enayi diyenler vardı. Kusura bakmayın da 2022'de anca anlayabildim bir malı veya ürünü önemli kılan onu değerli kılan şeyin yazılım olduğunu. Android'in en iyi yazılımı 1. Google 2. Samsung. 5 fazla olacak ama yine de Samsung alacağız bu da bunun kanıtı zaten.

• Ben zengin oldum artik benden almazsanız da olur diyor sayomi, seni bu gunlere getiren imei atilan cihazlara dua et sen, yoksa daha doğmadan ölürdün...

• Boyle bir markanin daha fazla telefon satmasi adina yapyigi bu ayip cok aci verici cok begendigim 11s modeli birkac ay once 5900 tl iken en fazla 3 ay icinde 7500 tl ye cikmasi akil alir gibi degil hani dolar euro da ayni seviyede artsa kur farki diycem de boyle devam ederse millet enayi degil ya tabiyki baska markalar da var jendini dev aynasinda gormek herseyin sonu olur

• bende bunu anlamıyorum işte

• ilk çıktığında 1000 liraya mi5 almıştım yazılım stabillik vs. olsun çok memnundum baya bi süre kullandım ama artık xiaomide bozdu

• Lucius24 L kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam işte bu cahillere laf anlatmaya çalışınca da soytarılık yapıyorlar :)

• Ericsson 688'e miui 14 veremeyen alcatel'e yazıklar olsun..

• imei ile atıp kullanan ve güncelleme almayanlar temsili :  

• Antinatalizm A kullanıcısına yanıt
    Çünkü üretici Xiaomi

• Kutudan çıktığı gibi kalsın.Hic vermesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumları okudumda , milletde şöyle bir kanı oluşmuş .Xiaomi sadece Türklere telefon satıyor .İmei çakamadıkları için telefon alamayacak olan kitle yüzünden de Xiaomi batacak  

Adam bütün dünya da başa oynuyor .Adam isterse Türkiye'ye hiç telefon satmasın .Çok da şeyinde.

Xiaomi bizi kıskanıyor kafası .

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.